Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, kako ste kaj danes??? Moja noč je totalno neprespana, sem kot mumija danes
, pa sva s princesko malce poležali. Moj
je zaspal na kavču pred tv-jem, prišel v spalnico ob 4-ih zjutraj, začel smrčati, jaz znorela sredi noči in šla spat na kavč, pa potem še ni konec zgodbice...sta še

. Sploh ne vem zakaj danes delamo če smo že v EU, ker večina EU ima že praznike!!
. Jutri bo treba nest k žegnu, sam hm ne vem če bova, bom pa sigurno šla na primorsko k našim se mal pocertat
, res nas je veliko, pa še bo kašna prišla, lepo, super! Pa vidim, da sva enak letnik rojstva, the best
, Erin za seznam +3, skupaj torej +7
...
, jaz tebi malo mojega apetita, ti meni nelakoto
,
! No tudi jaz sem isti letnik in imam samo še 12 dni do okrogle obletnice.
!!!!
ti želim in zdravega
postali kar naenkrat zelooo zaskrbljeni. Ne vem namreč ali je prav, da se to v nosečnosti preveč posluša. Saj je prav, da vemo, kaj se nam lahko zgodi ... A se vseeno človek slabo počuti po takem predavanju
. Nikoli ni prepozno, me vse z veseljem sprejmemo. Več nas je , bolj je veselo
.
pokazala. Da te moti pri spanju.....
glavobolom, da samo renčim na vse okoli sebe. Sem čisto vremensko naravnana in zgleda da ima moja glava anteno na slabo vreme. sr