sayuri
|
Evo me. Lazanja narejena, spečena in že v želodčku . Dobro je ratalo. Jst sem pa zmatrana kot ne vem kaj - dve uri bit na nogah je zame velik podvig Tato dobrodošla med nami . Če se ti da našo temo od začetka brat, boš videla, kakšno je naše počutje. Drugače pa če po sebi sklepam - sem tudi v 21. tednu, utrujena, križ boli za znoret, slabo se počutim, zgaga peče, izcedki so prisotni, glavoboli, vrtoglavice, krči v nogah, otrdevanje trebuha, tiščanje navzdol....skratka fajn . Lahko pa rečem, da vse tole ni NIČ v primerjavi s slabostmi in bruhanujem. Tko da sem prav zadovojna. No, tole glede velike noči pa res nisem vedela, kakšni so običaji drugje. Pri nas v glavnem ni zajcev, kokoši, verižic in podobnih zadev. Zoja Miša mizarstvo Zupanc se mi zdi, da ima kar ugodne cene. Midva sva iskala nevsakdanji pograd za v kot, potem je pa zraven še nekaj omaric naredil. Cena je bila okrog 1.300€. Samo smo se skregali na koncu, ker so ful zamujali.... Glede posteljic - tudi jaz sem za večje posteljice. Mi imamo eno veliko 126 X 64cm. Tudi drugo bi takšno imela, če bo le mogoče. Drugače imajo pa tudi posteljice velikosti 140 X 70. Pa res so zelo zelo lepe. Sonček jih ima nekaj: http://www.soncek.si/si/pohistvo/posteljice-140-x-70-g2013.shtml
|