Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Je pa ravnokar pojedla kar ornk dozo rizote in sem ful hepi

na morfologiji in sva videla najinega novega
. Ves pregeld je bil zellloooo zivahen, da je komaj naredil pregled.
Drugace je vse OK in smo trenutno v 20 4/7 tednu.
.
.
. Je pa res, da je njegova max bila 38,9 in da ni kazal znakov zaspanosti čez dan - zato tudi nismo še zbijali (je pa mel takrat antibiotik).
za Žigca.
Kr neki. Ceprav sem bila danes cist pah, ko zjutraj pogledam ven, ful sonce, pol pa pomislim, da ne bo nic od tega, ker ima B vrocino
Zdaj zvecer je imela nekaj cez 37, tko da je sla spat brez calpola
Ker je drugace cisto OK, bi to lahko bila reakcija na cepivo...na to mi je tudi pediater opozoril.. upam, da je res samo to in da cimprej mine... Vrocino mi merimo v usesu z usesnim termometrom in je ni treba zbujat... Res super stvar! Priporocam..
za morfologijo
? Kako čas hitro beži
.Upam da bo drnjohal vsaj eno uro,ker pol mam zmenek s taščo
.
.
,torta je pa tud krasna
Ob pol dveh se je zbudil - ampak ni jokal, ne ne - drl se je, no, v bistvu je kričal! Bemu zobe, pa zamašen nos, pa kašelj, pa vse skup! Nazadnje sva ga vzela k sebi, pa se je tko name prlimal, da sem se z eno roko držala za rob postelje, da ne bi dol padla, z drugo sem ga mogla pa po roki čohat. Zgledam pa kot zombi, pa ful bo enga dela dons