pocka
|
ojla, evo mene po dolgem času,smo v redu, hodimo še ne čisto sami, za rokice pa šibamo že na polno, znamo vsak dan kaj novega, je kar pestro... .Po novem zaspi sama, malo jo pocrkljamo pred spanjem, jo damo budno v posteljico in zaspi, ja prav pridna je... čestitke vsem slavljenčkom iz preteklih dni Mi smo v soboto praznovali, smo naredili kar skupaj za prijatelje in družino, imeli smo se super, darila tudi super, skratka fajn je bilo...ena slikca naše torte smo jo pa kar naročili, ker se mi ni dalo peči za toliko ljudi (Tinaaja tebi pa kapo dol za torte, pridna ) Kot že veste, je tudi pri nas snežilo, smo pa bežali pred nevihto, je prišla v par minutah in po eni uri je bilo spet sonce. Taja je končno videla sneg.Še ena slikca Komentirala danes ne bom, ker sem daleč zadaj z branjem, sploh nimam več časa za RR zdaj,ko sem v službi, ker ko pridem domov šibamo takoj ven, pol je pa že počasi čas za večerjat in spat...se bom probala malo popravit ...grem zrihtat, pol bo pa moj počasi doma, je šel po pizzo...