|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali katera ve?
27.3.2008 23:26:56   
luka jan
Situacija je takšna. Sem na bolniški že od lanskega oktobra, torej je moja plača oz. bolniška  na bremenu ZZZS in ne delodajalca. Seveda delam v mali privat firmi kjer  tako in tako sam jamrajo, sedaj pa mi še povejo, da oni sicer meni dajo plačo oz. bolniško, vendar je problem ker država al kdorkoli že to refundira zo počne samo 1x na leto.
Men je sicer to čist nemogoče, a prepričana pa nisem če drži. Zdi se mi mal smešn da je treba en let čakat na ta denar, ko ga mora delodajalec dat vsak mesec.
A morda katera ve če je to res?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali katera ve?
28.3.2008 6:29:51   
N _ B
Če se prav spomnim, je bil denar refundiran do konca meseca, v katerem je bila plača. Npr. plača je bila 15.03., denar je bil refundiran okoli 28.03. Odvisno pa je, kako ažuren je tvoj delodajalec s pošiljanjem zahtevkov za refundacijo.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali katera ve?
28.3.2008 7:27:51   
klavdijas
To so te pa našajbal. Refundira se sproti. Konec meseca prineseš bolniški list, delodajalec ga izpolni in ga pošlje na ZZZS, te pa kar hitro nakažće. Povej jim naj mal man jamrajo.

Lep pozdrav,


       Klavdija

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali katera ve?
28.3.2008 9:00:11   
Antilopa
Klavdijas ti je čisto prav odgovorila. Mi dobimo refundirano najkasneje v 1 tednu od oddaje zahtevka. Ma, kaj vse si eni ne izmislijo user posted image

Edino, če se sklicuje na to, da je možnost dobiti ta sredstva v roku enega leta od nastanka bolniške.. kar pa ni tvoj problem, če računovodstvo ne pripravi in odda zahtevka.

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali katera ve?
28.3.2008 9:31:30   
luka jan
Hvala za vaše odgovore.
Sem pravkar klicala na ZZZS in so me sam debel poslušal ko sem jim to omenla. Ponavadi traja od 20-30 dni, večino pa to naredijo prej če ni gužve. Seveda sem to javla delodajalcu in je orgiral naprej, so pa baje mojo celo mapo na ZZZS založl in posledica je bil tak odgovor ženske na drugi strani. Se bojo potrudli in v najkrajšem možnem času to uredili.
Recimo da jim verjamem, sicer pa važno da euri pravočasno prikapljajo na moj račun.
Svašta si zmišljujejo. Al ZZZS al pa delodajalec....

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?