|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
27.3.2008 22:25:21   
Freycha
na kolk časa pa previjaš bombažne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
27.3.2008 22:30:54   
Anonimen
na uro in pol do največ dve...
razn če slučajn spi več kot kt 2 ure...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
27.3.2008 22:32:31   
Freycha
u marija, to ne bi blo zameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
27.3.2008 22:33:55   
Anonimen
user posted image user posted image
na kolk pa ti pol?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
27.3.2008 22:37:49   
Freycha
navadno na štiri ure. Razen če se seveda vmes pokaka, potem pa takoj menjam.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
27.3.2008 22:39:24   
Anonimen
jah...približn enkrt več previjanjauser posted image
sam ni panike...je obema fajnuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
27.3.2008 22:40:55   
Freycha
men bo fajn, k bomo ven iz obdobja plenic user posted image user posted image user posted image  še najbolj pa, ko bo šla v LJ na faks user posted image user posted image user posted image user posted image

hec hec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
27.3.2008 22:50:24   
Anonimen
user posted image veš kak bo hiter...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3133
28.3.2008 7:48:43   
Freycha
dobro jutro!

nočka je bila super, mala se je samo enkrat ponoči zbudila, se najedla in zaspala nazaj. Je pa full na trebuhu začela spat......

upam, da vreme zdrži, ker sem zmenjena, pa da ne bom s tamalo čisto mokra.

Lep dan vsem!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
28.3.2008 8:45:42   
corfu
Jutro

Evo, naš računalnik je zašibaluser posted image user posted image

Včeraj sem bila na masaži aromaterapi 40 min noro pasalo, najbrž ne rabim govortuser posted image

Se vidi da bo polna luna, Aljaž se je ob 2 ponoči zbudil, da ne bo več spaluser posted image user posted image

Včeraj sem bila pri zdravniku, tokrat zase...namreč 5 dni me že noro boli glavo, tako boli, da mi je šlo že kar na bruhanje...in nato sem dobila napotnico za slikanje sinusov in pa razpršilo za nos, močno antibiotično in sedaj...naj ne bi dojila če bi to jemalauser posted image  sicer sem se pozanimala in mnenja zdravnikov so različnauser posted image  Manca se čez dan ne doji več oz. zjutraj še...ponoči pa včasih tudi 3x, naj naj storim? Flaše ne mara niti pod točko razno neuser posted image

Rumba, čimprej se pozdravite, pa misli na morje, vsak čas gremo jupiuser posted image
Kapica, si se pocrkljalauser posted image , sem vesela, da ste zopet skupajuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
28.3.2008 9:05:17   
tinispela
Jutro! Mi smo super spali, seveda s pomočjo svečke, ker je drugače zbujanje na pol ure!user posted image  Kakšen razvoj pa je Špela doživela v 14 dneh! Od plazenja kot vojak, zdaj pa že vstajauser posted image user posted image user posted image  Plenice pa imam jaz kar mešano, od Mullerjevih, DM,...pa so vse približno iste

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
28.3.2008 9:15:52   
Freycha
madonca, že junijke so nas prehitele user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
28.3.2008 9:18:33   
rumba
Jutro!
user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
28.3.2008 9:29:17   
Ajvy
Freycha.....user posted image  za sodelavko.....take stvari nikoli niso lahke......

Ulla....pol pa nič...pa ne bova debatirali o jamranjuuser posted image
Čestitke za uspavanje brez joške....user posted image user posted image user posted image jst sem glih zadnjič razmišljala kak je vam lažji uspavat otročke,sam ziza pa je to to,...pr nas pa flaša ne pali tak hitruser posted image

Corfu...super ,da ste se zlizaliuser posted image user posted image to je lepo slišati....sreča v nesreči za računalnikuser posted image
Bogica...pa se ti je tudi vrtelo kaj....??Sam ne se hecat s sinusi...sicer maš pa res težko odločitev pred seboj.....

Anja..ti pa si smešna...tolk truda za eno kremo, potem pa jo imaš pred nosomuser posted image ...sej tak je ponavadi....a ne...
Super za pregled...sedaj pa samo še uspešni izvidi, pa smo na konjuuser posted image user posted image

Baja...naša če ma zabasan nosek leži na trebuščku...sicer pa tudi ponavadi dostikrat se prekucne na trebušček...pol pa hodim gledat, če je vse v redu...
Te cevke ma se mi zdi tudi Rumbina Hana.....

Ronči, kako je šlo na izpitu???

Madejka...ko bi te še zdravo, kdaj tak odselili, da bi se lahko spočila , kaj ???
Kar se tče protiteles....jst mam tuki itak čist drugačno mnenje..tak da ....upam ,da se hitro poceli

Kapica..vidiš kako je hitro minilo...si pa čisto zaposlena sedaj...ko se nič ne javljašuser posted image user posted image user posted image

Mateya..upam ,da te tvoje roke porihtajo hitr...naša mami je imela podobno težavo...njej je na zapestju zrasla ena vez, k ji je stiskala skup žile, da ni bilo pretoka v dlaneh....
KAr se pa takih mamic tiče, jih je pa precej...na žalost.....se mi je enkrat zgodila, ko sem šla po bavarcu na folkloro..pa je pred mano hodila ena mamica s fantkom...gaje tak držala za roko, da je fantek izgubljal tla pod nogami...valda je ni mogel dohitevat...ko se je vstavla in ga brcnla v rit, da mu je še kr noge zraven odnesel....sem mislila, da bom skup vžgala ...pa si nisem mogla kaj , da nisem pospešila, jo pogledala direkt v oči...po mojem je vidla, kolk jo sovražim, ker je tamaučka prijela v naročje in ga nesla nadaljno pot....nikoli tega nisem pozabila in tudi ne bom...dostikrat razmišljam kaj je s tem fantkom....

NRMM...sej ne morem verjeti, da si se javljauser posted image user posted image maste pa pestro s temi zobki....bogice...

Rumba..pri vas je pa  zelo zelo pestrouser posted image user posted image user posted image da bo čimprej bolje..pa da tudi ti malo lažje zadihaš

Majrim...pa kje si ti punca...zakaj nič ne pišešuser posted image

TiniŠpela...super za razvoj..sej ko se enkrat začne gre še prehitrouser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
28.3.2008 9:30:43   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

madonca, že junijke so nas prehitele user posted image

premalo klepetašuser posted image sem razmišljala, če ti celo ne bodo vzeli  ene zvezdiceuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 28.3.2008 9:35:25 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
28.3.2008 9:31:25   
Ajvy
Rumba..jutro....ste kaj bolje???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
28.3.2008 9:35:34   
bojana2
Jutro....

Naše nočke so še vedno tko, tko... smo pa zadnja dva dni celo do 6 spali...user posted image ...sem ugotovila, da če čez dan manj spi, so nočke veliko lepše, daljše in še zvečer je tkoj koma - ga ne rabim nič uspavati. Pa tud čez dan ni kakšen tečko ker manj spi...je kr fajn fant...user posted image

Dans grem pa v lj...in sicer peljem mojo user posted image  na spomladansko čiščenje...user posted image ...se zezam...naročila sem jo v salonu, da jo bojo skrtačli, skopali, ostrigli kremplje in očistili očke in ušeska...je tko poceni, da se mi ne splača doma noret in živce zgubljat, ko jo kopam. Pa še bolj primerne krtače, šampone...imajo kot mi doma.Sam bo pa k princeska ven prišla...user posted image ...bo najbrž polno snubcev okol naše hiše naslednje dni...user posted image
Odkat mamo user posted image  doma jo mal zapostavljamo user posted image , tko da bo pa danes prišla na svoj račun...pomojem se ji bo zmešal, ko bo vidla da se bo peljala z avtom...k tkoooo noro uživa v vožnji...user posted image

Še user posted image user posted image user posted image  za bolančke.
In user posted image user posted image user posted image  za vse obmesečnike.

Rumba dobra si!! Upam, da se stanje kmalu znormalizira! user posted image user posted image

Mateya...joj obup...da se je tko drla na svojega dojenčka...user posted image ...kriza.

Plenice mamo mi DM-ove in so super, so pa cenejše k pamperske pa dražje kot mullerjeve. Nama so fuul fajn.

Še nekaj sem hotla napisat, pa sem pozabla...user posted image

Nč, uživajte

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
28.3.2008 9:37:42   
Ajvy
Bojana, kere pasme je že tvoja princeska..naš maltežan je že spomladansko očiščen..pa me zanima če je lahko prvi v vrstiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
28.3.2008 9:39:42   
Freycha
ajvy tut če mi vzamejo eno zvezdico jih imam še vedno čez glavo dovolj user posted image

sicer sem pa tudi na drugih forumih dejavna, pa potem tam malo več postov napišem user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
28.3.2008 9:44:10   
Anonimen
jutro....mala že spi, jaz sem že zlikala eno goro cunj, valda, k sem že od šestih pokonc...zdej jem tule pa kofe pijem, pa mal čekiram, pol morm mal odkidat, se prah že kr vali pod radiatorjiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3145
28.3.2008 9:49:56   
Freycha
jaz se pa spravljam v trgovino, pa se mi full nekak ne da user posted image  tamala bi pa mogla zaspat počasi, pa bi bilo daleč najboljše, če grem v štacuno, pa na sprehod, pa zaspi.....

pucu bo pa moj, ker je to njegova naloga, se pa tut pri nas že kar vali prah naokoli. Odkar je mala aktivna po celem stanovanju se mi zdi, da je še slabše.....

izgleda, da vreme bo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
28.3.2008 9:52:49   
yudit
Dobro jutro no po dolgem cajtu da se še jaz mal pofotkamuser posted image . Mi smo vredi spimo mal boljše, čez dan dvakrat spimo čez noč pa se še mal zbuja. Vidim da slabo klepečete, jaz še nimam interneta pa nemorem prit gor, ko p grem do kolegice pol mal gor prečekiram.. Mi imamo plenice iz toysa pamperske in so mi super, zdaj ko hodima gor kupimo po dvapaketka pa je mir, sem probala tud hoferjeve in so vredi. Bom še probala te Mullerjeve ko bom v mesti, te DM pa meni niso neki vredi se mi zdijo mal debele.Baja- zadnjiič sem te vidla mislim da v torek, si bila pri brebe studio midve sva se pelale v MB k dermatologi. No ko boš imela ča se oglasi z Reneem, pa super za operacijo da je uspela za male user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
28.3.2008 9:56:33   
yudit
Babike adijo vas še preberem, no ko bo lepo vreme štajerke lahk se kaj dobimo če ste za to ... Jaz sem sem malo da se izklepečemuser posted image user posted image Freycha vem da si ti vedno za tak da vabljena v Bistrico tuduser posted image ok babike adijo fajn bodite....

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
28.3.2008 9:57:17   
corfu
Punce, jaz rabim kako idejo, za dop. in pop. malice za Manco...

Uživaj življenje...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
28.3.2008 10:01:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce, jaz rabim kako idejo, za dop. in pop. malice za Manco...

corfu, jaz za malice ji dam kr sadje, surovo...naribana jabka al pa hruška, mango, včasih kak korenček nariban, al pa zmešam koren pa jabko....al pa kak rižev vafelj, keks, četrt žemlje, skorjo kruha....taglavna je pa tak joškauser posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Komisijska prodaja stvari za otroke?
Janci F

Ali bi kupili rabljene stvari za vašega malčka preko komisijske prodaje?

da, ampak samo večje stvari (voziček, posteljica) (43%)

da, ampak samo oblačila (6%)

da, ampak samo igrače (1%)

ne, ker zaupam samo novim stvarem (7%)

ne, nikoli ne bi kupil rabljenih oblačil (19%)

mogoče, če bi bila prodaja kupcu prijazna (preko spleta) (23%)

Število vseh glasov: 323

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!