Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ker drugače bomo hitro na forumu brale, da so zanič, ker nimajo nič izbire...

. Nekaj takega sem brala pri Pušenjaku. Ni pa prepovedano spati na hrbtu, ker imamo nek refleks in nam položaj pravočasno postane neudoben in se obrnemo. Problem pri tem je samo pri tistih
Čeprav mene pa bolj zanima, zakaj je pritrditev na podstavek boljša kot direktno s pasom. Če se orng zaletiš (bog ne daj!), ti itak težko karkoli pomaga...
, ja megan ima to čudo
, vem da sem ga enkrat sesala in sem gledala kaj je to, twingo pa po mojem nima, ker ga vsak teden sesam in tega še nisem zasledila, lahko pa res pogledam za štos
No, da vas ne motim preveč, lep dan želim vsem pa da bi se že kak sončni žarek prikazal, ker imam snega res že vrh glave... Uživajte!
. Tako, da s kavo ne poskušam več. Sem si pa včasih privoščila kak kapučino - npr. 1 na mesec! Proizvajalci kave bi pri meni propadli na celi črti!