|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
28.3.2008 21:46:27   
madejka
Corfu user posted image za masažo! Pa user posted image zate. A ti res ne morjo dat kakih antibiotikov, zravn katerih bi lahko dojila? Jaz sem jih dobila, ko sem imela mastitisuser posted image
Za dop. malico jaz tud dajem sadje. Me je pa zdaj zače dragi gnjavit, da bi mu morala kaj več dat. Kaj bi to blouser posted image user posted image user posted image
Yudit lepo da se javiš!user posted image
Češnca Maj tud uveljavlja svoje, sploh če mu kaj rečem, da ne sme. Itak, da je pol tisto najbolj zanimivo. Pa ga malo po prstkih pa me že užaljeno gledauser posted image In Anžej je bil enkrat taki mali škrat?user posted image Luban ne na obeh slikcah!
Julij Ana je pa čisto tebi podobna!user posted image Fuuuul lepa pupika je!user posted image

Afnica jeeeee za pedipedeuser posted image ... kolk časa pa pol še to traja?
Freycha res si pozabla voz doma?user posted image user posted image user posted image Kaka faca! In kaj si pol?
Baja ti je že Freycha povedala. C&A ma full lušne bodye!

Ulla, Freycha mata pa hudo debato na Čvekanjuuser posted image

HVALA vsem za pikepoke!
Tak miš mali spi. Se mi zdi, da je stanje nekoliko boljše. Upam, da se ne motimuser posted image Sva pa sama dansuser posted image Dragi pride šele jutri zvečer...in tako bo še naslednja dva vikendauser posted image Kak ne maram njegove službeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
28.3.2008 22:02:33   
Ronči
Hvala za pesti, izpit je šel kar ok.

Imam pa eno veliko novico.....prvega aprila začnem delat... počutim se tako user posted image  in tako user posted image ...

Klara bo ostala doma z atkom, oz. bomo kombinirali atka in teto, mami gre pa delat... uf... kako je šlo to na hitro, druge možnosti ni, rabijo me takoj, za potem mi nobeden ne garantira.
Berem vas pa ne že par dni, saj mi ne zlaufa, pa še živčki malo nagajajo user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
28.3.2008 22:11:05   
Freycha
Madejka res sem pozabila voz doma..... pa sem upala, da ne boš opazila tiste teme user posted image user posted image

mater babe... uradno bom čez 2. uri 30. stara user posted image user posted image  

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
28.3.2008 22:12:13   
madejka
No Ronči, saj ne vem al ti naj čestitam al ti rečem, da si bogauser posted image No pa naj bo oboje. Super za službo!user posted image user posted image user posted image Pa user posted image , da bi živčki čimmanj trpeli!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
28.3.2008 22:13:34   
madejka
Freycha zakaj? Meni je sicer skrajno čudna, ampak sem vseeno vse prebralauser posted image

Uuuuu kdaj si pa bla rojena?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
28.3.2008 22:15:01   
Anonimen
madejka a se boš pridružlauser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
28.3.2008 22:17:30   
rumba
Čer! Ali mogoče nazdravje?user posted image  Ste že kaj v rožicah?user posted image user posted image user posted image
poldy, na podlagi česa sta pa dobili predlog za podaljšanje porodniške?
Super za čeveljčke. Komaj čakam, da jih dobimo!user posted image  Pa kako so dvignili poštnino.user posted image
ronči, user posted image  za službo.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
28.3.2008 22:17:56   
madejka
Ulla nope... vam ne sežem niti do kolenuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
28.3.2008 22:18:53   
Anonimen
eh....dej no, k je že dohcajtuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3209
28.3.2008 22:27:24   
madejka
Ulla mah... me je parkrat jezik zasrbel (no, prsti) pa sem se zadržala. Mam svoje mnenje o obstoju Boga, ti imaš svoje, Freycha spet drugo, Technofil popolno teološko, brez čuta za ljudi, ki niso teologi, Colt napiše kako dobro stvar, z naslednjim postom zaserjeuser posted image Me žalosti in me v bistvu ne briga... Živi in pusti živeti, right?user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
28.3.2008 22:27:47   
rumba
Ulla, Freycha, kje čvekata?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
28.3.2008 22:31:49   
Freycha
Ulla in Madejka ne ne... dajmo mi tu raje v miru in veselju čvekat.... tisto je pa za sproščanje napetosti user posted image

ronči čestitke za službo user posted image

aja madejka: dokler ne bom Dite kje pozabila, vse ostalo tut omembe ni vredno user posted image user posted image user posted image  Sicer pa kaj pa naj naredim? Spet sem se usedla v avto in odpeljala domov po voziček user posted image user posted image user posted image

rumba, ti sploh ne znam povedati, kako te je spet lepo brati user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
28.3.2008 22:33:25   
Anonimen
madejka mene pa zanima tvoje mnenjeuser posted image

rumba bolš da ne vešuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
28.3.2008 22:33:55   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ulla mah... me je parkrat jezik zasrbel (no, prsti) pa sem se zadržala. Mam svoje mnenje o obstoju Boga, ti imaš svoje, Freycha spet drugo, Technofil popolno teološko, brez čuta za ljudi, ki niso teologi, Colt napiše kako dobro stvar, z naslednjim postom zaserjeuser posted image Me žalosti in me v bistvu ne briga... Živi in pusti živeti, right?user posted image user posted image

Madejka, se 100% strinjam s tabo. Sicer pa sem ti jaz nakazala svoje mnenje že na prvi najini kavi in sva se raje o čem drugem pogovarjali, pa se mi zdi, da brez teh debat čisto dobro shajava......

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
28.3.2008 22:34:26   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

madejka mene pa zanima tvoje mnenjeuser posted image

rumba bolš da ne vešuser posted image

ulla madejka je teolog user posted image  tolk za infouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
28.3.2008 22:36:40   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Madejka, se 100% strinjam s tabo. Sicer pa sem ti jaz nakazala svoje mnenje že na prvi najini kavi in sva se raje o čem drugem pogovarjali, pa se mi zdi, da brez teh debat čisto dobro shajava......

Tud jaz mislim takuser posted image

Ulla a moje mnenje o obstoju Boga?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
28.3.2008 22:36:43   
rumba
Freycha, hvala.user posted image
Ulla, zakaj že? user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
28.3.2008 22:37:31   
madejka
Rumba mah ena vicig špricig debata o Cerkvi spetuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
28.3.2008 22:41:43   
rumba
F**, 15 strani ste že napisali....user posted image user posted image  A mi katera na hitro obnovi, da se bom lahko vklopila?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
28.3.2008 22:42:56   
Češnca
Da padem v debato in čist mim butnem; user posted image user posted image user posted image
tkole je, ko se grejo starši toplice/bazen doma (je pa tale slikica še posebej za Živouser posted image ):
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
28.3.2008 22:44:54   
madejka
Češnca iiiiiiuser posted image Keri tvoj starejši otrok je to?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
28.3.2008 22:44:54   
rumba
Joj, Češnca, kako je lep!!!user posted image  Pa ful lepa fotka. Sej je lahko tudi malo za Juijo, kaj? Tako samo malo z enim očesom, a prav?user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
28.3.2008 22:45:37   
Anonimen
vem da je madejka teolog....zato me pa njeno mnenje zanimauser posted image je fajn kakega takega v pac dobituser posted image seveda dokler je debata na nivojuuser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
28.3.2008 22:46:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

F**, 15 strani ste že napisali....user posted image user posted image  A mi katera na hitro obnovi, da se bom lahko vklopila?user posted image user posted image user posted image

boga niuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
28.3.2008 22:47:07   
Anonimen
češnca oproščen vpaduser posted image sam zato k je tak luštnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?