lex
|
Haj na tak dooooooooooooollllllllllllllgočasen dan. Alina že 2 uri spi , jaz sem oddremala svojo kitico (čudež, da ni kdo zvonil na vratih), moški del družine je pa zunaj. Meni se bo itak počasi sfuzlalo not v bajti, ampak za zdravje otrok vse. Neboglasnica tole je pa kar hudo kako se pogrešata . Boš videla jutri bo že malo bolje, pa tempo in bo malo pozabila. Pojdita sami kam na sprehod, da te bo mela zase in da ne bosta doma. Pol bo hitro minilo in evo jo, bo že doma, polna spominov in razlaganja in čez 2 uri boš že jamrala, da sta se uspeli že skregat . jaz vem, ker je moj mlajši brat treniral smučanje in so poleti kar naprej hodili v Avstrijo na ledenike. takrat ko bi bilo najbolj fajn ga ni bilo doma, ko pa je prišel sva pa po 2 urah že mami skakala po glavi . katyo držim pesti, da je vse OK . in sedaj UŽIVAJ ker tako kot uživaš na bolniški za prvega otroka (tu mislim predvsem na spanje) ti nikoli več ni dano. 24 julij kako si kaj? Joj vedno se spomnim nate ko tole našo temo odprem. drži se punca. Pa nyahrr prav tako. Jaz sem pa že prav jezna na svoje starše. kar iz glave se mi kadi. Prejšnjo nedeljo ko je Aleks zakuhal sta po luftu priletela, sedaj pa Aline ni prišel noben pogledat, samo mati me skoz neki gnjavi po telefonu, da naj jo k dohtarju peljem. Ampak danes je že bolje. Prej sem jo skopala pa glavo umila in mi je bila kar hvaležna (prej je nisem upala ker je mela skup 39 vročine, da je ne bi prehladila ko mamo hodnik med stanovanjem in kopalnico). Upam, da prideta pol na kafe, ker če ne bo kar huda, jih bom pa jaz na ignorance dala (kar mi nikoli ne uspe). Ko smo pa mi zdravi bi mogli pa kar naprej pri njih bit . _ hvala da ste me poslušale mi je kar lažje. nič grem na kavč gledat kako ni nič po TV