Blacky30
|
Lex, hvala za lepe želje. Nejc je danes še imel vročino pa iz noska mu teče. Bil je kar razpoložen, zvečer pa že konkretno tečkan. Zdaj pa že spi, tak da upam, da bo jutri boljše. Upam, da tudi Alina čimprej ozdravi. Jocika, midva sva skupaj 15 let. Ko sva dobila prvega otročka pa sva bila skupaj 12 let. Res je velika sprememba, a paše malo, ker sicer postane zakon preveč monoton in dolgočasen. Poročena pa sva 5,5 let. Morda bo prišel na najino 6. obletnico poroke (6.7.), morda pa na moj RD (15.7.) Flower, čestitke za izpit!! Kar tako naprej, pa bo diploma kmalu v žepu! Žabica26, ne se sekirat za besede drugih. Morda pa se le bojijo zate, da ne bi imela kakšnih težav za to. Res pa je, da ti zdaj brezveze kaj govorijo, ker si itak že in verjamem, da te opominjanja sedaj razjezijo. Jaz sem z mojim g. govorila o naslednji in mi je tudi rekel, da naj mine med eno in drugo zanositvijo vsaj 2 leti. Da bi telo lažje prišlo k sebi in se pripravilo na novo nosečnost. Če pa se ti super počutiš in bejbija rihtaš brez problemov, pa se ne rabiš sekirat. Ne poslušaj jih!
|