Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) kdaj pa si ti mela zadnjo menstruacijo?
, saj veste, kava, kakav, čaj, sladko...
!
Spodaj me po malem špika, se mi zdi, da mi trebuh kar pogosto otrdeva, križ in hrbtenica sta me začela bolet. Tko da, hvala bogu, da sem šla. Ne vem kako bi to prenašala v službi. V torek mam pregled in bom G. kar povedala za te težavice. Upam, da bo zdaj kej pregledala moj MV. Do zdaj ga še ni. Bomo vidli. Bom poročala stanje. Upam, da se je posteljica kaj premaknila v teh dveh tednih, čeprav dvomim.
.
. Boš videla jutri bo že malo bolje, pa tempo in bo malo pozabila. Pojdita sami kam na sprehod, da te bo mela zase in da ne bosta doma. Pol bo hitro minilo in evo jo, bo že doma, polna spominov in razlaganja in čez 2 uri boš že jamrala, da sta se uspeli že skregat
. in sedaj UŽIVAJ ker tako kot uživaš na bolniški za prvega otroka (tu mislim predvsem na spanje) ti nikoli več ni dano.
. _ hvala da ste me poslušale mi je kar lažje.