Pandica
|
Mama06 hvala za takšne dobrote, samo kaj, ko jih ne smemo preveč, ker nam bo pol naša deca, ko bodo začeli govorit govorili, da imamo veliko rit Pa itak sem se sladoleda tak napokala, ko en Mariborčanke, ve veste kje je to. Jedla sem tega iz Lastovke (saj nisem ziher, če je to Lastovka ), tu pri mostu. Hhhhmmm, men je tukaj najboljši. Pa sem bila z na sprehodu in sem "morala" še it po sladoled Aja, pa, ko že govorim o . Danes se je moj otrok tako smejal našemu psu, da je bilo joj. Iz srca na glas, vriskala je zraven, kako je bila lepa. Sem jo imela na krilu in začela nagovarjat Alana, da je šel po eno svojo igračko, pol je norel z njo, pa še par krat sem mu rekla, da je dal glas in, ko je zalajal je bila Zala adijo...kako se je smejala....to ne moreš verjet. Kako sem vesela, da jo je res tako lepo sprejel, joj to še bosta velika prijatelja, ko Zala malo odraste. Pa jaha ga že tut... tak, da že ima mini konjička, ponija V pravem pomenu besede, ker je Alano tako zelo velik pes ( za vse, ki še ne veste ) imam nemško dogo Zame najlepši psi
|