|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
13.4.2008 23:07:10   
Klaudia
Evo da malo pohvalim mojega očeta. Je ful velik ljubitelj rož. Doma imamo tako rastlinjak... ene izmed mojih najljubših rož so orhideje in valda jih imamo ene 10 različnih. Takole je lansko poletje cvetela ena od njih. Kupili smo jo kake 3 leta nazaj. In res cveti vsako leto user posted image  

user posted image

Tista flaška zadaj je pa zato, ker so cvetovi tako težki, da bi se drugače prevrnila user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 13.4.2008 23:10:04 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
13.4.2008 23:08:56   
skuštrana
Evo še mene, nočne pticeuser posted image

Punce ve kar šivajte, ko vas pa vprašajo kje ste to nabavle pa revcite, da na www.al...comuser posted image

Drobižek, meni je tudi prvo to padlo na pamet, da morajo imet zaprta usta in odprte oči..pa sem bila rajši tiho, samo zdej je pa še jasna to reklauser posted image pozanimaj se

Jasna, jaz bom tudi Lizo probala pustit pri babici pa mi jo bo potem ob 12.30 pripeljala da greva k psihologu..Upam, da se mi moj plan uresničiuser posted image Poglej stran, zdej je pa tvoj dragi tud že goruser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
13.4.2008 23:11:30   
skuštrana
Vse naj naj slavljencem danesuser posted image user posted image je bilo kaj torteuser posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
13.4.2008 23:13:02   
jasna
Pandica, vaš kuža je pa res lepotecuser posted image . Jaz bi tudi imela, ampak blokuser posted image

mama06, user posted image  tvojemu očetuuser posted image

vanili, a zlato prinašalko imate?user posted image   Mi smo imeli črnouser posted image

klaudia, men se vse rože posušijouser posted image  ali zgnijejo zaradi prezalivanjauser posted image

skuštrana, grem gledatuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 13.4.2008 23:16:07 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
13.4.2008 23:14:39   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
JA, prostovoljna, uradno že 14 let, neuradno od rojstva. Sem tajnica, članica upravnega odbora, (do lani mladinska mentorica in članica častnega razsodišča) in od lani tudi tekmujem z ostalimi članicami. Ja, v 6.-7. mesecu nosečnosti sem tekmovala.

Bravo user posted image . Sama sem obupala že v prvem letniku user posted image . Sem pa bila desetnica v mladinski skupini.

A misliš desetarka???user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
13.4.2008 23:14:42   
skuštrana
Jasna,lutko oz. torzo sem pa našla na ebayu za 10euser posted image samo še nisem nikoli preko njega kupovala pa nisem naročila, bom naslednji teden ko bom v slo.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
13.4.2008 23:17:32   
skuštrana
Psi, mi imamo pa samojeda..oskarjauser posted image bi prilepla kako slikco pa nimam na temle kompu nobene...je pa tudi že kar star 7 let

Neposredna povezava do sporočila: 2632
13.4.2008 23:18:46   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Vse naj naj slavljencem danesuser posted image user posted image je bilo kaj torteuser posted image  

Pravzaprav je bla, JAGODNA.user posted image  Pol pa še veliki sladoled. In pol jamram zaradi kilaže.user posted image

Nič, šibam spat. Nočko, pa glejte, da ne boste preveč naklofale. Kdo vas bo pol bral???

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 13.4.2008 23:19:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 2633
13.4.2008 23:20:07   
jasna
skuštrana, zdej sem pa "važna"user posted image user posted image user posted image . Ampak Eliena še vedno ne vidimuser posted image . A v galeriji al je kje drugje?

Neposredna povezava do sporočila: 2634
13.4.2008 23:22:12   
skuštrana
Pravzaprav je bla, JAGODNA.

o, njemi...

jaz sem danes Arsenu spet dala riževe kosmiče...no, pojedel je full malo, ampak izgleda da mu ne pašejo.že vlčeraj ga je full šraufalo, danes pa spet..full joka, potem pa prdi..jaz nimam pojma kaj naj mu dam, da bo imel rad in da ga ne bo zvijalo..a naj še počakam in ga samo dojimuser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
13.4.2008 23:23:37   
skuštrana
. Ampak Eliena še vedno ne vidim . A v galeriji al je kje drugje?

Tisti v oranžnem slingu je on, še eno sliko smo pa izgubil..jo bo kasija spet poslala..je fency iz benetkuser posted image user posted image ta mora bit gor, je rekel moj možuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
13.4.2008 23:34:33   
mama06
Pa ve ste čisto odklopljene . Samo pol ure me ni bilo, pa ste toliko spet naklofaleuser posted image user posted image

Klaudia,
ker si dejala, da ne boš brala za nazaj - še enkrta hvala za lonček

Orhideje  - jaz jih imam in mi tudi lepo rastejo in cvetijo v moji oskrbi. Sicer pa vsi pravijo, da imam grif za rožeuser posted image user posted image

skuštrana - katere kosmiče pa imaš? Jaz imam od milupe in jih mešam z mojim mlekom. Pa ga je včeraj ponoči tudi nekaj šraufalo. A je to možno od kosmičev?

Neposredna povezava do sporočila: 2637
13.4.2008 23:38:09   
skuštrana
skuštrana - katere kosmiče pa imaš? Jaz imam od milupe in jih mešam z mojim mlekom. Pa ga je včeraj ponoči tudi nekaj šraufalo. A je to možno od kosmičev?

nimam pojma...jaz sem tu čisto neumna, res..pri lizi nisem imela nobenih problemov, je pojedla vse..arsen pa noče nič, niti banane, ki je sladka, niti korenčka - leti čez celo kuhinjo...danes je full gledal ko sem jedla kruh, sem razmišljala brezglutenskega vzet pa mu ga dat za cuzatuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
13.4.2008 23:46:07   
Kasija
nova10ka superuser posted image  se že veselim slinčkov ker tele nonstop pomivam user posted image

juliji vse najboljše za 7 mesecev user posted image

klaudia user posted image  za meitai. Ga moram nujno videt tudi v živo!

jasna si našla eliana? user posted image  Pa sem čisto važna, ker ga sploh iščeš na www. user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
13.4.2008 23:46:20   
mama06
Ok punce, sedaj pa odhajam spat.

Lepo se imejte. Se beremo jutri in ne preveč nklofat, saj me danes cel dan ni bilo in zvečer me je skoraj kap, koliko ste spravile čez dan skupajuser posted image

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2640
13.4.2008 23:49:10   
noa1
Tudi jaz grem spat k moji princeski. Se beremo jutri.
Lahko noč
user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
13.4.2008 23:51:44   
jasna
nova 10ka, kasija, o kakšnih slinčkih govorita? Že res, da jih imam cel kup, ampak me zanimajo novostiuser posted image

kasija, ja našlauser posted image

OK, dost je blo... user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 13.4.2008 23:55:19 >

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
13.4.2008 23:57:35   
janja
Julija bravo za 7 mesecev user posted image

Zarja in Neli čestitke za pol leta user posted image user posted image (za vsako ena)

Osebni dokument
- naš ima tudi usta odprta, pa niso nič komplicirali. Za potni list pa je obvezno, da so usta zaprta (piše v pravilniku, pa še kar nekaj jih poznam, ki so jih na to opozorili!).

klaudia - bravo za mt user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki hočete recept za muffine - čokoladne in tiste z ovsenimi kosmiči - ki sem jih prinesla na srečanje ljubljančank, pošljite mi mail na ZS, pa jih dobite.

Jaz za četrtek tudi še nisem ziher. Mamo cepljenje sicer šele ob 14:30, čeprav mislim, da ga bom spet mogla prestavit, ker Urban kar močno smrka.

Moram ga spet pohvalit danes - pojedel je skoraj ves lonček 160 ml krompirčka s kolerabico. Je bla tko dobra, da si je še mami prste oblizovala. No, očitno nam bo ta zelenjava počasi le stekla.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
14.4.2008 0:34:04   
skuštrana
Mehurčica,hvala za mnenje o mei taiuuser posted image sem šele sedaj videla, ko spet občudujem svojo stranuser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
14.4.2008 0:45:14   
Pandica
Skuštrana res imaš lepo spletno stran  user posted image
Btw imaš ZS

Neposredna povezava do sporočila: 2645
14.4.2008 7:24:40   
metkica1
Jutro čvekice, spet ste bile pridne sinoči

Ena velika in dišeča   user posted image  za vse vas.

Pri na se stanje normalizira. Danes še ostaneva notri, jutri pa bova lahko šle vem. Vročine nima od sobote le kašlja še malo.

Pridem nazaj

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
14.4.2008 7:31:51   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

maja zarja in lane, a nedeljsko delo se ne šteje kot dežurstvo? Me niti pod razno ne spravijo v službo na nedeljo do 3. leta otrokauser posted image

Eh kaj ti naj rečem.....se znajdejo.....ti rečeš da ne podpišeš za 12h delavnik....ni problema ......te nežno prisilijo,da raje podpišeš ker - ti dajo recimo torek fraj pol pa nedeljo do 14h user posted image ...in konec mesca imaš 3 nedelje do dveh user posted image .....to je njihova manipulacija,da je še vsaka raje podpisala in oddelala 1 do 2 nedelji v mescu cel dan user posted image .....ne moreš jim pa nič ker full pazijo, da ti ne prekoračijo 40h tednika user posted image

Pikici sem sesala noska....se sliši da se ji nabira od zgoraj v sinusih
Jaz jo kličem vse mogoče user posted image  - direktor (ko je v ležalniku in samo opazuje okrog ) babi ,zlato mamino ,pika, srček ,lubica ,sreča moja .....ma ni da ni user posted image ...pa seveda po imenu tudi user posted image

Kera je že pisala o kahlici.....pa a so res vsi pozabili kako in kaj.........bože......no če bi to od Jasne sorodniki rekli bi še nekako razumela user posted image

Sedenje.......ah kje pa .....tako z podporo v mojem naročju...obračanje pa gre ,pa premikanje po trebuhu v krog - naprej pa bog ne daj user posted image

Micla....ti pa uživaš user posted image  in še tam nas najdeš user posted image

Alina_alin -se je končala uživancija ....ali ste produžli še malo user posted image

Mama06......torej boš sedaj večkrat na srečanjih user posted image  pa še vedno ne vem od kod si user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
14.4.2008 7:33:24   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Jutro čvekice, spet ste bile pridne sinoči

Ena velika in dišeča   user posted image  za vse vas.

Pri na se stanje normalizira. Danes še ostaneva notri, jutri pa bova lahko šle vem. Vročine nima od sobote le kašlja še malo.

Pridem nazaj

No končno user posted image ...je kar cel teden trajalo ,ne ? Se bojim da se moji tudi pripravlja user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
14.4.2008 7:57:11   
lane31
Mi bomo kar osebno dali delat....smo mislili potni list ,pa zdaj tudi Bosna dovoli z osebno tako da ni potrebe user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
14.4.2008 8:17:11   
*kinnie*
Dobro jutro še iz moje strani

Joj, sploh ne vem, kej naj začnem, se mi je prav  user posted image , ko sem videla, da ste včeraj toliko napisale....jaz tako rada berem ob jutranji kavici...čeprav danes bi rabila škaf kafetka, da sploh do konca odprem  oči.
Včasih pridejo te ubitačne noči user posted image . Danes je imela svoj projekt ta večja,...najprej je silila k meni....ji ne dovolim,...potem jok....no in vstanem....o bog, bila je zbujena, pa mi razlaga o krogih in ne vem čemu še, prižigam luči, vse ok....ko ugasnem spet isto user posted image . Sem res misila, da ležim zraven marsovca....ma ni hecno, je bilo prcej resno ponoči, me je kar zaskrbelo, če je z njo vse okuser posted image . Domišljija? No, in sem spala pri njej....vmes mi uide v dnevno, prižiga luči, ojej...ko gre dragi v službo.....hoče od njega svetilko,.....meni se je že mešalo v glavi in potem ob 5h zaspiva do pol 6h, ko se v sosednji sobi oglasi naš Janezek....evo spet selitve narodov....ob 7 dokončni auf?
Gospodičnica seveda sedaj spiuser posted image

Edino dobro je pa sonceeeeee, tile naši vremenarjuser posted image pa so klasa.

Evo saj ko popijem kavico bom prec bolš voljeuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Priljubljenost
Vrtnica79

Radi berete poste od uporabnice Kerense?

da (26%)

ne (17%)

je ne poznam (56%)

Število vseh glasov: 424

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!