Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Zdi se mi še tako daleč.....
. Si me videla?
.
.Moj je pa velik že 3,2 cm pa je gin. prov omenila da je že kar velik pa če sem res imela redno menstro. Ampak ker sem imela najprej en spontani splav potlej pa samo eno menstro se mi je najbrž cikel malo zbrkljal. Sem šla doma prov računat in naj bi bila 9t3dni noseča no na slikci je pa na dveh pisalo 10t0dni, na eni pa 10t1dan. Sem pa za slikco prov gin. rekla pa mi je vse tri dala, samo je rekla da jih moram dat v materinsko knjigco. Tko da sestre sploh ne vejo da jih imam, če bi jih gin. dala v moj karton mi jih sestre sigurn ne bi dale. Sem pa hotla imet vsaj eno, ker jo bom preskenirala pa spodaj napisala se vidimo novembra pa potlej bova to staršem pokazala. Bova jutr šla najprej mojim povedat, potlej bova pa še njegovim, ker če bi njegovim taprvo povedala, obstaja velika verjetnost da bi moja mami zvedla še preden ji jaz povem
Za znoret!
tako,da če se hoče katera kregat naj samo pove
nisem zasledila,ko si povedala