Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72 Shuka, tudi mi "se" nismo poroceni. Zakaj pa si tako prepricana, da se nikoli ne bos porocila? mavrica, to je dolga zgodba, sicer mi nič ne manjka tudi sedaj, ko že desetletje živiva kot koruznika. Mogoče nekega dne, nekje daleč, daleč od ponorelega sveta, spet pa brez družine to ni to, ampak kaj čmo, ne moremo imeti vse. p.s. jest se po pravici povedano bojim, da bi po poroki, najina čarobna veza ugasnila, sicer nisi nič drugačen le uradno si ožigosan, ampak misel na to je pa ..... Sej vem čudna sem ja draga Shuka če tako čutiš, potem naj tako tud bo ... zato če tako razmišljaš pač nisi čudna, če bi mene pred enim letom kdo vprašal, če se bom res poročila bi škripnla od smeha, pa bo avgusta že prva obletnica kar sem ... v enem mesecu smo mel vse: idejo, formalnosti in poroko ...