|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
15.4.2008 22:39:24   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

No me je že prehitela user posted image  A Klavdija ti imaš vse to shranjeno neki....kako tako hitro postrežeš z odgovorom user posted image user posted image

Jaz mam favorites čist nabito z mapami. gromno linkov, pa sem jih prejšnji teden več kot pol ven vrglauser posted image

Lepo čvekajte še naprej... grem v mižule. user posted image

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
15.4.2008 22:45:17   
Kasija
Bravo neli user posted image

Pandica to je res kot pravi lane31 dajemo živalicam imena, ki so nam všeč. Moji želvici sta bili mojca in aljaž - po sosedovih otrocih, ki sta se preselila in sem ju pogrešala -  sestrina pa lili.

Grem spat. Lepo klepetajte dalje. Lahko noč.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
15.4.2008 22:46:52   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Ne moreš imet želve z istim imenom kot jaz otroka.

Ah daj no, saj ni tko hudouser posted image .

Moji psički je bilo ime Pia in moj niti slišat ni hotu, da bi bilo tako ime naši hčerkici. Živepo, tvoja pupa ima meni ful lepo imeuser posted image

Se poslavljam, me čaka še perilo... spet in kar naprejuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 15.4.2008 22:51:07 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
15.4.2008 22:57:37   
nova10ka
jaz imam tudi eno vprašanje glede hrane... jaz zdaj uvajam še "monohrano", samo po eno zelenjavo naenkrat. zanima me, ali ji lahko dam zelenjavo mešano z rižem, ali moram prej poskusiti s riževo kašico posebej?  sem danes nabavila tole kašico špinača z rižem http://www.bio-trgovina.si/predstavitev.aspx?pid=2120 pa ne vem, ali ji jo lahko dam preden proba rižota samega.

verjetno to ni ravno pametno vprašanje, sam ko pač nimam pojma... bomo pa čez vikend na višku selitve in ne bo mogoče ravno veliko kuhati.. oz. niti malo.

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
15.4.2008 23:04:06   
Jenny Anny
Klaudia in Lane 31¸, ta bo taprav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
100x hvala

Zdaj pa še jaz počas spat. Moram počas tud jaz razmišljat, da bi prišla u CE, ko boste pa vse tam, sam CE, to je bolj neznanka, ene 2x sem bla na CE sejmu, pa ene 5x sem se skoz peljala, to bi blo vse, kar poznam od CE.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
15.4.2008 23:08:50   
skuštrana
ene 2x sem bla na CE sejmu,

Če poznaš to, je planet tuš čisto zravenuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
15.4.2008 23:10:39   
Alina_alin
Pandica, joj, šele sedaj sem prebrala, kaj si napisala. Fuuuul mi je žal, če ti je hudo. Res te nisem hotela prizadeti ali karkoli slabega mislila. Prisežem. Sam kaj čem, tak je moji želvici ime. Je pa prav prijazna želvica. In kot so ti že punce napisale, meni je to ime tako lepo Zala. In takrat, ko sem dobila želvico (cca 6 let nazaj), še o otrokih nisem razmišljala. Mi je bilo pa to ime svetovno za punčko. No, ko pa sem prvič zanosila, pa priznam, da sem takoj pomislila na Zalo, ampak sem rekla, ne, da ne bo tako kot NASA zelvica. Lej, ne se prosim sekirat vsak da ime, ki mu je vsec, pa komurkoli: pa naj je clovek ali zival.
Mah, res mi je zal, da sem sploh napisala to...

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
15.4.2008 23:21:18   
mama06
A še ima smisel, da vam kaj rečem glede KOLIČINE NAPISANEGA????user posted image user posted image user posted image Jedva vas preberem, ko bi lahko začela pisat, pa vas polovica zbeži pod odejouser posted image

Mi imamo muco z imenom Mica. Ne sprašujte, kdo je dal ime, saj je itak jasno.....jazuser posted image user posted image

Če sem danes prav videla, je pri nas na pohodu prvi zobek,spodaj desno.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
15.4.2008 23:21:58   
Alina_alin
Pandica, kuku. Daj napiši, da nisi jezna in slabe volje  - ker sicer niti spat nem mogla. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3009
15.4.2008 23:23:13   
Pandica
Alina_alin    saj je ok, so me že punce pomirile in mrzel tuš zdaj user posted image
Saj jaz tut poznam eno psičko, ki ji je tako ime kot meni pa mi je bilo takrat smešno user posted image user posted image , ko sem to zvedela. Za svoje user posted image pa smo mogoče mamice res bolj občutljive, ampak pozabimo to.
Sem pa vesela, da ti je tako všeč ime moje pupike user posted image
Aja, a boš prinesla ju3 slikice od kopanja oz. plavanja z delfini? Prosim, ker bi jih full rada videla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3010
15.4.2008 23:23:29   
mama06
skuštrana, a si dosegljiva?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
15.4.2008 23:25:20   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica, kuku. Daj napiši, da nisi jezna in slabe volje  - ker sicer niti spat nem mogla. user posted image user posted image user posted image

Nisem, lahko greš mirne vesti spat  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3012
15.4.2008 23:26:28   
Alina_alin
pandica, imaš me v šahu:: samo da se ti odkupim. Prinesem vse. user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
15.4.2008 23:26:48   
Pandica
Ja, kje pa te si zdaj Mama06user posted image  user posted image
Ker jaz še tut nisem pod odejo user posted image , še mi ni za spat user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
15.4.2008 23:27:20   
Alina_alin
pandica, še delfina bi ti prinesla živega, če bi imela. user posted image Ampak bi ti ga samo posodila, ker jih imam tudi jaz zelooo rada. 

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
15.4.2008 23:28:48   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

pandica, imaš me v šahu:: samo da se ti odkupim. Prinesem vse. user posted image

Ne, ni res. Saj pa itak veš, da sem te to že prejšnji teden prosla.
Zdaj pa sem te samo spomnila še 1x, ker priznaj, da bi drugače itak pozabla user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3016
15.4.2008 23:32:03   
mama06
Pandica EVO ME!!!!!user posted image user posted image user posted image

Sem dala še današnjo slikico v album od 4-5M, kako mali pije iz lončka samuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
15.4.2008 23:34:09   
Pandica
Če hočeš, da pogledam tvojega frajerja kako pije mi moraš poslati na ZS geslo, ker vidim, da imaš album zaklenjen.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
15.4.2008 23:38:57   
mama06
Pandica, si pa hitra. Prej kot ti pošljem ZS, ga ti že odprešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
15.4.2008 23:39:35   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Heh, mi imamo psa Oskarjauser posted image

In kaj je tukaj smešnega?user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
15.4.2008 23:41:50   
mama06
Pandica, sem dodala še enouser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
15.4.2008 23:41:59   
Pandica
Mama06   iii, full lepe slikice user posted image luškan je ta tvoj Jernej user posted image
Najboljša mi je ona, ko mali leži na koci na tleh pred tv in gleda "špance" na Pop-u user posted image   user posted image   user posted image   Hitro je začel....  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
15.4.2008 23:44:20   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: pot

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Heh, mi imamo psa Oskarjauser posted image

In kaj je tukaj smešnega?user posted image

pot, poanta je bila o tem, da ljudje poimenujejo živali s človeškimi imeni in smo pač vse skupaj obrnili v šalo. Nič slabega ni bilo. Vsak je pač povedal, kako je domači živalici ali živali(Pandicauser posted image ) ime.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
15.4.2008 23:45:22   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Pandica, si pa hitra. Prej kot ti pošljem ZS, ga ti že odprešuser posted image user posted image user posted image

Brzina mi je vrlina user posted image
Sem vse pogledala.
A ju3 prideta vi2 na srečanje? Nekam morata iti, ne...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
15.4.2008 23:45:41   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mama06   iii, full lepe slikice user posted image luškan je ta tvoj Jernej user posted image
Najboljša mi je ona, ko mali leži na koci na tleh pred tv in gleda "špance" na Pop-u user posted image   user posted image   user posted image   Hitro je začel....  user posted image

Da ne boš mislila, da jih kateri od naju gleda, ampak so se ravno začele, ko sem ga slikala. Ja tako naš dečko gleda TV, po novem menjava tudi kanale, zato so baterije v daljincu večino časa odstranjeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za deklico
pipika 13

Katero ime vam je najbolj všeč?

Julija (41%)

Rebeka (15%)

Zoja (44%)

Število vseh glasov: 481

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!