Juno
|
Živjo, po dolgem času se spet oglašam. Tako pridno čvekate, da vam je kar težko slediti. Vidim, da se dogovarjate za srečanje na Trojanah. Tako rada bi se ga udeležila in malo počvekala z vami. To mi tako manjka, babji čvek...Ampak...v dobro mojega malega bom ostala doma v postelji in počivala...To počnem že skoraj 14 dni in lahko mi verjamete, da mi je res dolgčas...Danes mi je možek posodil svojega prenosnika, da se lahko leže fjakam po spletu. Upam, da se bomo dobile še kdaj potem, ko bomo mamice. Takrat se bomo srečanja lahko udeležile tudi tiste, ki imamo v nosečnosti težave in tiste, ki se sedanjih srečanj ne morejo udeležiti zaradi službe. Tudi jaz moram počivati zaradi pogostih krčev in otrdevanj trebuha. Sedaj ko počivam, se je stanje zelo izboljšalo, še vedno pa mi trebuh otrdeva cca 1-krat na uro. Sedaj ko počivam, so ti krči manj intenzivni. Je bilo pa kar hudo 14 dni nazaj. Cel teden sem bila sama, ker je bil moj dragi na službenem potovanju. Tisti dan sem imela pregled, pa frizerja, pa po nakupih sem šla, skratka bila sem kar aktivna. Popoldne pa se je začelo - krči eden za drugim. Meni trebuh otrdeva že od 18. tedna, ampak tokrat so bili krči boleči. Začelo me je zvijat v križu. Nisem vedela kaj naj naredim, ali naj grem na urgenco....To je trajalo do večera. Nekako se mi je uspelo umiriti, sla sem ležat, vzela Buscopan in Magnesol in zadeva se je počasi umirila. Od takrat res počivam in to bom poskušala vsaj do 30 tedna. Včeraj sem imela pregled. Razen teh krčev, je z mano in malim vse ok. Mali full raste, pravi korenjak je že. V rasti prehiteva skoraj za 14 dni. Včeraj je tehtal že 1400 g. Ginekologinja je rekla, da bom verjetno rodila prej, PDP-ja mi pa ni spreminjala. Lex - naslednji pregled imam 13.5. (PDP 11.7.) flower - imaš ZS Lep pozdrav vsem skupaj in uživajte na srečanju v petek!