Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower sasi13 črva za 20€ še nisem nikjer zasledila. Jaz še vedno oklevam in odlagam nakup, ker mi je bil predrag in nevem če ga sploh rabim. Ampak 20€ je ok cena. No, jaz sem se pa le opogumila in pogledla ta porod in je kr fajn, da sem ga. Sem si malo drugače vse predstavljala. Sem mislila, da otrok bolj sam ven pade, ne pa da ga babica vleče ven. Pa tak kot ga je vlekla in mu zvijala glavo na vse strani, sem misla, da mu bo vrat zavila. Pa prerez presredka - jaz sem mislila, da te bolj proti riti prereže, ne pa na strani. Kaj to je običajno tak? Hja, se vidi da nimam blage veze o tem. MOj mož je pa izjavo: Kaj tak krvavo je to? Da me je začelo že skrbet, če bo prenesel. Ampak sem ga potem vprašala, če mu je žal, da je gledal, če si je premislil.. pa je rekel, da ne. No, čestitke, da si se opogumila. Jaz raje ne bom gledala. Da me ne začne še večja panika grabit. Ja, prerez presredka gre na stran proti bedri, levo ali desno, kak se pač odločijo. Če bi šla proti riti, potem bi imela eno velikooooo luknjo za vse. No, o tem krvavem delu pa ga vidijo samo dohtarji in babica, tak da za vaju ni panike. Moj ni videl nič, ker je bil za mojo glavo, mi je moral polcat hrbet, da sem napol sedela.
|