Kaštrun
|
stunfek, ja tista z očali pa z zeleno majčko. valla. midva sva bila notri malo več kot 20 min. dobila 2 slikici in še filmček je posnel, tako da je celotni pregled trajal mogoče 15 min. je pa najprej vse lepo pogledal in mere narekoval sestri, potem pa monitor obrnil proti nama in vse lepo razložil kje je kaj. ko je že končal je moj mož rekel "a spol se že vidi" in je Pušenjak rekel da je tudi to pogledal, vendar je to 80- 90°% točno, tako da sva izvedela tudi to. nekaj dlje časa se je ustavil še pri pregledu otrokove glavice in vratu, pa potem pogledal pretoke, ker je ugotovil, da ima otroček zavito popkovino okoli vratu. sem pa malo gledala na uro ravno zaradi tebe, ko si rekla, da je bilo full hitro konec in so vse punce hodile ven na 20 min. šola jaz čakam na rešene ankete, ki jih delam na osnovni in srednji šoli, da potem naredim še empirični del diplome, tako da srčno upam, da mi bo uspelo diplomirati konec junija. služba 5.5. začnem s službo, potem junija gremo na morje, julija delam, sredi avgusta pa sem že doma Lučko bosta ta čas čuvala moja babi in dedi, ki že komaj čakata. nakupi obvezno si moral kupiti nosečniške kavbojke, ker se mi je pri tastarih tako raztegnil tisti široki pas, da mi padajo dol. včeraj sva potem za Lučko kupila še gugalnico in se je danes že veselo gugala, pa še Hauck-ov voziček marelo. sva dala 45€ (bi rekla, da je to skoraj zastonj). sva jo kupila za na avijon pa za na plažo, ker Traxxa niti slučajno ne bova trogala s seboj. vianne ta voziček je pa luštkan. tabletke jaz jem in bom jedla do konca nosečnosti Elevit. po Tifolu mi je bilo obvezno slabo.