|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
16.4.2008 21:37:06   
Grethy
**Nina** in krtekxx ... bravo ... naj vama bo nosečnost umirjena in lepa 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
16.4.2008 21:42:02   
Grethy

Grethy seveda rastejo, da bodo lepiin veliki, ko jih boš rabila ...

sapi

... saj vemuser posted image , bi bla pa vseeno bolj vesela če bi me naročala na dva dni, saj vidijo da počasi rastejo ... ampak tako je, sama sem se podala v ta postopek in ima da potrpim user posted image user posted image user posted image user posted image ... tko da tud če reče še za petek UZ ne bom presenečena ...

... kako si ti ?

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
16.4.2008 21:54:10   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Krtekxx, BRAVO za dve pikici, lepo ju grej user posted image user posted image

*NiNa*, tebi pa sploh čestitke, JUPI JUPI JUPI to je pa res lepa novička. user posted image user posted image

Mateja.goljev, naj te ne bo strah punkcije, še vse smo jo preživele, sem kar 100% da jo boš ti tudi. Zdaj pa malo črnega humorja. A veš, kaj je dobra stvar te punkcije....Da se že v bolnici, če bi že šlo karkoli - KAR NE BO, narobe.
To se je meni zgodilo, ko sem šla po novo napotnico za prenos zamrznjenčkov. V leonišču ful gužva, slab zrak, potem mi je pa uspelo skupaj zlest, pa sem bila prec na vrsti.

Mala81, s seznamčkom samo nadaljujem delo, ki ga je začela naša Sayuri, vsa čast in čestitke grejo samo njej

Sayuri, ko te že ravno obiral, kako si ti in tvoj trebušček. Še kar raste?
Mijavček, ti barjanski muc, kako pa je tvoj buši?

Pija76 in Pika74, 2P
, kako sta vidve. A že vidim, Pika ma probleme kako spraviti Gonal v Prištino. Tukaj pa ti žal res ne morem pomagati

Pikovit, Sponži se mi je danes javila na mejl, za informacijo ti lahko povem, da ob prvi user posted image štarta s postopkom, tako da bomo junija vse držale pestke tudi zanjo

Gloria, upam in močno stiskam pestke, da je vse OK s tvojo pikico in teboj?

Kje pa je kaj naša Goldfish, zdaj je pa že nekaj časa nisem zasledila tu? Goldie, ali sta že povedala malemu folkloristu, da bo dobil lepo darilo?

Vijolica30, mogoče imaš krče, ker se telo šele privaja. Moraš upoštevati, da imaš še vedno napihnjene jajčnike od stimulacije. Tudi mene je prve 3 dni po Et vse "krčalo".

No kje ste pa ostale, Lara, Dajamaja, Daisy, Mlinčka, pa Lejle ni bilo že milijon let na naši temi, Špelka12 sigurno počiva (GLEJ da res počivaš), Arneja (a je user posted image prišla), Kajsica (kdaj ti štartaš) in še vse ostale, ki jih nisem navedla po imenu. Prosim ne mi zameriti, res nas je veliko...

mismis, ti si tko pridna, da je bolj pridne ni!user posted image  se kar podpišem pod tole, če smem, hvalauser posted image  Topel pozdravček!

mijavček, srce moje, kako naj ti pomagam...pošiljam cel kup lepih misli...že grejo k vam trem!user posted image
pikovitek, lep duplihajnilkensmajliuser posted image  bravo za izbiro!

moj dakec v postopku!user posted image user posted image user posted image  Prosim, mismis, prenesi ji najlepše pozdrave in reci, da stiskam na vso moč zanjo! thx!

Vsem prijeten večer in sladko nočko! RVI!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
16.4.2008 22:26:08   
Pija76
samo pozdravček vsem, sem zdelana in grem v horizontalo.

Mislim na vse vas.........

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
16.4.2008 22:44:53   
jadrnica
drage moje pivke , Prištinske popotnice in ostala kompanija
lepo pozdravljene. Jaz se veselim mojega petka, ko grem po zmrznjenčka, držim pesti, da bo vse Ok.

MISMIS - je res kraljica s tem seznamom, jaz bi pomojem čist falila vse skup, sploh ne rabim gledat kaj je kdaj, sam seznam prečekiram user posted image user posted image user posted image
ja glede kave - jaz sem tud mislila, da se je ne da skenslat, jaz sem bila zjutraj popolna koma, amapak res totalno zlimane oči , pa sem se sedaj navadla brez živet, to je res dokaz, da vaja dela mojstra.

Držim pesti za Glorio, da bo vse ok

Pikovitek - a pol si ti že čist ready za poroko, že imaš podvezico ( sam tolk sprašujem, če bo tle dekliščina na RR-ju, da vemo kaj kupit user posted image user posted image user posted image user posted image )

Jaz sem drugače v redu, zaenkrat še umirjena, od Estrofema imam za eno številko večje prsi , kar je mojemu user posted image zelo všeč ( no pa že sicer sem na C košarici) Jah moški pač.

Lahko noč, se beremo jutri.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
16.4.2008 23:13:44   
womanpolice
Živjo punce!

Najprej sporočilo za mismis: ponovni UZ v petek, 18.4.2008 (dodaj na seznam)user posted image ....

Ja,kot vidite jajčka niso bila dovolj.... user posted image   Na desni strani je bila 20, na levi pa najvišja 17 (najmanša 15) user posted image Kar pomeni, da moramo še špikat... V petek ponovni UZ... če bo vse ok, bi naj bila punkcija v nedeljo 20.4.2008.

Vidm, da ste me kr pogrešale... user posted image   Lepo to slišat... sej jst vas bom pa čuvala... user posted image  

Ja, v službi sm bla od 11.00 do 22.00 ure.... Jutr mam od 16 do 22.00 ure (nadzor hitrosti... user posted image ), v petek pa nočno od 21.00 do 5.00 , soboto 19.00 do 3.00 , nedelja prosto (po vsej verjetnosti punkcija)...
Šefu sm namignila za bolniško... sej se mi kr smili, k mora tk popravljat razpored, ki mu ga "poderem"...

p.s. ja, z Grethy sva se pa danes načajčkale... Midva sva bolj pogumne in spregovoriva user posted image user posted image user posted image , ene se pa šajhate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... dejmo, punce, dejmo, vn iz zasede, iz zasebnosti... da bomo lahk kakšno rekle... kajti danes je blo tko... kak se naj izrazim, da ne bo grdo.. bila je ena ženska (PA NE GRETHY!!!!!!!!!!!!!!), ki mi je razlagala o svoji službi in problemih - v srbohrvaškem jeziku - več kot pol ure... Potem sm šla na wc, pa je najdla drugo "žrtev" in je njej govorila isto... to pokneš od smeha... Teji se je kr smejal... Me zanima, Teja, kakšn nick imaš... lahk zs, če si tle gor (blond, očala - danes sva se tretjič videli na uz-ju, enkrat sm vrgla križanke nate...)

ok... dovolj si ga bodi za danes... JUTR SPIM DO 11 IH ZIHR!!!!!!!!!!!! SM ČIST HIN....

Nočko vsem oz. dobro jutro, ko boste brale to.. jutr se pa kaj tipkamo pred 15.00 uro, ko odidem spet na šiht.. pa PREVIDNO in POČASI jutr user posted image

lp prav vsem...user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
17.4.2008 5:37:21   
Grethy
... womanpolice ... obljubim da me ne bo dons skoz tvoj rajon ... grem sam do GK pa nazaj domov ... takrat boš ti še sladko spala in prav je tako, jaz sem počivala do zdaj, ti si pa delala ...

... no drage moje, grem v Lj pogledat, če je vse tako kot je blo včeraj al je kakšna sprememba user posted image user posted image ... čao

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
17.4.2008 6:55:28   
krtekxx
Mismis, bo že držalo, če ti praviš, da ni 31.4, pa tudi, če si naračunala, da imam test 1.5.. No, na unga krvnega (če slučajno...) so rekli naj pridem 5.5. Nič ne prikrivam, sam mi še na pamet ni padlo, da bi to zračunala, sem kar nekaj "hladna" do teh dveh paglavčkov, možnst uspeha sem po uspešnem ET povišala za 100%: iz 1 na 2%. Pa ne me obsojat, to je obramba pred psihičnim polomom po neuspehu.
Gloria: se pravi da imaš FISH, ali da so ti delali AC v Postojni? Drugače je to za čakat 3 tedne. Ma če je doslej bilo vse OK, potem se ti samo sprosti, bo itak OK, razen če s spolom ne boš zadovoljna.
Grethy, ja kateri pa ta teden dela, da te tako rad vidi? Mu že moraš biti všeč....
Pikovit, a pol maš ti obraten sistem kot v šolah: 5 minut učenja, 45 minut pavze?
Vijolica, mene so pa po celem tednu končno bolečine minile, trebuh pa je še kar isti - veeeelikanskiiii. Mene je zmeraj preden sem ugotovila da sem noseča bolel trebuh kot pri menstruaciji, tako, da je to verjetno res normalno.
NiNa, čestitam. To je pa res super, da se je zgodilo samo od sebe. Bo otročiček vsaj normalno spočet. Kaj bomo pa me rekle...da ga je spočela ena teta na Šlajmarjevi...
Policajka, kaj pa če bi ti šla raje nam pred GK zrihtat parkplace kot pa da meriš hitrost? Takrat, ko delaš zjutraj. Jaz sem pa mislila, da policaji merijo hitrost samo med 1.in 5. v mesecu, ko rabijo denar za plače....

Vseh vas je toliko, da si je res težko zapomnit...aja, Mijavček...naj ti bo čimmanj slabo.

Lepo se imejte, kjerkoli že ste, jaz grem še mal pod kovter.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
17.4.2008 7:10:26   
pika74
Ojla punce.

Ledenka in Mijavček hvala za ponujeno torbico. Zdaj sem se pa spomnila, da imam še doma eno rdečo torbico - ki je sicer od petrola. Pa vidit je, kot da je mal lufta v stenah torbice. Kaj pa vem, mogoče bi pa bla ene vrste izolacije. Enkrat jih je petrol prodajal v kompletu s piksnami kokakole. Mislm, če si kupu 6 piksn al neki tazga, si dobu vse skup v tej rdeči torbici. Samo nikol še nisem gledala, kolk kej zdrži temperatura v njej. Mogoče bi mogla samo kakšne vložke kupit. A kaj veste, a obstajajo taki hladilni? Sam, da ne bi pol gonal not zmrznu user posted image . K pol pa pomoje pridelam eskimčke user posted image . No,sej se jih ne bi branla user posted image user posted image . Sam še rajš bi user posted image .

Mal kompliciram. Mogoče se bom pa kr z Mijavček al pa ledenko zmenla. Predvsem zato, ker ne bo cajta po štacunah laufat. Pa v soboto mam še RD user posted image . Morm še kšno fešto zrihtat, hja... 34 let ni kr tko... Sam še par dni bom v kristusovih letih - sej je blo lepo. V teh letih sm zanosila, splavila... še kej... ok dost bo za 33 user posted image .

Aja, včer so mi na brniku povedal, da ni problema za zdravila. Da je bolj problem če imaš večje količine vode s sabo. Tist zna bit sumljiv. Drgač je pa to podobn kot inzulin za sladkorne bolnike. Tud oni si ga z inekcijami dajajo not.

Gold fish, kakšne probleme so pa imel vaši na poti do Prištine? A na letališču al kako?
Jst sicer ne mislim nč turista špilat dol. Sploh še zato, k bom sama. Sam v nedeljo frrrrrr pa taxi pa hotel pa taxi pa biznis pa taxi pa hotel pa frrrrrrr ... pol bo pa že UZ user posted image .

Gloria stiskamo pesti zate.

Pa mateja.goljev - zate tud...
pa en kup sm jih spet spustla...Pija76, pikovit, mismis, krtexx, tejci pa vse skup.... lep pozdrav in držte se!

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
17.4.2008 7:29:46   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Jutr mam od 16 do 22.00 ure (nadzor hitrosti... user posted image ),

Dej sam rajon povej približn, ker imam občutek da se bova srečali user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1335
17.4.2008 7:30:32   
Pija76
PIka jaz imam un hladilni gel za depilacijo, daš v hladilnik uin pomoje neki časa drži, ne vem nisem še testirala, ampak če rabiš ti z veseljem posodim.

Kje je fešta?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
17.4.2008 8:05:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

moj dakec v postopku!user posted image user posted image user posted image  Prosim, mismis, prenesi ji najlepše pozdrave in reci, da stiskam na vso moč zanjo! thx!

mismis .....pozdravi jo še v mojem imenu ...tudi jaz navijam zanjo..... če je v MB naj se kaj javi, da gremo na kako user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
17.4.2008 9:02:47   
kajsica
Dobro jutro punce!

Kot sem že mnogokrat rekla, vas redno prebiram, sam napisat pa nimam kaj prida, saj se pri meni nič ne dogaja.....no skoraj nič.

Navijam pa za vse in se veselim s tistimi, ki jim uspe in mi je žal za tiste, ki jim ne. Ampak takšna je naša usoda, ene moremo narediti več kot ostale.

No jaz sem bila včeraj pri svoji G, ker sem po operaciji staknala še neko vnetje in sem dobila tabletke in kremo. Pojest moram še 6 tabletk KT, potem pa čakamo na user posted image  in juriš po pingvinčke, tako da nekako računam, da bom na prvem UZ nekje v začetku maja. Joj bi bila srečna če bi uspelo, če ne pa se bom morala nekako zgužvati, da pridem v naslednji postopek junija, ker potem ne delajo na GK, moj dragi pa odhaja v afganistan konec avgusta za pol leta in v tistem času ne bo nič. Malce me čas baše in zaradi vseh komplikacij ki so bile, se je vse zavleklo.

Drugače, ostala sem brez službe(niso mi podaljšali žal) in sem se malo faksa lotila in naredila sedaj 2 izpita, še eden me čaka ta mesec, no potem pa bo treba resno začet razmišljat kaj pisati za diplomo. Mal me vleče na temo HRM, kaj o motivaciji zaposlenih in vplivu izobraževanj (jih imajo radi ali ne) in kaj to pomeni za organizacijo. Ima katera kakšen predlog?

Abra, vesela sem zate da se ti je uredilo in ti ni potrebno it na ponovni poseg. Res me veseli zate.

Policajka, faca si. Sem se mogla orng nasmejat tej tvoji prigodi s hlačkami, sem včeraj vidla policajko, sem se kar smejala. Če bi me ustavila.....saj ne vem kaj bi ji rekla, ker bi se smejala!!! Ne vem zakaj ampak te imam na sumu da si iz mojega rajona. Če želiš, se mi javi na ZS in bova kakšno rekle al pa če kakšna kavica pade?!

mismis, no no lepo si me spravla iz ilegale. Kako je kaj s teboj?

Arneja, kje se potikaš? Kako je kaj s teboj? Kdaj greva, da bova trepetali spet skupaj?

Pija 76, to pa so komplikacije, inekcije na avion spravit user posted image user posted image user posted image

Krtexxx čuvaj se, naj te razvajajo in pazi na pikici!

Jadrnica, kaj je to lepo, ti že po pingvinčke? To mi je pa zelo hitro. Al pa se meni tako dolgo vleče ta čas!!!

Konina, kako je kaj stanje pri tebi? Pa Sayuri, pa mijavček in ostale nosečke????

Pozdrav tudi vsem ostalim, ki jih nisem omenila. Se opravičujem, ampak tolk vas je novih in ker samo berem, mi nekako imena uidejo. Saj razumete. Še malo pa bom med vami, pa me boste takrat imele vrh glave.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
17.4.2008 9:03:14   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 17.04.
Tejek - ET
Mateja.Goljev - punkcija
Grethy - UZ

Petek, 18.04.
Sonček33 - UZ
Jadrnica - ET
womanpolice - UZ

Sreda, 23.04.
Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 25.04.
Mavrica72 - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008
 Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008
Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)
user posted image  * NiNa*

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
17.4.2008 9:08:29   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

Pikovitek - a pol si ti že čist ready za poroko, že imaš podvezico ( sam tolk sprašujem, če bo tle dekliščina na RR-ju, da vemo kaj kupit user posted image user posted image user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  V AKCIJI dekliščina BO!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
17.4.2008 9:15:53   
bambi75
Mismis a me prosim zbrišeš s seznama, ker danes je pa prišla čisto taprava user posted image .
Sedaj pa upam, da bom čimprej prišla do mojega doktorja in da se zmeniva za operacijo, pa če bo potem kaj boljše. Ko bom imela več čas pa vas malo preberem za nazaj. Trenutno imam ful gužvo, vseeno pa držim pesti za vse, ki ste v postopku.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
17.4.2008 9:17:21   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Živjo punce!

Najprej sporočilo za mismis: ponovni UZ v petek, 18.4.2008 (dodaj na seznam)user posted image ....

Ja,kot vidite jajčka niso bila dovolj.... user posted image   Na desni strani je bila 20, na levi pa najvišja 17 (najmanša 15) user posted image Kar pomeni, da moramo še špikat... V petek ponovni UZ... če bo vse ok, bi naj bila punkcija v nedeljo 20.4.2008.

Policajka,lepo počasi.Je bolje da gre počasi,kot pa da vse eksplodirauser posted image

Vidm, da ste me kr pogrešale... user posted image   Lepo to slišat... sej jst vas bom pa čuvala... user posted image  

No lepouser posted image

Ja, v službi sm bla od 11.00 do 22.00 ure.... Jutr mam od 16 do 22.00 ure (nadzor hitrosti... user posted image ), v petek pa nočno od 21.00 do 5.00 , soboto 19.00 do 3.00 , nedelja prosto (po vsej verjetnosti punkcija)...
Šefu sm namignila za bolniško... sej se mi kr smili, k mora tk popravljat razpored, ki mu ga "poderem"...

Pazite punce danes je naša soborka na cestiuser posted image

p.s. ja, z Grethy sva se pa danes načajčkale... Midva sva bolj pogumne in spregovoriva user posted image user posted image user posted image , ene se pa šajhate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... dejmo, punce, dejmo, vn iz zasede, iz zasebnosti... da bomo lahk kakšno rekle... kajti danes je blo tko... kak se naj izrazim, da ne bo grdo.. bila je ena ženska (PA NE GRETHY!!!!!!!!!!!!!!), ki mi je razlagala o svoji službi in problemih - v srbohrvaškem jeziku - več kot pol ure... Potem sm šla na wc, pa je najdla drugo "žrtev" in je njej govorila isto... to pokneš od smeha... Teji se je kr smejal... Me zanima, Teja, kakšn nick imaš... lahk zs, če si tle gor (blond, očala - danes sva se tretjič videli na uz-ju, enkrat sm vrgla križanke nate...)

Ej bejba jaz sem takoj za akcijouser posted image user posted image user posted image

ok... dovolj si ga bodi za danes... JUTR SPIM DO 11 IH ZIHR!!!!!!!!!!!! SM ČIST HIN....

Dobro jutrouser posted image

Nočko vsem oz. dobro jutro, ko boste brale to.. jutr se pa kaj tipkamo pred 15.00 uro, ko odidem spet na šiht.. pa PREVIDNO in POČASI jutr user posted image

lp prav vsem...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1342
17.4.2008 9:21:06   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Mismis a me prosim zbrišeš s seznama, ker danes je pa prišla čisto taprava user posted image .
Sedaj pa upam, da bom čimprej prišla do mojega doktorja in da se zmeniva za operacijo, pa če bo potem kaj boljše. Ko bom imela več čas pa vas malo preberem za nazaj. Trenutno imam ful gužvo, vseeno pa držim pesti za vse, ki ste v postopku.

user posted image da je hudič moral pridet.Res mi je hudo Bambi.Zdaj pa najdi DR. in zrihtajta,da bomo potem zopet skupaj trepetale. 

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
17.4.2008 9:21:08   
hedviga
Madona punce, ste pridne, pa to skoraj ni za dohajat.....user posted image
Mam kar malo problemov, edino tistle od krtekxxx o letih mi pa ni ušlo user posted image user posted image
Ja, šele rosnih 34 hehehehehehehe, eh kaj pa je to, nič,skor še v planicah user posted image user posted image user posted image

Mijavček, si res barjanski muc? Tudi jaz, žabe pri nas že kvakajo....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
17.4.2008 9:24:27   
mismis
Kajsica,najprej to, da ne pozabim ... za HRM si preberi buklo od Lipičnika - Ravnanje z ljudmi pri delu. V njej govori o motivaciji, o tipih ljudi, sej veš tisti PAEI model, dokaj zanimivo čtivo. Jaz sem ga pri nas na faksu vzela za izbirni predmet in mi ni žal. Žal mi je, da ti niso podaljšali delovnega razmerja, ampak saj veš, vsaka stvar je za nekaj dobra, mogoče ti pa ta prinese +.

Womanpolice, no pa si se javila. Ne skrbi in ne sekiraj se za rast foliklov. Enim pač rastejo hitreje, drugim pa počasneje, mogoče je celo bolje, da rastejo počasneje. Glede na velikost, ki si jo napisala, sem pa skoraj %, da bo v petek padla stopka.

Pikovit, a je prišel 1,80 cm dojenček domov?

Jadrnica, jutri pa po otroce. Imaš že novo frizuro?

Pija76, počasi bo potrebno tale urnik malo umiriti, kaj pa ko bodo otroce?

Grethy, upam, da danes zvečer pade stopka

Krtekxx, upam da nisi resno vzela, da sem jezna nate. Pa smo se samo hecali, drugače mi je bilo smešno, kako je meni ratalo izumiti 31.04. Pa nikar ne glej tako črnogledo glede pikic. Ma da rata in to je to.

Vijolica30, ali je danes kaj bolje s krči??

Pika74, jest ne dvomim, da se boš ti znašla s torbico za avion. Drugače so pa včasih tudi prodajali take mini zamrzovalne torbice, v katere je šel 6x 330 ml pira. Mislim, da ti bo ta torbica bolj všeč, kot una s coca-colo. Kdaj bo torej fešta za nas?

Goldfish, me veseli da si v redu, ampak malo pa le ustavi tale tok gospodinjskih delavnosti. Kaj boš pa sedaj naredila z bolniško? Upam, da se ti vse najbolje izteče.

Daisy, a moram res Uniona prilepiti tukaj gor, da te izbezam iz ilegale. Pa Mlinčka, tebi pa Miliča? Vidve bi pa tudi že lahko počasi štartali s postopkom

Sonček33, kako si ti fiksarka?

Lara, Sapi, Goldy, pa še kakšna, a bomo skupaj v postopu kaj, to bo gužva na seznamu trepetalk

Ledenka in Bambi , kako pa kaj vajino počutje, počasi se nam približuje vajin dan

Hati, Mala81 in Hedviga, kako gre. Lep dan zunaj kajne, Izkoristite ga

Evo zdaj sem se pa razpisala, upam da nisem kakšno spustila in če sem jo, mi prosim ne zameriti. Sploh pa ne, ker bom sedaj popizdila, ker nam je glihkar omrežje dol padlo, in mi bo tale celoten roman zbrisalo ##%&547#$%##$

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
17.4.2008 9:30:58   
mavrica72
Hedviga - dobrodošla med nami user posted image . Želim ti, da ti ta čas do postopka čim hitreje mine; mogoče pa te presenetijo, pa še pred poletjem prideš na vrsto

Grethy - Držim pesti zate danes, da bo danes padla stopka in nisi šla spet samo na uro gledat v Lj user posted image . Ampak se splačajo tile izleti, veš. Na koncu boš poplačana z dvema črticama in se boš še z veseljem spominjala, kako si hodila vsak dan na zdravnike gledat  user posted image

Vijolica30 - zvijanje po ET ni nič nenormalnega. Tudi mene je malo, veliko bolj me je začelo pa sedaj po pozitivnem testu. Včeraj je bilo ravno tako, kot da se bo vsak čas ulilo. Danes pa recimo čisto nič ne čutim, da se kaj dogaja spodaj (vsaj zaenkratuser posted image )
*nina* - čestitke za plusek user posted image user posted image user posted image  in kar verjemi, da se ti ne bo treba več špikati. Držimo pesti, da bo nosečnost takšna kot mora biti.

Krtekxx - sedaj pa lepo čuvaj svoja dva zakladka teh 14 dni, no pa seveda tudi naprej, vseh 9 mesecev user posted image user posted image user posted image

Pika74 - upam, da ti bo uspelo uspešno spraviti vso to municijo v Prištino user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
17.4.2008 9:33:41   
pikovit
Pika ti si pa čist naspidiranauser posted image sej boš še samo sebe prehitelauser posted image .Pa že zdej ti voščim vse najboljše,ker me čez vikend ne bouser posted image user posted image user posted image

Pija  user posted image ?

Hedviga smo si pa sosede par sosednjih vasiuser posted image Nisem ravno barjanka sem pa blizuuser posted image

Krtek ja nikol nism ravno marala šole,tole mi je le ostalo 5 min učenja,45 min pavzeuser posted image

Grethy kako si danes opravila?

Kajsica hudič je ko ti takole ne podaljšajo.Si pa prdna,da si se faksa lotila.Zdej pa hitro v akcijo po enegauser posted image Držim pesti.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
17.4.2008 9:35:54   
mavrica72
Bambi75 - pa ne no user posted image user posted image user posted image . Zelo mi je žal.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
17.4.2008 9:38:47   
pikovit
Mismis ja je prišlo naše veliko dete domovuser posted image Kako si pa ti kaj?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
17.4.2008 9:54:59   
hedviga
Pikovit, hehehe, če so grabni, je barje....
Mavrica72 - iz tvojih ust sejveškam...ampak si nočem delat utvar. Sej, samo da bo enkrat, da rata enkrat...
Misimis, z veseljem bi, pa tukile v službi ne razumejo, da bi zdajle veliko raje sedela nekje na kavici user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?