ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lu33 Živjo vsem! Danes sem 16 dan ciklusa pa imam tak trebuh kot bi bila v četrtem mescu! So mi vse hlače premajhne ratale! Ta K tud naredi svoje. Čez en mesec imam v Dravljah PCT, pa me zanima če ima katera kakšno izkušnjo s tem testom. Kako to naredijo? G mi je rekel, naj imava zvečer odnose, zjutraj naj pa pridem na test. Jaz sem klicala v Dravlje, pa me sestra je naročila ob treh popoldne, sedaj pa mislim, da je verjetno bolje imet odnos zjutraj isti dan, popoldne pa na test, a ne? Če katera kaj ve, mi lahko prosim pomaga? sem ga imela tud jaz sem bila narocena popoldan, sicer ne vem, kdaj, slonckala sva pa pozno zvecer, tako da je bilo ene 14 ur vmes. zgleda pa kot jemanje brisa, G ti gre v noznico s eno palcko in sluz nanese na mikroskopsko steklo, potem pa pogledata skupaj, a se kak plavalcek miga. ni bolece, dejansko manj, kot jemanje brisa, ker samo vzame vzorec. je pa hitro mimo.