snorlax
|
Jutro! Kako ste? Včeraj sem bila v bolnici pri dr. K. in je bil super. Jezi me samo, ker sem si vzela dopust, da sva se 10 minut pogovarjala. Zdaj moram it pa čez 1 teden na UZ, pa naj spet vzamem dopust??? To pa nimajo fajn, da nima vsak G. v svoji ordinaciji UZ. Tako je pri nas v Zdravstvenem domu. Sem pa izvedela spet nekaj novega, pa tudi nič kaj vzpodbudnega, pa dobila dodatno motivacijo za hujšanje... Če bo katero zanimalo, povem podrobnosti zvečer. Drugače pa imam res tremo za peko žemljic. Kaj pa, če ne bodo ratale? Jaz bom definitivno parkirala spodaj, ker se mi je zadnjič možek od Žaneka kar smilil, ko mi je moral spravljat avto dol. Samo ne vem, če je dol toliko prostora. Bo pa hec, če bomo vse dol parkirale, gor bo pa vse fraj. Kaj pa če damo prednost nosečkam in naj gor parkirajo, pa še katera, če bo dovolj prostora, ostale pa dol? Samo po moje si je avto boljš kar takoj obrnit, ko prideš, potem ko je vse zarošeno, je še slabše. Darja, Mavo, ne še it rodit, počakajta do jutri. Skabi, Skuštrana, pripeljite štručke s seboj. Saj res, kaj pa je z Marjano? Pogrešam jo tu gor. A je kaj jezna na nas? Janči, a ti kaj veš? Se vidjamo čez....enih 16 ur.