kodrana
|
dan. mene danes tudi nekaj dol tišči . imam občutek, da bom menzes dobila. ampak jo ne bom . Čmrlika good luck . aurora fiziološka se uporablja za čiščenje popka, za odmaševanje in čiščenje noska.. tudi sama lahko uporabiš, če se kaj poškoduješ in si rano spereš s fiziološko.. mah, uporabnost je . kar se tiče ribodermina.. po obrazu naj otroka ne bi nič mazali (tudi v materinski nam je to rekla). če bo vroče, pa sploh jaz res ne bi mazala.. da se dojenček ne bo skuhal. ne vem.. da se težko spere, je pa glih za ritko fajn, saj naredi lepo oblogo in tako drekec in urin ne poškodujeta kože-ker je ena zaščitna obloga. za gube bom jaz uporabljala mandlejvo olje. aja, nam je v materinski svetovala,da za prva dva meseca uporabljamo mazila, ki vsebujejo cink-saj le ta fajn zaščitijo ritko. joj, punce.. jaz sme bila prepričana,da ne bom imela strij. aha . imam jih na boku in tudi že po trebušku. in to mi ni niti najmanj všeč. res pa je,da sem jih v puberteti dobila ene 2 pod pazduhu, ki so se tako lepo pozdravile, da so postale kar nevidne.. niti bele proge se ne vidijo . no, ampak tole po trebuščku mi pa res ni všeč. ampak moj pravi,da to moje lepote ne skazi . ****, če ste včeraj napolnila 34t, sva potem isto noseči. mi smo včeraj napolnili 34t. v četrtek smo si šli ogledat porodnišnico in v porodnem bloku je ogled vodila moja kolegica babica. na porodniškem oddelku pa so sestre . ena grozno tečna sestra, ki ji je bilo vse odveč, nam je razkazala oddelek in bila sarkastična cel čas . splošno je znano, da so babice spodaj superca, vse tako prijazne. na oddelku pa grozljivka. jana upam, da so krčki minili, čeprav si tudi že zrela za P . špelin žal mi je za potres. sem slišala,da ni bil tako rahel, ja. pri nas ga HB ni bilo. je pa baje tako zelooo pihalo in grmelo. ampak jaz sme spala .