barbaw
|
Dobro jutro! Špelin@ za potres ne vem, vem samo da je ponoči konkrteno počilo in zabliskalo, ker je zunaj divjala nevihta. Kako fajn, da nisem oken pomila. Vidiš kako je fajn, da pri nas ob sobotah ne nosijo pošto. Zvonit pa ne hodijo. Potrobi z motorjem pred hišo pa gre, če te ni. Tetke, moja pika je šča še eno nadstropje nižje. Sem mislila, da to sploh ni možno, pa očitno je. Vsak njej gib čutim nekje čisto čisto spodaj, kot da bi mi v vagini brcala. Brez heca. Ful hecno je, pa pekoča bolečina spremlja te njene gibe tamle notri. Pa še rit je prestavila z desne na levo stran in me danes brca v levi bok. Kaj vse človek, se popravljam ženska ne doživi. Sem dala slikico iz lanskega maja v album, da bote videle kakšna sem bila. Še računam, da bom do leta 2010 taka. Ta frišne slike pa bom dala jutri gor, ker je moj delal popoldan in je danes spet v službi in ni imel časa za fotkanje. Estrella za tvojega je res boljše, da kar lepo doma počaka. Drugače mu boš res ušla v P. So mi pa znani tile lažni popadki. Upam vsaj, da imaš lažne. Malo naj še počaka tale tvoja pikica. Pred mojo nič. Aurora mene je že sezulo, ko sem kupovala veliko vrečo po dolgem času. Da pa se cene non-stop spreminjajo pa sploh ni za govorit. Jaz sem vedno bolj pozorna na to. Če res kaj nujno potrebujem kupim, pa vseeno preverjam ceno. Sem zadnjič kupila jagode po 1,29, redkvice po 0,29 in pridem naslednjič v trgovino pa je bila že cena 1,99 in 0,69 za isto stvar in pakungo (količino). Niso več normalni. Počasi bomo res začeli životarit, ker tole nikamor ne vodi.