Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ZAKAJ PLAČE NE GREDO V VIŠAVE!!!!!!
. Bila sem v lekarni in kupila fiziološko, 70 % alkohol, zložence, ribodermin, bepanthen, nosno črpalko Chicco, mineralni spray za pod pazduho, Neovin tablete in dala za vse skupaj 49,25 €
.

nižje spustil. Veš kaj me zanima jaz svojega
čutim tudi nižje in brca me nižje, ne več pod rebri, ampak imam po joškami kar mehko, ker ni več tako visoko, ampak meni se oblika trebuha ni nič spremenila. A tebi se je oblika spremenila?
...
Pišuka, omare so kar poskočile, pa smo v prvem nadstropju
No, mala pika je vse prespala,
je šel ravno nazaj ležat, velika pa je pri babici v Trbovljah in me prav zanima, če jih je tudi tam zbudilo
.
in to mi ni niti najmanj všeč. res pa je,da sem jih v puberteti dobila ene 2 pod pazduhu, ki so se tako lepo pozdravile, da so postale kar nevidne.. niti bele proge se ne vidijo
. ena grozno tečna sestra, ki ji je bilo vse odveč, nam je razkazala oddelek in bila sarkastična cel čas
. splošno je znano, da so babice spodaj superca, vse tako prijazne. na oddelku pa grozljivka.
kar še kak mesec počaka.