Anonimen
|
Kak ste pridne. Mi smo bili dopoldne po nakupih v Aielu in se resnično splača. Kar vam manjka, vse dobite do 70% ceneje. Znižani so tudi pribori ala glavnički, škarjice, dude...vse drobnarije....samo konca ni nikjer, ker te kar prime, da vse pokupiš. No, jaz sem kupila še par pripomočkov za na voziček-igračke, potem pa en kombinezon - zimski, ki je bil 50% ceneje in je bil samo 12 €. Pa en kompletek-3 delni za iz porodnišnice, št.62. Zadnje čase se mi sanja, da rojevam ogromnega in težkega . Od tu ta panika. Potem še v Mullerja po kozmetiko, plenice in par stvari za nečakinjo, ki je bila z mano. Odšli vsi veseli domov. Sem si pa merila obseg trebuha danes in je 107 cm, kile so pa + 19 kg. In hodim kot pingvin, noge so takoj zatečene, trebuh mi je pa v 3 dneh res full zrasel. Jutri imam fotografiranje za v album in pripopam še sem sliko. Sem pa doživela prijaznost v city parku, ko sva šle s tamalo na wc in mi je ena hrvatica ponudila, da me izpusti. Še so prijazne gospe, gospodične. Zdaj sem 3 ure bila v cunjicah za , ker sem morala po številkah posortirat in zložit v omaro. Sem si sama kriva, da imam tolk dela, kaj sem pa sam metala v stroj. Bi mogla že prej presortirat po številkah. Zdaj pa berem Majčice, ki so aktivno začele s porodi. No, mene že vsi sprašujejo, če ne mislim it rodit, ker sem res zelooo napihnjena. Pa povem, da imam malo manj kot 2 meseca, pa kar oči zbulijo.
|