lex
|
Dobro jutro! Evo za nami je lep in naporen vikend. v soboto sta ati in deda premetavala les za gradnjo tako, da sva z babi (moji starši) bili sami z obema mulcoma. Pa smo šli kupit čevlje Ubile me bojo cene čevljev. Adidaske pridejo 34€, Cicibanke za malo lanski model 30€ (letošnji bojo 40€, sem zadnje snela s police ), pa Cicibanovi copati 17€, evo pa sem jim pustila skor 100€ tam Pa še zase nisem sploh ne pogledala, ko bo pa toplo bom pa spet brez natikačev. Ja tako se ti potem zgodi, da otrokom nakupiš zase ti pa energije zmanjka za po trgovinah letat. No valda se je mogla pol še mami oblečt in smo zavili v Mano, sem si našla eno ful lušno kiklico, pa nekaj bolj ohlapnih majčki, ki grejo še čez moj trebuh (no na meni so oprijete ), pa trenerkine hlače, take čisto navadne in mi lepo pridejo čez cel trebuh. Včeraj smo bili pa skupaj vsi 4je, moji babici smo šli voščit za roj. dan. Se nažrli peciva (božanskega, ker je to peivo ki ga peče samo moja bica in si ga enostavno ne upam pečt ko je prezakoplicirano). skratka cel dan smo bili skupaj, tako da smo tekali, kolesarili,... in zvečer padli v posteljo (no mami je imela še kakšne 4 pralne stroje za zlikat). Knjiga - jaz imam za aleksa Moj otrok in je vsa izpolnjena (sem bila pridna). Za Alino imam Dojenčkov dnevnik - tam mi manjka vsa nosečnost, ker sem jo dobila potem. Za Vito pa tudi že čaka ta knjiga, pa je nekako ne upam začet pisat (malo me vraževerje daje) in jo bom izpolnila ko se rodi. Mislim, da je dojenčkov dnevnik zamenjala knjigo Moj otrok, ker ko sem jo iskala za Alino je nisem našla. Nič grem si zajtrk privoščit v miru, ko Alina še spi ilatic - čestitke vsem 3 (vama za obletnico, pupi za rojstni dan) Motoristka držim pesti, da bo tole čimprej mimo
< Sporočilo je popravil lex -- 21.4.2008 7:41:14 >