Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

....v petek pa že pregled.
tako, da sva z babi (moji starši) bili sami z obema mulcoma. Pa smo šli kupit čevlje
Ubile me bojo cene čevljev. Adidaske pridejo 34€, Cicibanke za malo lanski model 30€ (letošnji bojo 40€, sem zadnje snela s police
Pa še zase nisem sploh ne pogledala, ko bo pa toplo bom pa spet brez natikačev. Ja tako se ti potem zgodi, da otrokom nakupiš zase ti pa energije zmanjka za po trgovinah letat. No valda se je mogla pol še mami oblečt in smo zavili v Mano, sem si našla eno ful lušno kiklico, pa nekaj bolj ohlapnih majčki, ki grejo še čez moj trebuh (no na meni so oprijete
), pa trenerkine hlače, take čisto navadne in mi lepo pridejo čez cel trebuh.
je 120, pričakujemo 124
)
) PDP 2.7.08 (1
Miša)
)
)
. Uh če ne bi zanosila tako hitro, bi imela potem 18 dni dopusta pa nazaj v službo in to glih konec leta