špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 JAOOO mene pa je prej ena sodnica klicala in moram prit na zaslišanje zaradi enega karambola.....pa sploh ga nisem jaz obravnavala.... SAMO DA PODPIŠEM IZJAVO!!!!! A bolj ji govorim, da ni najbolj primeren trenutek, glede na moje stanje, bolj ona vztraja....že tko mi grejo sodišča na živce. Spet ena slaba stran policijskega dela....tip koma pijan povzroči prometno nesrečo....a sodstvo še kar ne verjame policiji....zato ker je tip najel enga sitnega odvetnika... In taki se največkrat tudi izmažejo StBarbara, tole kar ti opisuješ, je meni zelo znano: tako se je začel moj tretji porod, ko še sploh nisem vedela, da se je začel... IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw, največja ironija je, da sem jaz zaposlena v državni firmi, kjer bi moralo pa res vse štimat, pa tudi tu eni lahko delajo kar hočejo. Kovačeva kobila je vedno bosa - sem bila zaposlena v državnem zavodu in doživela toliko sr nja, da se ti utrga!! IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja, kaka ideja kaj lahko počne ženska ki se skoraj da ne more sklonit, zato imam pripomoček ki mu je ime Samia ima skoraj 23 mesecev in je bolj pri tleh pa to lažje opravi pa še hvala mi reče.. Torej ženska ki se ne more sklonit, ne more hoditi več kot 500m ... se ji ne da več niti tv gledat niti za računalnikom sedet.... pa kaj naj počnem?? Uff, res mi je dolg cajt.. Aja pa za dojenčka imam že vse pripravljeno... Sem sedajle v zadnjih dveh dneh oprala in polikala... Gremo na kofe IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 to pomeni, da bi me moji sodelavci prišli z marico iskat!!!!hahahha Eh no comment!!! Hja, vsaj zastonj prevoz bi imela ****, za tiste "naramnice" sem že slišala, amapk nisem jih še nikjer opazila. No, tudi iskala jih nisem petrahh, lepo, da si se oglasila Še malo IZVIRNO SPOROČILO: Pepita Mi smo tudi danes pričeli 39 teden in priznam sem že rahlo naveličana, komaj čakam, da grem rodit, samo se mi zdi, da to še ne bo tako kmalu. Odpustnica ti pa vseeno že pripada IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mogoče kaj skombiniraš s fleksijem in ji pripneš za pas In jaz si to potem čisto realistično predstavljam
|