barbaw
|
**** mi imamo sončka in ti ga pošiljam en vagon, pa tebi tudi Edinaos. Kaj pa bi delala pa ne vem. Uf. Ta pa je težka. Kaj pa če bi štrikala. Sem totalno brez idej. Glede rek in suše in ... pa tudi mene ne bo nikoli jasno. Bi prej rekla, da je v kakšnem Egiptu pomanjkanje vode kot pri nas. Mogoče pa je problem v tem, da se pri nas ful več vode potroši? Samo je še vedndo nas recimo da 2 mio, v Kairu je pa prebivalcev x krat več. da ne govorim o celem Egiptu in Sudanu. To pa ne bomo nikoli vedeli, v čem je fora. Kasso jaz dam kapo dol že pred ženskami, ki imajo dvojčke, tako kot jih bo imela nekaj naših majčic. Pri trojčkih pa bi še verjetno pokleknila. Res moraš biti discipliniran kot naša Katina in vse na uro in ... Saj izbire glih nimaš in se moraš navadit. Pogledaš pa po drugi strani mamice, ki še enega ne zmorejo in je rzpuščen. Jaz priznam, da omagam pri mojem kdaj pa kdaj, ker je bi lahko rekli hiperaktiven. Non-stop v gibanju, radoveden za 3, mora se mu dogajat, ... zna biti pa pri miru za pravljico. Ful je od otrok odvisno in pa mamic, koliko so fizično pripravljene. Saj te otrok prisili, da si fit. Jaz sem zelo dolgo vstajala ob 6.30, spat pa hodila po polnoči, pa sem bila vedno v elementu. Mi ni bilo težko vstat. Mojega bi ubilo, če bi ga kdaj zbudila tako zgodaj. Človek oz. ženska se vsega hudega navadi. Nimamo neke izbire. So pa take, ki so rade komot, ampak pustimo to. Vidim, da moram še ostalim poslat sončka. Upam, da ga nam ne zmanjka. ČU ČU ČUUUUUU, VLAK JE ODPELJAL. PROSIM PRIČAKAJTE GA NA POSTAJI. Mal me cufa. Zdaj pa se jaz spakiram in odpeketam na CTG pa še stvari moram nakupit za roj. dan, ker moramo nesti še v vrtec balone, ....