hijenca
|
Dobro jutro! Danes pa sem tudi jaz mela slabo noč. Zdaj mi pa očke skupaj grejo, jaz pa moram v službo bolniške liste pelat. Pa komaj se še v avto spravim, pa komaj najdem pravilni položaj, da lahko vozim. Pa še 20 km se moram pelat. Ima katera iste probleme? Moj je pa danes tako miren, da sem ga samo enkrat čutila, da še je tam. Barbaw tudi jaz bi oni študentki privoščla en orng porod, ampak žalostno je, da imajo ti takšne veze v bolnicah, da jih tako nafilajo z vsemi možnimi protibolečinskimi zadevami, da sploh ne vedo, da so rodile. Potem pa se imajo še za najbolj boge , res sem jezna na take ljudi. a narava pa misli kr prehitevat, za cel mesec?? Ne bi še malo počakala! TamaraJ nam je lahko pravi vzor, ona pa gre lepo v vrsto in nič ne prehiteva filipinka držim pesti, da bo vse v najlepšem redu Če bi jaz mojemu rekla, če grema , on bi še iz Nemčije priletel, kak hitro bi se dalo . Saj po eni strani so si bogi, ko bi, pa ne upajo, pa je želja že prevelika. Potem smo pa me malo hudobne, ko nam ne paše, pa zdaj so se že navadli .