Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
In vrednost prijaznosti prodajalke oz. šoferja avtobusa z vrednostjo, ki jo ima ena sama spodbudna beseda in topel nasmeh s strani osebja med porodom, ko si najbolj ranljiv, izpostavljen in je vsa tvoja intima razkrita...

je pa tale velikost?
Kako kaj počutje?
za vse njegove pacientke z osteoporozo, ker je enkrat plačal kazen ker je eni pisal zdravila pa jih ne bi smel. En se je drl name in mi rekel da osteop. sploh ni bolezen, pa je bil enkrat zdravnik leta. Eni so prav cvetke! Se mi je pa ful dobr zdel ko sem enkrat brala članek enega gin ki je rekel da bi moral bit porodničarji še mla psihologi oz. da bi moral met mal občutka, ker je porod tako čustveno doživetje in da smo nosečnice v nekem posebnem čustvenem stanju. Tudi Eva ves čas govori, da moraš med porodom poslušat sebe in delat to kar ti paše, če le ni v škodo otroku. Če te sprošča kričanja pa kriči.
Odločbe pa tude še nimam
neki štrajka glede
Skrbi ga da ne bi bilo kaj narobe.....mene pa trga zraven....
Zvečer pa se le naglej malega bitjeca
je včeraj delala prave akrobacije po trebuhu. takih aktivnosti že dolgo ni blo! sem mogla posnemat, da bom mela spomin!