konina
|
ojej, čveke! Kako naj vsa jaz spremljam, če pa toliko na hitro napišete. No, naj povem, da držim pesti za vse borke. Poimensko mi ne gre, ker bi si morala resnično napisat seznam. Sem pa z vami in NAVIJAM! Moje počutje je kar v redu. Slabosti se umirjajo, kakšen dan še presenetijo malo bolj, ampak gre. Ko se tako namatraš za pikice, potem vse nosečniške tegobe lažje prenašaš. Sedaj komaj čakam na nuhalno, da mi potrdijo, da je vse v redu, pa tudi spol nas že malo matra. Hja, to je pa babji firbec. sayuri, tako lepa nosečnica si! Upam, da bom vsaj malo podobna in tako nasmejana v 26. tednu. Kje je še to! Sedaj sem 10t noseča, pa se mi sicer zdi že kar veliko, ampak do konca je pa tudi še kar nekaj. Kam vas nese čez praznike? Jaz bom doma, sama z Nevo. Možek gre na izlet na Dunaj, mami gre v Rim, sestra pa v Turčijo. Jaz in moji otroci bomo pa doma samevali. Ja, kaj čmo. Lp, Nina