Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Hvala Grethy, ampak toliko se matramo za te naše sončke, pol pa naj upstim, da moj otrok bolje pozna varuško kot mamo. Ni šans. Otroke imamo zase, ne za babice. Pa ne mislim nič slabega, ker so babice načeloma nore na vnuke, nore do onemoglosti... Ampak sej veste kaj hočem povedat. Moram delat JA zvezdica, sva na isti valovni dolžni, kar se babic tiče, sem pa takega mnenja, da imam zdaj dva na enkrat, nisem rosnih let, moja mami pa še manj , pa da ji pol ko bosta stara leto in drobižek dam v varstvo dva razposajena lumpka, ni to fer do nje, niti do otrok, sicer pa tistega starševskega kar so zamujali ali niso uspeli nudit, sorči no, ne bojo teh napak popravljali pa na mojih otrocih, jaz sem imela vse kar sem potrebovala, tudi starševsko ljubezen in crkljanje, pa tudi kakšno vzgojno, mislim da je poslanstvo nas maimic nudit jim toplino in ljubezen ... to pa iz službe sploh ne gre... še posebej če si v službi od jutra do večerra... in potem je tako kot praviš ti, da otrok bolje pozna varuško kot starše ... JAZ TE PODPIRAM