Anonimen
|
Dobro jutro. Eva, mislim, da sem jaz še ena kandidatka za predčasni porod.Srečno! Enostavno povedano, pri meni se je tudi začelo dogajat. Včeraj je bil tako aktiven cel dan, trebuh mi je začel otrdevat na vsakih 10 minut, isto zvečer. Bolečine so bile grozne, mislim, da vem kako zgledajo popadki. Stisk jajčnika in v križu, trebuh kot kamen. Konstantno na točnih 10 minut. Danes zjutraj brez pomoči nebi zdaj sedela, pijem magnezijevo šumenko, tako da malo mi je že bolje. se je precej umiril čez noč, zdaj imam spet cirkus. Hvala bogu. Dragi je šel v službo in je na čakanju klica, če bo potrebno v Postojno, ali do g. ali do porodnišnice. Takih bolečin ne privoščim nobeni. Glede na to, da sem vedno imela zelo zelo boleče menstruacije, kar dobro tole prenašam. Zato odlašam odhod.Dokler bo brcal , bom še malo doma. Nočem ležati v bolnici. Nekako imam občutek, da sem prehitro nehala pit magnezijeve tablete. Jih ne pijem že en teden.Upam, da bo moje stanje še bolje kakor zdaj kaže, da se izboljšuje. Pa še komentar beybi: vaša kužika se je rešila muk. sama imam tudi zlato prinašalko in tale obraba kolkov ni nič v primerjavi življenja brez ledvice oz. zalivanja kužike z vodo. Drži se. Verjamem, da boš kmalu imela spet novega pasjega prijatelja, seveda ko bo čas za to.Vsaj jaz sem po 2 izgubah kar hitro nadomestila pasje prijateljstvo. Ta pasma je pa odlična za krpanje takšnih in drugačnih bolečin, ki jih človek doživi v življenju. Jaz imam trenutno s svojo problem, ker ima menstruacijo in podim pse stran od hiše. Jih je kar nekaj in vsak čuva en vogal naše hiše. Naša pa vrabce podi, ker ji jedo brikete iz pesjaka. No, sem že boljše volje. Tako sem vedno, ko se začnem pogovarjat od kosmatincev.
|