Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za nove vozičke!!!!!
(čeprav me prvič ni nič bolelo). 
...skratka, sem čisto zanič danes, me pa vsaj
.
???
)ampak sem rekla da bom vseeno sla.samo zdaj pa poglej kako so smotani vsi poprek,zdravniki nam pravijo da se moramo gibati, priporocajo telovadbo za nosečnice(po drugi strani pa ne smeš od doma)nosečnice naj bi se sprehajale(a ko bo pa prišel kontrolirat pa me nebo)kaj naj mu recem,...to se na nas nosečnice spravljajo, pa itak vsak inpšpektor ki ima familijo ve kako to gre, da pač določene stvari(moraš )naret, če noces 9 mesecev prek svinjarije v hiši hodit,ampak jih pač narediš postopoma.jaz recimo pobrišem prah, pa pocivam,pa posesam pa pocivam pa tak....toti inšpektorji- kot da ni dovolj mularije na bolniškem,...na njih se naj spravijo.
tako nasmejala, sem res imela polno dela, ker grema jutri na morje, sem rekla da bi si rada vse porihtala.(pospravla)pa sem mu rekla da mi bo pač pomagal,prvo se je nekaj kujal, ampak je dal rep med noge in se lotil pospravljanja, ko mali otrok zna bit'RAZCARTANI.
, da smo se malo pocartali
, pa drage tud