nena80
|
Lemavrica iskrene čestitke ob prvi obletnici poroke pa le pocrklajta se zvečer ob kakšni svečki in vinčku Helena mene tudi takšni komentarji razjezijo , sploh pa kakšne take izjave, kot so, naš je pa pri 8/9 mesecih že hodil (30 let nazaj), a on pa samo sedi, pa sploh če vem, da je bil nedonošen pod 2 kg in je pri 8 mesecih že tekal okrog .... ali pa ta je bila huda, " naš je pri 4 mesecih preplazil že celo sobo, pri petih je pa že stal ob sedežni , a vaš pa še nič .... Jaz pa pravim, ko bo pripravljen bo vse to znal , mi je pa smešno, ko vidim kako mamico, ko svojega otročka pri devetih mesecih dobesedno "šlepa" (vleče) za roke in ubošček komaj premika nogice oz jih vleče za sabo jao ubogi otročki zato, da se lahko pol pohvali, da je shodil,...ma hudo.... Sicer je pa naš itak bolj močan in težak (beri ima težko rito) tako, da jo ne more še dvigniti, silim ga pa tudi ne, niti ne šlepam... zato pa toliko raje je in ni GH, ki je nebi maral ...tudi piškotka zmaže 1,2,3... jao sem še jaz malo zatežila...grem raje kuhat
|