|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
11.5.2008 21:28:22   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

zalenka bom jutr to uredila, zdjle sem čist konc

ok ok, sej nič ne priganjam, sam napisala sm v čem je verjetno problem. mail ti je pa ziher vrnilo ane.

no še ena za lušte:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
11.5.2008 21:32:44   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

res lepi mucki ampak jaz ne bi imela nobenega več odkar nam je Pikica poginilauser posted image user posted image user posted image še zdaj se velikokrta spomnimo na njouser posted image user posted image

koliko pa še dojite čez dan? mislite nehat do službe? no pri nas je zdaj tako, da ko si želi si želi leze v naročje in nikakor mu ne gre preusmerit pozornosti. Se mi zdi da se doji vedno več in ne vedno manj.

Tudi dude ne mara več, me kar skrbi za mojo mami  je bila že pri Matiji taka reva, če je hotela da zaspi ga je morala nosit ali vozit z vozičkom, sem bila prepričana da pa bo Jaka drugačen pa nič ne kaže.

dojila bom do službe kak bo hotel, ker potem boma tak mogla zmanjšat na samo zjutraj in zvečer.
Je pa Luka isti, vedno več se doji

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
11.5.2008 21:33:40   
zalenka
link do slik je v mojem podpisu user posted image , da ne boste za nazaj iskale.

jih bom dodajala sproti kar bom dobila.

vse dam original velikosti kot mi jih pošljete.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
11.5.2008 21:37:15   
tikca
Jaz se bom jutri s tem ubadala, ker sem dons dva stroja perila zlikala vmes, ko sem pošiljala slikce, tolk traja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
11.5.2008 21:43:15   
Talika19

koliko pa še dojite čez dan? mislite nehat do službe? no pri nas je zdaj tako, da ko si želi si želi leze v naročje in nikakor mu ne gre preusmerit pozornosti. Se mi zdi da se doji vedno več in ne vedno manj.

Tudi dude ne mara več, me kar skrbi za mojo mami  je bila že pri Matiji taka reva, če je hotela da zaspi ga je morala nosit ali vozit z vozičkom, sem bila prepričana da pa bo Jaka drugačen pa nič ne kaže.

Jaz sem rekla (preden sem rodila user posted image ), da bom nehala dojit preden bom šla v službo. Zdej pa nisem čisto sigurna v to. Pri nas čez dan se tudi še kar doji, čeprav včasih malo npr. 3x, včasih pa več, odvisno koliko mi poje GH in koliko je siten. Ponoči ga pa itak nonstop na joško tiščim, da bi čimprej nazaj zaspal, takrat ko se ful zbuja in noče nazaj zaspat.
Ne vem kako bi ga ponoči uspavala, če ne bi dojila, ker se mi ga res ne da sredi noči na vsako uro ali 2 na rokah uspavat.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
11.5.2008 21:47:02   
Talika19
No glede varstva pa "hvalabogu" (no saj ne čisto zares) sem vesela, da sedaj tudi Sara več ne zaspi tako lepo kot je prej, tako, da se kar ukvarjajo z njo, zadnje čase jo največkrat uspavajo z vozičkom. Da ne bodo preveč šokirani, ko bodo našega dobili, ki pa res noče zaspat.user posted image user posted image No saj voziček bo že palil, upam.
Mogoče bo pa naš tam spal kot angelček.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
11.5.2008 21:48:34   
Talika19
Jaz sem tudi mislila, da bom likala danes, pa se mi je uspavanje tako zavleklo, da se mi potem ni dalo več. Zdej sem pa čisto crknjena in grem spat. Mirno spite.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
11.5.2008 22:00:42   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

to da jejo sami še ni vse.
sej me ne boste zdej linčale če to povem ane user posted image

je že prav, da poveš... jaz itak nimam pojma user posted image user posted image  - hodim spraševat naša dva in sta mi ravno prej rekla, da prej ko v 3-eh tednih ne bi šle od mamice. če bi bilo po mojem, mačk sploh ne bi bilo pri hiši user posted image  - zdaj boste pa mene linčale user posted image user posted image

3 tedne??? pa to se jim komaj orng učke odprejo in komaj skodijo, če sploh user posted image user posted image

pa saj se niso danes skotile user posted image  ker nimam pojma o mačkah, jih ne bom več omenjala user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
11.5.2008 22:02:15   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Jaz sem rekla (preden sem rodila user posted image ), da bom nehala dojit preden bom šla v službo. Zdej pa nisem čisto sigurna v to. Pri nas čez dan se tudi še kar doji, čeprav včasih malo npr. 3x, včasih pa več, odvisno koliko mi poje GH in koliko je siten. Ponoči ga pa itak nonstop na joško tiščim, da bi čimprej nazaj zaspal, takrat ko se ful zbuja in noče nazaj zaspat.
Ne vem kako bi ga ponoči uspavala, če ne bi dojila, ker se mi ga res ne da sredi noči na vsako uro ali 2 na rokah uspavat.user posted image

joj talika tebe pa res občudujem ej.

menda bo mark do službe pa ja razvil kake boljše vzorce spanja in uspavanja

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
11.5.2008 22:05:36   
zalenka

No glede varstva pa "hvalabogu" (no saj ne čisto zares) sem vesela, da sedaj tudi Sara več ne zaspi tako lepo kot je prej, tako, da se kar ukvarjajo z njo, zadnje čase jo največkrat uspavajo z vozičkom. Da ne bodo preveč šokirani, ko bodo našega dobili, ki pa res noče zaspat.user posted image user posted image No saj voziček bo že palil, upam.
Mogoče bo pa naš tam spal kot angelček.user posted image

pol boš pa skoz se sprašvala zakaj tam lepo zaspi če doma ne. res nam nikol ni prav ane user posted image user posted image

ne res ej teb pa ful ful privoščim, da bi mark čimprej lepo ajčkal.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
11.5.2008 22:08:33   
zalenka

to da jejo sami še ni vse.
sej me ne boste zdej linčale če to povem ane user posted image

je že prav, da poveš... jaz itak nimam pojma user posted image user posted image  - hodim spraševat naša dva in sta mi ravno prej rekla, da prej ko v 3-eh tednih ne bi šle od mamice. če bi bilo po mojem, mačk sploh ne bi bilo pri hiši user posted image  - zdaj boste pa mene linčale user posted image user posted image

3 tedne??? pa to se jim komaj orng učke odprejo in komaj skodijo, če sploh user posted image user posted image

pa saj se niso danes skotile user posted image  ker nimam pojma o mačkah, jih ne bom več omenjala user posted image

ne saj nisem mislila da so se komaj skotile.

samo učki se pri muckih odprejo okoli 14 dni, shodijo pa okoli 3 tednov.

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
11.5.2008 22:31:55   
*lenc@*
pogledala slikeuser posted image user posted image in tud sama ti jih pošiljam na nov naslov, sam tiste k ste vi gor...singlc z lino ne...

upam, da rat k jih je 8 in da niso več k 1,2 MB ena.  mi je glih zavrnilo vidim, bom poslala v 2 delih, niso pa ne vem kaj, amaterske čistuser posted image

drgač pa je naša danes vstala sama od sebe ob kavču          1x
napišem, ker sem veselauser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
11.5.2008 22:39:20   
*lenc@*
talika, tista nasmejana slika z markom je za v okvir!! pa nasmejana lina zadaj(antilopina) in je prav čutit veselo vzdušjeuser posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
11.5.2008 22:49:37   
*lenc@*
dostava slik uspešnauser posted image

grem zdaj v pančevo, lepo spite, jaz sem mela danes takoooooooo leeeeeeeepeee sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
11.5.2008 22:57:32   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

dostava slik uspešnauser posted image

grem zdaj v pančevo, lepo spite, jaz sem mela danes takoooooooo leeeeeeeepeee sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobla, hvala, so že na pol poti na strežniku. pol grem pa jest tud pančkat.

nočko potočko

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
11.5.2008 23:00:14   
*lenc@*
Predlagam piknik vsako leto v maju. Saj bi napisala, da bi ga mel še letos, sam ne vem kok bo to časovno izvedljivo - dopusti, službe...

Talika je naredila otvoritev in to zelo uspešno...Vsako leto organizira druga, ste za?

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
11.5.2008 23:00:49   
*lenc@*
Tudi od mene nočko!!

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
11.5.2008 23:01:43   
zalenka

Predlagam piknik vsako leto v maju. Saj bi napisala, da bi ga mel še letos, sam ne vem kok bo to časovno izvedljivo - dopusti, službe...

Talika je naredila otvoritev in to zelo uspešno...Vsako leto organizira druga, ste za?

zelo za user posted image user posted image user posted image

letos bi pa enga jesenskega mogoče še spacali skupaj

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
11.5.2008 23:02:24   
zalenka

Tudi od mene nočko!!

aja jest sm šla že spat ane user posted image user posted image user posted image user posted image

že šibam user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
12.5.2008 7:49:51   
Talika19
Dobro jutro!

No mi smo danes malo bolje spali, tako, da nisem glih čist zalepljena.user posted image user posted image  Mogoče je vseeno bila kriva prebava, ker včeraj se je pa 2x pokakal.

Bravo Lina za vstajanje.user posted image user posted image

Super ideja za vsakoletni piknik, pa tudi jesenskega. Zalenka, a bi bila ti organizatorka tega?user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
12.5.2008 7:58:39   
abc100
Dobro jutro!

Jest pa ne vem, kaj ga Janez serje. On se zbudi že mal po 6 in je že čist naspan. Pa smo ga učeri dal 1 uro kasneje spat, pa se je glih tko zbudil.user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
12.5.2008 8:10:07   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Dobro jutro!

Jest pa ne vem, kaj ga Janez serje. On se zbudi že mal po 6 in je že čist naspan. Pa smo ga učeri dal 1 uro kasneje spat, pa se je glih tko zbudil.user posted image

welcome to the club user posted image user posted image user posted image
saj se hecam, da ne boš zamerila, očitno ima dovolj spanja

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
12.5.2008 8:10:51   
Talika19
A ste za to, da se jutri dobimo nekje v BTC-ju? Da dokončno oropamo Ariel trgovino.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
12.5.2008 8:22:22   
Anonimen
Jutrouser posted image

Mi spimo že prvi spanec, ker je spet vstala ob 5. 30user posted image ...
Abc pri nas je zmeraj tako ni važno al gre spat ob 7h al pa ob 9h zvečer, zjutraj se zmeraj zbudi isto.

Jst sem ZA, da se kaj dobimouser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1824
12.5.2008 8:23:36   
abc100

A ste za to, da se jutri dobimo nekje v BTC-ju? Da dokončno oropamo Ariel trgovino.user posted image user posted image

Kaj pa praviš, če bi se dobile konec tedna, ker napovedujejo slabo vreme?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Katero ime?
qloq

Katero ime paše zraven za punčko?

Amadej in Aneja (41%)

Amadej in Amadeja (7%)

Amadej in Alina (31%)

Amadej in Adrijana (9%)

ali drugo ime ( kakšno) (12%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!