|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
11.5.2008 14:34:21   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Sisy - pogrešaš roza kapco? jaz jo mam, sam da boš vedla. k mony je mela iz jeansa se mi zdi. pol so bli pa bolj fantki na našem koncu.

jaaaaaaaaaaauser posted image Jst sem pa dons ceu stanvanje naokol obrnila ker klobučka nism našla....sam da se je našeluser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
11.5.2008 14:49:16   
abc100
Antilopa a sva midve o muckah govorile? A lahko kakšno slikco gor prlimaš? Prosim.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
11.5.2008 14:53:01   
abc100
Ali pa kera druga, če ima doma kakšne mlade mucke za oddat. Midva sva se odločla, da bi mela mucka.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
11.5.2008 15:23:26   
Jumpy
Mi imamo zdele čist mlade mucke. Samo še niso za oddat, čez kaka dva tedna pa že. Če hočeta,...  Javi na ZS.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
11.5.2008 15:52:40   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Antilopa a sva midve o muckah govorile? A lahko kakšno slikco gor prlimaš? Prosim.

bom, bom... jih moram iti poslikat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Mi imamo zdele čist mlade mucke. Samo še niso za oddat, čez kaka dva tedna pa že. Če hočeta,...  Javi na ZS.

user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
11.5.2008 15:53:45   
Antilopa
Talika, še z moje oz naše strani same pohvale user posted image user posted image   Bilo je super in mi smo takoj za še za eno tako akcijo user posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
11.5.2008 16:03:50   
Antilopa

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.5.2008 19:59:41 >

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
11.5.2008 16:26:30   
saskija
user posted image user posted image user posted image  pregledala vse slikice od tikce in poopsike in vidim da ste se imeli krasno. Upam, da še kdaj ponovite, ponovimo in bomo tudi mi lahko prišli.

Talika19 potem sva že dve nosečiuser posted image user posted image user posted image .

Mi smo v soboto šli na izlet na črno jezero in je bilo krasno, popoldan pa sem jo mahnila še v europark, si kupila krasno oblekco od promode, pas, knjigico za peko mafinov in bil je moj dan. dobila sem tudi user posted image user posted image  trebuh je uplahnil, tehnica je pokazala kilco manj, nove vaje za trebuh so na pohodu..user posted image

Jaka po novem  spi celo noč  od 10 zvečer do 7 zjutraj, če pa se zbudi se okoli 5 se podoji in zaspi nazaj. Spi pa v svoji posteljiciuser posted image user posted image .

Peter bravo za zobke.

Zdaj pa imam tudi mini počitnice, bajta je pospravljena, otroci norijo pri sosedih, JAka spi zunaj v vozičku jaz pa uživammmmmmmmmmmm v čistem miru, saj je tudi user posted image  zaspal.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
11.5.2008 17:55:38   
Anonimen
Živjo!

Naš družinski piknike je uspeluser posted image Kok smo se mel luštnuser posted image user posted image , sva Tjaši napihnila un bazenček k sva ga kupila in je tolk fajn, res super nakupuser posted image user posted image user posted image user posted image Tista palma ful dobr stoji, tko da April, si ti bolj slabo pumpalauser posted image .

Antilopa, joj kaki muckiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi kar takoj enega vzela, če bi lahko.

Lenča, film je men tolk dobr, ker so res posebna , drugačna, malo čudna družina( ampak taki smo vsi ane, pa všeč  mi je da nisi eni lepotci notr ampak čisto navadni in pristni  ljudje) ampak imajo se pa ful radi in na nek nalčin jih je to potovanje povezalo bolj kot karkoli. Žalostno je bilo pa takrat, ko je dedek umrl, ja takrat sem jokalauser posted image .

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1734
11.5.2008 17:57:26   
Anonimen
Antilopa ti imaš pa tako čudovita otročka( sej so vsi avgustovči ofkorsuser posted image ) ampak Lino sem prvič videla, Juša pa tudi, bolj od blizuuser posted image . Pa tvoj možek je ful fajnuser posted image user posted image user posted image .
Luštni ste!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1735
11.5.2008 18:19:41   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

user posted image

Obema je najbolj všeč čisto desni, ali pa un zraven, k je tud bolj svetel. A je keri od teh dveh muca? Kok so pa stari(kdaj jih boste oddali)?

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.5.2008 19:59:07 >

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
11.5.2008 18:41:23   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Talika kaj Mark je samo buden al se joče? Pri Lukcu je zmeraj slabše, odkar smo z morja prišli ne spi več normalno. Prej se je 3x na noč zbudo, zdaj pa sploh ne vem kdaj spiuser posted image  Danes se je do 1h vsako uro drl, potem pa sploh ni hoto več nazaj zaspat, se je moj skoraj 2 uri v dnevni družo z njim. Jaz sem že čist povožena. Mi je žal ker vas bediramuser posted image

Poopsika na pikniku so mi kar pomagale, ker so vidle da je Luka non stop plezal po meni in niso imele izbireuser posted image
Slike iz vašega piknika pa so svetovneuser posted image user posted image  

kawasakica, tud mi smo imel problemčke s Tjašo, ko smo prišli iz morja...sej sem pisala, se je tolk drla k sva jo dala zvečer spat v posteljico kot da bi jo klaluser posted image ...in to kar par dni...no zdej je že spet vse po starem, hvala bogu.

Upam, da bo Lukec tudi hitro nazaj na starih tirih...user posted image

Pa nič ne bediraš!!!Hvala bogu, da lahko tukaj malo potožiš, kdo drug te bo pa razumel če ne meuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
11.5.2008 19:10:02   
Anonimen
Men je tud un ta svetu mucek všečuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
11.5.2008 19:16:09   
Anonimen
jst bi pa kr vse mucke melauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1739
11.5.2008 19:34:25   
Jumpy

bom, bom... jih moram iti poslikat user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
11.5.2008 19:41:32   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Jutro!

Mi smo danes spet ful nenaspani, ker je Mark imel spet žurko od 2 do 4:30.user posted image user posted image  Ne vem kaj ga matra. Ob 7h pa ga nisem mogla več poslušat, ker skoz nekaj jamra in sva vstala.

Jaz sem slikice tudi že poslala Zalenki, dejte jih še ostale, da bomo imele vse na kupu.

Tukaj je pa ena, kjer nas je veliko na kupu.

user posted image

ojla

zdaj šele vidim, ko sem prebrala tale post, da mi očitno maili ne hodijo na nov strežnik. v službi so nam namreč sesuli vse z maili, tako da je sedaj naš stari mail izključno službeni in očitno prestreže vso pošto s priponkami.

dajte si lepo prosim popravit moj mail in mi vse pošiljajte na: zerovnik.alenka@guest.arnes.si

talika, poopsika a lahko prosim še enkrat pošljeta na zgornji mail. se res opravičujem.
tikca če si meni pošiljala je kriv moj službeni strežnik. če maš še kaj volje te lepo prosim da pošlješ na zgornji mail.

< Sporočilo je popravil zalenka -- 11.5.2008 19:46:17 >

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
11.5.2008 19:42:23   
Jumpy
Antilopa, ti maš prednost.user posted image  Ful lušni mucki.user posted image  Naši so bolj outdoor varianta.user posted image  So pa tud luštni, sam nimam fotiča pri roki.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
11.5.2008 19:42:50   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

A mi lahko ena pove,kako se pogleda koliko kartuše imam še?
Včasih se mi je odprl stolpec,kjer je kazalo kolk je barvne in koliko čb kartuše.Zdaj pa ne večuser posted image

odvisno od firme in modela kartuše. kateri printer pa imaš. če poznam ti mogoče lahko pomagam.

sicer pa mislim da praktično vsi brez izjeme javijo, kadar je kartuša blizu konca. Ampak takrat ponavadi ne moreš več sprintat 100 strani user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
11.5.2008 19:44:07   
Jumpy
To so pa trije bratci :

user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
11.5.2008 19:44:11   
zalenka

Ali pa kera druga, če ima doma kakšne mlade mucke za oddat. Midva sva se odločla, da bi mela mucka.

moja sestra ma muco ki bo imela mladičke čez cca 14 dni glede na gonitev. potem pa vsaj 8 tednov morajo bit stari za oddajo user posted image

mal reklame.

kakšni bodo - pojma nimamo, ker se je gonila s 3 mačkoni user posted image . mačkonka je tigrasta in bela, mački so bili pa črn, cel tigrast in rumeno tigrast user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
11.5.2008 19:45:38   
zalenka

user posted image

cukri.

če bi zdajle dala slikico od mojih mladičkov (no od moje že zdavnaj pokojne muce izpred cca 10 let), bi bla skoraj identična fotka. sam da je bil ta rjav tigrček samo eden in dva sivčka. no dve mačkonki in mačkon: neli, rika in benđo

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.5.2008 19:59:24 >

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
11.5.2008 19:45:44   
saskija
res lepi mucki ampak jaz ne bi imela nobenega več odkar nam je Pikica poginilauser posted image user posted image user posted image še zdaj se velikokrta spomnimo na njouser posted image user posted image

koliko pa še dojite čez dan? mislite nehat do službe? no pri nas je zdaj tako, da ko si želi si želi leze v naročje in nikakor mu ne gre preusmerit pozornosti. Se mi zdi da se doji vedno več in ne vedno manj.

Tudi dude ne mara več, me kar skrbi za mojo mami  je bila že pri Matiji taka reva, če je hotela da zaspi ga je morala nosit ali vozit z vozičkom, sem bila prepričana da pa bo Jaka drugačen pa nič ne kaže.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
11.5.2008 19:46:19   
abc100

Antilopa, ti maš prednost.user posted image  Ful lušni mucki.user posted image  Naši so bolj outdoor varianta.user posted image  So pa tud luštni, sam nimam fotiča pri roki.

Dej posliki jih. Sej mogoče bo pa mojmu ker še bolj ušeč, ker sva načeloma rekla, da nebi tigrastga, ker smo še zmeri mel tazga.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
11.5.2008 19:47:23   
Jumpy
Še ena fotka. Skoz skup tiščijo.user posted image

user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
11.5.2008 19:47:33   
abc100

To so pa trije bratci :

user posted image

A sami fantje so? Škoda, so pa zelo lušni.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Folna kislina
aygo

Ste uživale folno kislino?

že pred nosečnostjo in vso nosečnost (25%)

od takrat ko sem izvedela za nosečnost in do konca dojenja (8%)

pred, med nosečnostjo in v času dojenja (3%)

pred nosečnostjo in prvih nekaj mesecev nosečnosti (15%)

ko sem izvedela za nosečnost in prvih nekaj mesecev (31%)

je sploh nisem uživala (18%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!