|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
11.5.2008 8:23:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Jutro!

Jst sem danes tud čisto fuč, pa moj tudi...Sva imela movie maraton in sva bulila fulme do polnoči, potem sva zaspala in se zbudila ob 2h in sva gledala hokejuser posted image , svetovno prvenstvo in je blo tolk napet, k so naši igral, da nisva mogla zaspat, potem je blo okeja konc sva pa na HRT vidla en dobr film Memento in sva še to bulila...

nagradno vprašanje...kdaj sva šla spat?

ob 5h zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  sta face

in kje je zdaj tvoj...predvidevam, da spi
moj je ob pol treh s špila pršu, pa valda da še spi....da sem jaz že od nevemkdaj pokonc pa itak nobenga ne zanima...mame pa res zmeram ta kratko potegnemouser posted image user posted image

ne, ne, moj ne spi...je vstal pred mano...je previl Tjašo jst sem pa spala kot top

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
11.5.2008 8:24:11   
Sisy
še ena povožena tleleuser posted image  Sem učer ob enih prjadrala domov,...sem šla s prijateljicama v mest,pa ena pijačka tuki,druga tm pa čvek čvek pa je bla ura že polnoč...in se mi te 3 ure manjka tut poznajo....pa sm poskusla zdele s tamalo zaspat pa ni šans....

tut jst sem dons zjutri rekla uf kje so tisti cajti ko smo do desetih,enajstih dopoldne spal....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
11.5.2008 8:24:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

kje so ti dnevi, ko smo med vikendi lahko do kosila v pojtli bili

hm...daleč dalečuser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.5.2008 8:25:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

še ena povožena tleleuser posted image  Sem učer ob enih prjadrala domov,...sem šla s prijateljicama v mest,pa ena pijačka tuki,druga tm pa čvek čvek pa je bla ura že polnoč...in se mi te 3 ure manjka tut poznajo....pa sm poskusla zdele s tamalo zaspat pa ni šans....

tut jst sem dons zjutri rekla uf kje so tisti cajti ko smo do desetih,enajstih dopoldne spal....

ja jst tuduser posted image ...pa itak da ni variante...

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
11.5.2008 8:27:07   
Anonimen
zalenka, slikce sem ti poslal na mail.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
11.5.2008 8:31:46   
Sisy
a veste kdaj se zaveš da si že star?user posted image

Ko v prvem kafiču spiješ kokteljlček pa po njem sam zaspan rataš, pol si pa v drugem naročiš kakavček pa slajs pice po katerem zaspan nisi več samo ostali te samo čukast gledajouser posted image  ti pa greš takooo z veseljem domov pa v postlouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
11.5.2008 8:41:05   
Anonimen

a veste kdaj se zaveš da si že star?user posted image

Ko v prvem kafiču spiješ kokteljlček pa po njem sam zaspan rataš, pol si pa v drugem naročiš kakavček pa slajs pice po katerem zaspan nisi več samo ostali te samo čukast gledajouser posted image  ti pa greš takooo z veseljem domov pa v postlouser posted image

user posted image user posted image
kokr je tole smešn je čisto in popolnoma resničnouser posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
11.5.2008 8:44:42   
Antigona
Dobro jutro!

Tikca in Poopsi super slikice. Jst sem naše sicer vidla, kdaj bodo obdelane pa nimam pojma. Je pa obdelu vsaj skupinsko, tko da to si pa lahko ogledate:

user posted image

Mi smo šli včeraj še k tašči in tastu in smo tudi prišli domov šele okoli 18ih. Sem bila pa tolk crknjena k sem prišla domov da sem šla spat skupaj z tamalimi...

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.5.2008 19:58:13 >

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
11.5.2008 8:46:48   
Anonimen
Antigona, super slikcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj mož je pa prav facauser posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
11.5.2008 9:04:21   
Anonimen
Joj kako lepa skupinska slikauser posted image To bo pa lep spominuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
11.5.2008 9:06:57   
Sisy
ooo super slikcauser posted image jst sem si jo shranila na računalnik samo ne vem če bo to ok za razvijanje ker ni v originalni velikostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
11.5.2008 9:13:21   
Talika19

ooo super slikcauser posted image jst sem si jo shranila na računalnik samo ne vem če bo to ok za razvijanje ker ni v originalni velikostiuser posted image

Antigona, saj nam jo boš poslala na mail, kajne? Ali pa Zalenki, da si jo bomo lahko dol potegnili.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
11.5.2008 9:13:24   
Antigona
Ne dajat delat iz tele ker je zmanjšana. Sej boste doble original... Ga bom Zalenki poslala... Sam mal ga morm vseen zmanšat ker je ful velik fajl...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
11.5.2008 9:28:25   
kawasakica

Jutro!

Jst sem danes tud čisto fuč, pa moj tudi...Sva imela movie maraton in sva bulila fulme do polnoči, potem sva zaspala in se zbudila ob 2h in sva gledala hokejuser posted image , svetovno prvenstvo in je blo tolk napet, k so naši igral, da nisva mogla zaspat, potem je blo okeja konc sva pa na HRT vidla en dobr film Memento in sva še to bulila...

ob 5h zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  svetovna sta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
11.5.2008 9:46:01   
kawasakica
Talika kaj Mark je samo buden al se joče? Pri Lukcu je zmeraj slabše, odkar smo z morja prišli ne spi več normalno. Prej se je 3x na noč zbudo, zdaj pa sploh ne vem kdaj spiuser posted image  Danes se je do 1h vsako uro drl, potem pa sploh ni hoto več nazaj zaspat, se je moj skoraj 2 uri v dnevni družo z njim. Jaz sem že čist povožena. Mi je žal ker vas bediramuser posted image

Poopsika na pikniku so mi kar pomagale, ker so vidle da je Luka non stop plezal po meni in niso imele izbireuser posted image
Slike iz vašega piknika pa so svetovneuser posted image user posted image  

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
11.5.2008 9:49:15   
Talika19
Mark jamra ali joka ponoči ko se zbudi. Tako, da mislim, da ga nekaj matra. Sumim prebravo (zdej spet ni kakal 2 dni user posted image , no danes zjutraj se je končno pokakal) ali pa mu spet kakšni zobki ven rinejo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1716
11.5.2008 9:53:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mark jamra ali joka ponoči ko se zbudi. Tako, da mislim, da ga nekaj matra. Sumim prebravo (zdej spet ni kakal 2 dni user posted image , no danes zjutraj se je končno pokakal) ali pa mu spet kakšni zobki ven rinejo.

Isto pri nas že kar nekaj časauser posted image Pa ni prebava.

Ko mi je to Maša delala,sem brala,da se otrokom do 5 leta razvijajo možgani in eni pač bolj intenzivno doživljajo.zato ves ta nemir ponoči.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
11.5.2008 9:54:22   
Anonimen
A mi lahko ena pove,kako se pogleda koliko kartuše imam še?
Včasih se mi je odprl stolpec,kjer je kazalo kolk je barvne in koliko čb kartuše.Zdaj pa ne večuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
11.5.2008 11:47:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Jutro!

user posted image user posted image user posted image  svetovna sta

svetovna butla jauser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 11.5.2008 11:48:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 1719
11.5.2008 11:51:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Talika kaj Mark je samo buden al se joče? Pri Lukcu je zmeraj slabše, odkar smo z morja prišli ne spi več normalno. Prej se je 3x na noč zbudo, zdaj pa sploh ne vem kdaj spiuser posted image  Danes se je do 1h vsako uro drl, potem pa sploh ni hoto več nazaj zaspat, se je moj skoraj 2 uri v dnevni družo z njim. Jaz sem že čist povožena. Mi je žal ker vas bediramuser posted image

Poopsika na pikniku so mi kar pomagale, ker so vidle da je Luka non stop plezal po meni in niso imele izbireuser posted image
Slike iz vašega piknika pa so svetovneuser posted image user posted image  

kawasakica, tud mi smo imel problemčke s Tjašo, ko smo prišli iz morja...sej sem pisala, se je tolk drla k sva jo dala zvečer spat v posteljico kot da bi jo klaluser posted image ...in to kar par dni...no zdej je že spet vse po starem, hvala bogu.

Upam, da bo Lukec tudi hitro nazaj na starih tirih...user posted image

Pa nič ne bediraš!!!Hvala bogu, da lahko tukaj malo potožiš, kdo drug te bo pa razumel če ne meuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1720
11.5.2008 11:54:37   
Anonimen
zalenka, meni pa je vrnilo mejl k sem ti ga poslala, tole mi napiše:

This Message was undeliverable due to the following reason:

Each of the following recipients was rejected by a remote mail server.
The reasons given by the server are included to help you determine why each recipient was rejected.

Recipient: <zerovnik.alenka@pef.uni-lj.si>
  Reason:    5.1.1 User unknown

Please reply to <Postmaster@siol.net>
if you feel this message to be in error.  The following attachments have been removed from the bounce message: slikce piknik.zip

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
11.5.2008 12:00:16   
Anonimen
Mi3 imamo pa danes svoj piknikuser posted image ...gremo na naš vikend, ki je btw. od nas oddaljen 1kmuser posted image ...sva kupila čevape, pa ražnjiče in bo lubi mal pekel midve s Tjaško pa uživaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
11.5.2008 12:37:01   
tikca
Joj tele slike mi pa dajo vetrauser posted image  10!! mailov mi je zavrnilo, ker sem jih mogla tolk narest, zarad števila slikc, pa uro sem jih pošiljala!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
11.5.2008 14:06:29   
*lenc@*
Tikca - vidim, da se orng s sliami ubadaš.

Sisy - si prijadrala domov? dobr se slišuser posted image pogrešaš roza kapco? jaz jo mam, sam da boš vedla. k mony je mela iz jeansa se mi zdi. pol so bli pa bolj fantki na našem koncu.

poopsie- film mi je ql, kar mal žalosten, taka bolj beda ne? ampak resničen ja, nič holivudski, se strinjam. za spremembo prav fajn. sem pa skoz čakala konec...

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
11.5.2008 14:07:17   
*lenc@*
pričakovala sem pa drugo igralko, ta malo ni prava, ta je neznana.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Pri odnosu s partnerjem mi je pomembno

ljubezen (59%)

seks (7%)

materialne dobrine (3%)

komunikacija (29%)

ostalo (3%)

Število vseh glasov: 379

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!