Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 20:52:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Tikca kakšni dobri komentarji Joj pa res so dobri tamali Pa take sexi mamice
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 20:53:28
|
|
|
|
srursa
|
Lahko noč Talika in hvala za čudovito organizacijo piknika.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 20:53:50
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Uf pa mi je ratal Slikce so! g: lovro Fuuuuullll so doooobreeee!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 20:59:57
|
|
|
|
zalenka
|
tikca super fotke kaj pravte za zboranje originalov?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:12:13
|
|
|
|
tikca
|
Hvala , sam če ste opazile, gredo komentarji v napačno smer Zalenka kako naj ti jih pošljem, js sm mal včas z rač. Sem jih že hotla dat na mail, pa je napisal, da jih je preveč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:14:38
|
|
|
|
JORJA
|
odlične slikce in še boljši komentarji!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:15:15
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€. Res da ni ne vem kaj, je pa to recimo ena cunca za vaše nagajivčke. sem šla rešit anketo, zdej vam pa kar tule linkam direkt bon, da se ne boste mučile z reševanjem ankete torej si jih natisneš 5 in kupiš vsak izdelek posebej za 5 eur ceneje http://skala.pef.uni-lj.si/alenka/_slike_home/bon_HM.pdf
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:19:34
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€. Res da ni ne vem kaj, je pa to recimo ena cunca za vaše nagajivčke. a če 20x rešiš anketo maš pač 100 eur??? mislim da ne bo šlo, ker ti na bonu piše da lahko ena oseba vnovči en bon!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:20:18
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Hvala , sam če ste opazile, gredo komentarji v napačno smer Zalenka kako naj ti jih pošljem, js sm mal včas z rač. Sem jih že hotla dat na mail, pa je napisal, da jih je preveč razdelit jih moraš na več mailov, ker posamezen mail ne sme biti večji od 10M. npr jih popakiraj po 4 ali 5 skupaj in pošlji več mailov.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:21:53
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€. Res da ni ne vem kaj, je pa to recimo ena cunca za vaše nagajivčke. a če 20x rešiš anketo maš pač 100 eur??? mislim da ne bo šlo, ker ti na bonu piše da lahko ena oseba vnovči en bon! kako pa bodo čekirali to? ker grem v hm si izberem en izdelek in plačam 5eur skonto pa grem spet po nov izdelek čez 10 min in plačam 5 eur skonto ... če je pa še možek zraven, se stavr obrača 2x hitreje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:22:07
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Talika še enkrat vse pohvale za organizacijo!! [/quote Ja Talika pohvale za organizacijo Meni je tudi bilo zelo lepo in upam, da bom sedaj imela kaj več časa za RR Nočko, lepe slikce
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:25:34
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka kako pa bodo čekirali to? ker grem v hm si izberem en izdelek in plačam 5eur skonto pa grem spet po nov izdelek čez 10 min in plačam 5 eur skonto ... če je pa še možek zraven, se stavr obrača 2x hitreje tkole bi pa šlo ja....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:33:58
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€. Res da ni ne vem kaj, je pa to recimo ena cunca za vaše nagajivčke. a če 20x rešiš anketo maš pač 100 eur??? mislim da ne bo šlo, ker ti na bonu piše da lahko ena oseba vnovči en bon! kako pa bodo čekirali to? ker grem v hm si izberem en izdelek in plačam 5eur skonto pa grem spet po nov izdelek čez 10 min in plačam 5 eur skonto ... če je pa še možek zraven, se stavr obrača 2x hitreje kakšen mora biti pa znesek nakupa da lahko vnovčiš bon.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:40:31
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€. Res da ni ne vem kaj, je pa to recimo ena cunca za vaše nagajivčke. a če 20x rešiš anketo maš pač 100 eur??? mislim da ne bo šlo, ker ti na bonu piše da lahko ena oseba vnovči en bon! kako pa bodo čekirali to? ker grem v hm si izberem en izdelek in plačam 5eur skonto pa grem spet po nov izdelek čez 10 min in plačam 5 eur skonto ... če je pa še možek zraven, se stavr obrača 2x hitreje kakšen mora biti pa znesek nakupa da lahko vnovčiš bon. nič ne piše o znesku tako da če kupiš npr otroške čeveljčke ki so mislim da 4.90 eur pol jih dobiš zastonj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:41:32
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€. Res da ni ne vem kaj, je pa to recimo ena cunca za vaše nagajivčke. a če 20x rešiš anketo maš pač 100 eur??? mislim da ne bo šlo, ker ti na bonu piše da lahko ena oseba vnovči en bon! kako pa bodo čekirali to? ker grem v hm si izberem en izdelek in plačam 5eur skonto pa grem spet po nov izdelek čez 10 min in plačam 5 eur skonto ... če je pa še možek zraven, se stavr obrača 2x hitreje kakšen mora biti pa znesek nakupa da lahko vnovčiš bon. nič ne piše o znesku tako da če kupiš npr otroške čeveljčke ki so mislim da 4.90 eur pol jih dobiš zastonj A misliš?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:54:14
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€. Res da ni ne vem kaj, je pa to recimo ena cunca za vaše nagajivčke. a če 20x rešiš anketo maš pač 100 eur??? mislim da ne bo šlo, ker ti na bonu piše da lahko ena oseba vnovči en bon! kako pa bodo čekirali to? ker grem v hm si izberem en izdelek in plačam 5eur skonto pa grem spet po nov izdelek čez 10 min in plačam 5 eur skonto ... če je pa še možek zraven, se stavr obrača 2x hitreje kakšen mora biti pa znesek nakupa da lahko vnovčiš bon. nič ne piše o znesku tako da če kupiš npr otroške čeveljčke ki so mislim da 4.90 eur pol jih dobiš zastonj A misliš? Aha pa še 10 centov ti vrnejo hecam se! Grem spat, lepo spite.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:58:51
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Aha pa še 10 centov ti vrnejo hecam se! Grem spat, lepo spite. Jaz tudi!! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 21:59:35
|
|
|
|
zalenka
|
pogrešamo tole igračko, ki jo ima nitka tule v roki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 10.5.2008 23:22:42
|
|
|
|
Rivi
|
Piknik je bil ful fajn!!! Talika še enkrat - super si to organizirala , res . Če bi res lahko slikce zbirali in jih zalenka da pol na strežnik bi bilo tudi fajn....... lahko noč vsem skupaj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 7:39:34
|
|
|
|
Talika19
|
Jutro! Mi smo danes spet ful nenaspani, ker je Mark imel spet žurko od 2 do 4:30. Ne vem kaj ga matra. Ob 7h pa ga nisem mogla več poslušat, ker skoz nekaj jamra in sva vstala. Jaz sem slikice tudi že poslala Zalenki, dejte jih še ostale, da bomo imele vse na kupu. Tukaj je pa ena, kjer nas je veliko na kupu.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 7:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Jst sem danes tud čisto fuč, pa moj tudi...Sva imela movie maraton in sva bulila fulme do polnoči, potem sva zaspala in se zbudila ob 2h in sva gledala hokej , svetovno prvenstvo in je blo tolk napet, k so naši igral, da nisva mogla zaspat, potem je blo okeja konc sva pa na HRT vidla en dobr film Memento in sva še to bulila... nagradno vprašanje...kdaj sva šla spat? ob 5h zjutraj !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 7:44:25
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej sem pa tolk povožena kt da bi prišla iz nanbolj pjanskega žura
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 8:15:11
|
|
|
|
Talika19
|
Poopsika, vidva pa sta nora. Kaj takega jaz še prej ko sem bila samska brez otrok, nisem naredila, kaj šele zdej. Danes vama bo pa žal.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 8:18:23
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jutro! Jst sem danes tud čisto fuč, pa moj tudi...Sva imela movie maraton in sva bulila fulme do polnoči, potem sva zaspala in se zbudila ob 2h in sva gledala hokej , svetovno prvenstvo in je blo tolk napet, k so naši igral, da nisva mogla zaspat, potem je blo okeja konc sva pa na HRT vidla en dobr film Memento in sva še to bulila... nagradno vprašanje...kdaj sva šla spat? ob 5h zjutraj !!!!!!!!!!!!!! sta face in kje je zdaj tvoj...predvidevam, da spi moj je ob pol treh s špila pršu, pa valda da še spi....da sem jaz že od nevemkdaj pokonc pa itak nobenga ne zanima...mame pa res zmeram ta kratko potegnemo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 11.5.2008 8:19:43
|
|
|
|
April
|
kje so ti dnevi, ko smo med vikendi lahko do kosila v pojtli bili
|
|
|
Ali se boste udeležili Festivala družin?Polonca s pikoZ družino se odločamo, da bi letos prvič šli pogledat na Festival družin, ker je v naših krajih. Vi greste? Ste že bili?Ja, smo že bili prejšnja leta (
10%)

Ja, letos bomo šli prvič (
8%)

Odvisno od vremena (
17%)

Ne, smo že bili, pa nam ni bilo všeč (
1%)

Ne, ker imamo žal druge obveznosti (
44%)

Se še odločamo. (
19%)
Število vseh glasov: 72Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!