annie
|
Pa da vas še jaz enkrat pozdravim za dobro jutro noč je bila vredu, čeprav sva se že ob 5h zbudila ...no sicer s tem, da je že spal od 18.30h in se komaj ob 3h zbudil. Pa še to se takrat ni hotel dojit in mu je kar duda pomagala Zdaj pa že 1.rundo spi. Ugotavljam, da se že par dni ponoči, če se zbudi noče več dojit, pa mu vedno kar dudo dam in zaspi. Drugače je bil ponoči pravi odvisnež od joške in brez nje ni mogel nazaj zaspat, zdaj pa je prav nasprotno Koliko pa še kaj vaši uporabljajo dudo (če jo)? Naš jo mora imet obvezno preden zaspi, pa čez dan v vozičku, če je zaspan mu jo dam, drugače pa ne. Vseslovensko srečanje: jaz bi tako z veseljem prišla, samo moram še nahecat, ker mi je Volčji potok kar daleč, da bi se sama z pripeljala. Bomo videli, če bo moj možek za to, kar pa malo dvomim , ampak upam, da bo... Mi pa bo po eni strani malce bad, ker od vas še nobene ne poznam, se mi zdi, da se tukaj že vse poznate, potem pa si ne bom tam nobene upala nagovorit... . Vas je več s primorskega in ljubljanskega konca, kot pa nas štajerk...pa še to se skoraj več nobena ne oglasi (PBJ-se mi zdi, da je štajerka, duskamb...) Sandra in Dreamz lepa pobiča!!
|