Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:24:51
|
|
|
|
Sisy
|
super potem se pa lahko kar jutri zmenimo, a ste za? ABC dej pridita sej se bosta lahko doma martinčkala tudi v sredo... Antigona-rada bi si razvila tiste zmontirane slikce od Zalenke pa jih na strežniku še ni...Pa sej ko sem jih DM-ju poslala za razvit mi je itak napisalo da ni zadostna resolucija za razvijanje tko da sem ugotovila da verjetno rabim res originalno velikost....Skupinsko sem pa že tudi poslala v razvijanje-sem si kar ta veliko naročila
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:24:53
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: tikca Jaz sem kupila tisto naprstno krtački v BC, sam kaj ko je nimam na čem uporabljat Jaz tudi, le da jo mi že pridno uporabljamo vsako jutro in zvečer. pridna. pri nas je zaenkrat bolj še za okras.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:25:29
|
|
|
|
tikca
|
Mene pa zanima a boste na morje vzele s sabo tudi Fredov obroč? Mi ga sicer še nimamo, pa razmišljam o nakupu. Pa seveda en čolnček, da bo notri čofotal, jao sej bomo k cigani otovorjeno hodil na plažo:)) Aja pa še, kje se kupi una senca (šotorček) za na plažo, ki se zloži v tak krog?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:26:19
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April a že hitiš po ščetko ko mate zob http://www.lekarnar.com/First-Teeth-komplet-za-malcke/ je v kompletu s pasto, prodajajo pa po lekarnah, sanolabor... mi mormo tut to dons al pa ju3 kupit...a pasto boste tut uporabljale?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:27:28
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Mene pa zanima a boste na morje vzele s sabo tudi Fredov obroč? Mi ga sicer še nimamo, pa razmišljam o nakupu. Pa seveda en čolnček, da bo notri čofotal, jao sej bomo k cigani otovorjeno hodil na plažo:)) Aja pa še, kje se kupi una senca (šotorček) za na plažo, ki se zloži v tak krog? fredov obroč je kr fajn zadeva ja...se tvoje roke mal razbremenijo pa tamali v večini kar uživajo v njem....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:28:29
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: April a že hitiš po ščetko ko mate zob http://www.lekarnar.com/First-Teeth-komplet-za-malcke/ je v kompletu s pasto, prodajajo pa po lekarnah, sanolabor... ne sam me zdaj nekaj časa ne bo v Lj in bi bilo fajn da ga navajam na čiščenje...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:32:30
|
|
|
|
Antigona
|
Ej, ko so že pri nostalgiji a bi se doble pri Orehku zunaj????
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Mene pa zanima a boste na morje vzele s sabo tudi Fredov obroč? Mi ga sicer še nimamo, pa razmišljam o nakupu. Pa seveda en čolnček, da bo notri čofotal, jao sej bomo k cigani otovorjeno hodil na plažo:)) Aja pa še, kje se kupi una senca (šotorček) za na plažo, ki se zloži v tak krog? mi bomo kupil Fredov obroč, semi zdi res fajn.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:33:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Ej, ko so že pri nostalgiji a bi se doble pri Orehku zunaj???? če že imajo mize zunaj, drgač pa pr sosed
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:43:24
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Zalenka-jst ti pošljem slikce kakšen dan kasneje ker imamo kabel za prenos slik v pisarni.... D seveda, ni blema, ko bodo jih ob prvi priliki ko mam cajt dam na strežnik hvala vsem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:43:34
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Punce-jst sem si na rač. shranila tele skupinske slikce (sestavljene) od Zalenke za razvit...Saj ta velikost je za razvijanje ok kajne? sisy ne teh razvijat. če hočeš razvit dat ti nardim večji format da bo ok kvaliteta. te so primerne za računalniški ekran. lahko nardim nekaj kombinacij, pa če kera hoče ji lahko nardim tud npr z njenim izborom fotk - sam rečte - to je min dela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:43:38
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Ojal dorbro jutro!!! Slikice so (seveda mislim na avgustovčke:::) Jaz bom te dneve manj na RR ker se pripravljam za Sa in mi zmanjkuje časa... Nekaj vprašanj: Ena je enkrat omenjala da ima tako krtačko za zobke, ki se natakne na prst. Kje naj to dobim? Kja lahko naredim, da Petra ne bi bolelo oz. bi zobek prej prišel ven? Zdaj mu dajem svečke, ker je zunaj samo š**** in ga orang boli... Če se odločite za srečanje v Koloseju do srede naj mi ena sporoči po SMS plizzzzzzzzzzzzzzz... jaz bi tud prišla uni naprstnik majo skoraj povsod - ariel, baby center, sanolabor
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:43:43
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 A ste za to, da se jutri dobimo nekje v BTC-ju? Da dokončno oropamo Ariel trgovino. midve mava z nitko jutri fth. pol popoldne pa sama šibam na rudnik, ker mam en kup stvari za ta malo kupit.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:43:48
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Dobro jutro! No mi smo danes malo bolje spali, tako, da nisem glih čist zalepljena. Mogoče je vseeno bila kriva prebava, ker včeraj se je pa 2x pokakal. Bravo Lina za vstajanje. Super ideja za vsakoletni piknik, pa tudi jesenskega. Zalenka, a bi bila ti organizatorka tega? če pridete vsaj v takem številu kot smo bili sedaj, pol organiziram evo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 9:52:22
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: pajac Ojal dorbro jutro!!! Slikice so (seveda mislim na avgustovčke:::) Jaz bom te dneve manj na RR ker se pripravljam za Sa in mi zmanjkuje časa... Nekaj vprašanj: Ena je enkrat omenjala da ima tako krtačko za zobke, ki se natakne na prst. Kje naj to dobim? Kja lahko naredim, da Petra ne bi bolelo oz. bi zobek prej prišel ven? Zdaj mu dajem svečke, ker je zunaj samo š**** in ga orang boli... Če se odločite za srečanje v Koloseju do srede naj mi ena sporoči po SMS plizzzzzzzzzzzzzzz... jaz bi tud prišla uni naprstnik majo skoraj povsod - ariel, baby center, sanolabor evo mi pa mamo za zobke tole reč, ki je naravnost odlična. z zajčkom ali gazo ni bila zadovoljna in ej težila ker sem ji prst tlačila v usta. no zdej pa drži usta odprta in prosi za še dobi se v sanolaborju,j epa pasje dragpo kokr neč ni - 17eur. nitka jo ma pol na previjalni pa kot igračko da se zamoti zdej ko ji spet dlesni nagajajo ji pa še kr čez dan s temle fajn zdrgnem - s to drugo stranjo (roza na sliki) da bo zobek lažje prikukal ven aja reče se pa temu curababy
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:05:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Pajac a oddajaš videorekorder?Jaz bi ga imela za Mašo pri moji mamici No sej ne mislim za đabe
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:08:13
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro Pajac a oddajaš videorekorder?Jaz bi ga imela za Mašo pri moji mamici No sej ne mislim za đabe ja dobiš!!! ga oddam, torej za đabe . Sem rekla da najprej tukaj vprašam a ti je ok, ko pridem nazaj? Ali če do srede prideš v Kamnik, oz. če se zmenimo v BTC..
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:11:38
|
|
|
|
tikca
|
Zalenka si dobila slikce?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:14:45
|
|
|
|
*lenc@*
|
Zalenka, a bi bila ti organizatorka tega? ja , se jaz javim pa za drug let za majskega
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:18:40
|
|
|
|
*lenc@*
|
Ena je enkrat omenjala da ima tako krtačko za zobke, ki se natakne na prst. Kje naj to dobim? IZVIRNO SPOROČILO: pajac v lekarni, first teeth se imenuje pa zobna krema je zraven
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:21:59
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro Pajac a oddajaš videorekorder?Jaz bi ga imela za Mašo pri moji mamici No sej ne mislim za đabe jaz ga mam tud, ga dam valda sam da gre od hiše, se mi prah gor nabira, če kera rabi...welcome
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:24:15
|
|
|
|
*lenc@*
|
ju3šnje srečanje nama odgovarja , muller vabi na polno(zmanjkalo planic) pa sisy vrnem ti klobuček.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ju3šnje srečanje nama odgovarja , muller vabi na polno(zmanjkalo planic) pa sisy vrnem ti klobuček. super, da prideta
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:25:47
|
|
|
|
*lenc@*
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:26:11
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro Pajac a oddajaš videorekorder?Jaz bi ga imela za Mašo pri moji mamici No sej ne mislim za đabe jaz ga mam tud, ga dam valda sam da gre od hiše, se mi prah gor nabira, če kera rabi...welcome mi v zelje hodiš
|
Je v Lj dobro poskrbljeno za malčke? ksenija12Ali kaj pogrešate v Lj, za malčke in otroke? izposojevalnico koles,športne opreme (
33%)

trgovino z lesenimi igračami (
7%)

agencijo z izleti za otroke (
19%)

kuharski tečaj za otroke (
6%)

trgovino z rabljeno otr. opremo (
21%)

frizerski salon za otroke (
13%)
Število vseh glasov: 370Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!