Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:26:25
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ju3šnje srečanje nama odgovarja , muller vabi na polno(zmanjkalo planic) pa sisy vrnem ti klobuček. super, da prideta saj veš, jaz grem rada med ljudi a ti vrnem dvd poopsie?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:27:08
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro Pajac a oddajaš videorekorder?Jaz bi ga imela za Mašo pri moji mamici No sej ne mislim za đabe jaz ga mam tud, ga dam valda sam da gre od hiše, se mi prah gor nabira, če kera rabi...welcome mi v zelje hodiš ne, sploh ne. tvoj je oddan, jaz ga ponujam keri drugi...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:27:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ju3šnje srečanje nama odgovarja , muller vabi na polno(zmanjkalo planic) pa sisy vrnem ti klobuček. super, da prideta saj veš, jaz grem rada med ljudi a ti vrnem dvd poopsie? itak kako vrniti? sej sem ti ga posnela in podarila ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:28:22
|
|
|
|
pajac
|
Lenča prideš na jagode? Jih še odprla nisem.. ste bile smotke in jih niste hotele jest
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:28:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
Me2 sva pa sami v sredo in četrtek, gre moj v Manchester na fuzbal. Je dobil karte...Kaj mu dogaja, noro. Če je kera za kak izletk, z veseljem...Pa vreme bo...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:28:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Avgustinček, čestitke od Tjaše in mene
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:29:54
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Lenča prideš na jagode? Jih še odprla nisem.. ste bile smotke in jih niste hotele jest Mnjamiii jaz bi jih prec, pa nisem upala, da me kaj ne napade. Zdaj sem čist oropana surovega sadja in zelenjave , no razen banan.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Me2 sva pa sami v sredo in četrtek, gre moj v Manchester na fuzbal. Je dobil karte...Kaj mu dogaja, noro. Če je kera za kak izletk, z veseljem...Pa vreme bo... A res? Ojej, kaj bi moj dal za tako tekmo...dušo pomoje Mi2 sva za izletek ...jst grem tud rada med ljudi veš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:30:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Lenča prideš na jagode? Jih še odprla nisem.. ste bile smotke in jih niste hotele jest kaj pa jst?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:30:28
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Lenča prideš na jagode? Jih še odprla nisem.. ste bile smotke in jih niste hotele jest ej, sem jih snela vse pol v soboto. Draga natalija, jaz sem odprla košarco, da so se začele jest, so ble pa full dobre. drugič... sem že zmenjena s sodelavko...saj jagod bo še, uffffffffffff
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:31:43
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Me2 sva pa sami v sredo in četrtek, gre moj v Manchester na fuzbal. Je dobil karte...Kaj mu dogaja, noro. Če je kera za kak izletk, z veseljem...Pa vreme bo... A res? Ojej, kaj bi moj dal za tako tekmo...dušo pomoje Mi2 sva za izletek ...jst grem tud rada med ljudi veš res se lahko kaj zmenmo, vem da greš ti rada kam pa? kak predlog?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:32:15
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Čestitke tudi od naju z Lukijem!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:32:53
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Me2 sva pa sami v sredo in četrtek, gre moj v Manchester na fuzbal. Je dobil karte...Kaj mu dogaja, noro. Če je kera za kak izletk, z veseljem...Pa vreme bo... A res? Ojej, kaj bi moj dal za tako tekmo...dušo pomoje Mi2 sva za izletek ...jst grem tud rada med ljudi veš Jaz imam pa idejo za izlet... na Cerkniško jezero in v Rakov Škocjan - bom vodička.. Pa še na kavico in tortico vas peljem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Me2 sva pa sami v sredo in četrtek, gre moj v Manchester na fuzbal. Je dobil karte...Kaj mu dogaja, noro. Če je kera za kak izletk, z veseljem...Pa vreme bo... A res? Ojej, kaj bi moj dal za tako tekmo...dušo pomoje Mi2 sva za izletek ...jst grem tud rada med ljudi veš res se lahko kaj zmenmo, vem da greš ti rada kam pa? kak predlog? hm..bom mal po netu pogledala kam kaj lahko gremo pa še kako fajno kosilo lahko pojemo ane, da ne bo preveč lakote bom razmislila.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:33:41
|
|
|
|
Antigona
|
Kdaj smo jutr zmenjene? Ob 11ih pri Orehku v BTCju????
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Me2 sva pa sami v sredo in četrtek, gre moj v Manchester na fuzbal. Je dobil karte...Kaj mu dogaja, noro. Če je kera za kak izletk, z veseljem...Pa vreme bo... A res? Ojej, kaj bi moj dal za tako tekmo...dušo pomoje Mi2 sva za izletek ...jst grem tud rada med ljudi veš Jaz imam pa idejo za izlet... na Cerkniško jezero in v Rakov Škocjan - bom vodička.. Pa še na kavico in tortico vas peljem uuuu dobra ideja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:34:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Kdaj smo jutr zmenjene? Ob 11ih pri Orehku v BTCju???? meni je kul
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:34:55
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Me2 sva pa sami v sredo in četrtek, gre moj v Manchester na fuzbal. Je dobil karte...Kaj mu dogaja, noro. Če je kera za kak izletk, z veseljem...Pa vreme bo... A res? Ojej, kaj bi moj dal za tako tekmo...dušo pomoje Mi2 sva za izletek ...jst grem tud rada med ljudi veš res se lahko kaj zmenmo, vem da greš ti rada kam pa? kak predlog? hm..bom mal po netu pogledala kam kaj lahko gremo pa še kako fajno kosilo lahko pojemo ane, da ne bo preveč lakote bom razmislila. tudi za to bi se našel kraj in čas
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:38:00
|
|
|
|
pajac
|
Lako pride katera koli na jagode... sam pokliče naj prej E zdaj pa resno: katera je kupila tisto zadevo iz blaga za zavezat tamale za stol ko jejo??? Lenča ti? Jaz nekaj rabim za v Sarajevo pa ne vem kaj... Kako se to obnese pa koli eurčkov košta?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:44:17
|
|
|
|
*lenc@*
|
katera je kupila tisto zadevo iz blaga za zavezat tamale za stol ko jejo??? Lenča ti? res, da velik kupim za lubiko,ampak tega pa nisem žal ti ne morem pomagat
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 12.5.2008 10:45:20 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:47:13
|
|
|
|
Antilopa
|
Antigona, slike so fenomenalne Hvala tebi in Urošu Če vas matra firbec (za tiste, ki še ne veste) fotografija" target=_blank>http://www.medit-foto.com => fotografija => za stranke (geslo je standardno brez šumnikov).
< Sporočilo je popravil Antilopa -- 12.5.2008 10:49:47 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:47:24
|
|
|
|
*lenc@*
|
šibam jaz kosilo prpravt pol greva pa še ven... se beremo in tipkamo, za izlet je en ideja že padla, mi je ok, zvečer pa ju3 pa kaj več dorečemo ne? čaw in lep dan vam želim mi je pa ideja za jesenski piknik super, da se le srečamo v takem številu, ja
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:49:44
|
|
|
|
pajac
|
Mi smo pa bili včeraj na slapu Orglica.. PA je res lepo Jorja.. Taka u izi varianta za sprehod. Šlo smo pogledat še partizansko bolnico BELA (oz. tisto kar je še ostalo od nje...) pa grob ameriškega pilota, ki so ga nemci sklatili dol leta 1943...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 10:55:21
|
|
|
|
pajac
|
tole sem mislila...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 11:06:00
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Tudi od naju vse čestitke.
|
Zanesljivost baby check plus (testna paličica)Sunshine93Zanima me kakšen test se vam zdi bc plus(testna paličica). Kakšno izkušnjo imate s tem testom ali je zanesljiv ali ne ?Odličen (
80%)

Napačne rezultate (
20%)
Število vseh glasov: 88Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!