|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
12.5.2008 14:10:11   
*lenc@*
Midva jutri prideva, samo malo kasneje, ker imava prej telovadbo.

tudi mi2 , ko se zbudi, mal čez pol 12h če bo tako kot danesuser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
12.5.2008 14:13:07   
Anonimen
z eno besedo Antilopa...čudovitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ti že zadnjič rekla, kako ste vsi luštni, evo še enkrat to povem, pa seveda odlične slikceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
12.5.2008 14:14:56   
*lenc@*
oooo, poospie, si kaj bolje? še smrkaš?

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
12.5.2008 14:15:58   
Talika19
Antilopa, ful lepe slikice.user posted image Tvoja otroka sta pa meni takoooo lepa.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
12.5.2008 14:18:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

ne, danes sem ful dobro ampak sem še zmeraj utrujena...
hvala za skrb
user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
12.5.2008 14:25:23   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Antilopa, ful lepe slikice.user posted image Tvoja otroka sta pa meni takoooo lepa.user posted image user posted image user posted image

podpis

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
12.5.2008 14:25:47   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

ne, danes sem ful dobro ampak sem še zmeraj utrujena...
hvala za skrb
user posted image

user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
12.5.2008 14:42:49   
Antigona

Antigona, zdjle sem gledala spletno stran tvojega moža....ne morem verjeti kakšne slikce delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res kapo dol...nimam besed samo to vem, da ko sem mi2poročiva  hočem tvojega moža, za slike sevedauser posted image !! Res , odličen je!!

Ja itak, ni panike... Sej za kej druzga ga ne dam user posted image  user posted image  user posted image ... Sam glede datuma se bosta mogla pa kr ornk prej zment, ker drgač boš brez ostala, mislim fotografa user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
12.5.2008 14:47:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Antigona, zdjle sem gledala spletno stran tvojega moža....ne morem verjeti kakšne slikce delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res kapo dol...nimam besed samo to vem, da ko sem mi2poročiva  hočem tvojega moža, za slike sevedauser posted image !! Res , odličen je!!

Ja itak, ni panike... Sej za kej druzga ga ne dam user posted image  user posted image  user posted image ... Sam glede datuma se bosta mogla pa kr ornk prej zment, ker drgač boš brez ostala, mislim fotografa user posted image

čakam mojega da pride domov, da mu pokažem...mogoče me bo pa kr zaprosu ko bo videl čudovite slikceuser posted image ...

vSE SE BOMO(ups črke) prej zmenl ni straha...user posted image to je pa res zabavno , se dogovarjam s fotografom pa še zaročena nisemuser posted image .

Ampak sem se res zaljubila v njegove slikce, čudovito!!

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
12.5.2008 14:51:07   
Antigona

čakam mojega da pride domov, da mu pokažem...mogoče me bo pa kr zaprosu ko bo videl čudovite slikceuser posted image ...

vSE SE BOMO(ups črke) prej zmenl ni straha...user posted image to je pa res zabavno , se dogovarjam s fotografom pa še zaročena nisemuser posted image .

Ampak sem se res zaljubila v njegove slikce, čudovito!!

Uuuuuuuuuuuuu napredujemo. Lansko leto smo bili na tem, da so najprej klicali Uroša kdaj ma še frej in sta se potem odločila za datum. Zdej se dogovarjamo še preden sta sploh zaročena user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
12.5.2008 14:56:13   
Anonimen

Uuuuuuuuuuuuu napredujemo. Lansko leto smo bili na tem, da so najprej klicali Uroša kdaj ma še frej in sta se potem odločila za datum. Zdej se dogovarjamo še preden sta sploh zaročena user posted image  user posted image  user posted image

ej, ziher je ziheruser posted image ...raj prej, da ne bo kake panike poluser posted image .

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
12.5.2008 15:32:59   
Petjana
ja res full lepe slikce-antilopa z družino

A katera ugane kako je Petja danes dojela kako se puza........................no po vojaško  je že prej..............................dala sem jo na tla zgoraj brez in jo je očitno malo zazeblo in se je dvignila na vse štiri.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
12.5.2008 15:37:16   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: janana

A katera ugane kako je Petja danes dojela kako se puza........................no po vojaško  je že prej..............................dala sem jo na tla zgoraj brez in jo je očitno malo zazeblo in se je dvignila na vse štiri.user posted image

maš pa ti dobre taktike user posted image user posted image . kako pa naj potem nitko prepričam da bo vsaj puzala??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
12.5.2008 15:42:41   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: janana

maš pa ti dobre taktike user posted image user posted image . kako pa naj potem nitko prepričam da bo vsaj puzala??? user posted image user posted image user posted image

dej pred njo neki kar rada je... mogoče bo palil user posted image  user posted image  user posted image

Janana, a veš da Luka še zmer spi. Prej k sem dam pršla sem mu dala jest in ga dala v pojstlo. Je zaspal takoj, brez kakršnegakoli pregovarjanja zdej pa še kr spi... Bo šel zdej moj po Žana... Menda nekje v roku pol ure... Pa sej je hotu bit dlje v vrtcu...

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
12.5.2008 16:11:07   
kawasakica

user posted image

Čestitke tudi od naju z Lukijem!!!!

pa od najuuser posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
12.5.2008 16:13:14   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

pa smo tudi mi dočakali-  naš fant je postal mobilen- se plazi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhu

čestitke!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
12.5.2008 16:52:41   
abc100
Joj, kok sem jezna. Je Jernej dobil odločbo in mene niso upošteval, tko da se bova prtožla in se bo spet vse zavleklo.user posted image user posted image user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
12.5.2008 19:59:44   
JORJA
Pozdravljene!

Evo mene iz službe....noro, ful gužva, se vidi da sem že malo ven...

Hvala za čestitke!!

Bravo za vse plezalce!!user posted image user posted image
Slike so fenomenalne....čisto od vseh, jaz jih tudi potem pošljem Zalenki.
Pa malo se moram pohvaliti da je Avgustin včeraj po dolgem času sam zaspal in spal skoraj celo noč.user posted image user posted image

Grem še malo za nazaj brat da bom lahko kaj pokomantirala.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
12.5.2008 20:33:09   
pajac
Pozdravček user posted image

Čestitke AVGUSTINU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Jaki za user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
12.5.2008 20:35:37   
pajac
Bejbe kmalu bomo vse avgustovke rabile tole: user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
12.5.2008 20:38:15   
pajac
Talika hvala za sms!  user posted image user posted image user posted image Sem klepetala z Jumpy na kavi in nisem takoj odgovorila.. možgani pa mi več ne nesejo na daljše relacije user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda prideva jutri. ****, a prinesem video???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
12.5.2008 20:44:02   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Bejbe kmalu bomo vse avgustovke rabile tole: user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za nas je že skoraj prepozno, jih ima že cisto obrabljene!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
12.5.2008 20:47:14   
Talika19
Hojla!

Evo mene. Mark spi že od 19:15, jaz sem en krog odtekla, oprala in posušila lase ter pojedla večerjo. Zdej pa si zaslužim tukaj malo čvekat, kajne?user posted image user posted image

Danes je pa bil Mark ful priden in dobro razpoložen na plavanju, je celo sodeloval.user posted image user posted image No upam, da se mu je sedaj končno odprlo.

Pajac, ni problema, glavno, da veš.
Jaz včasih čisto pozabim na telefon, potem pa se naslednji dan spomnim nanj in sploh ne vem kje ga ima.user posted image user posted image  Kako sem zmešana. Upam, da se ta raztresenost do službe kaj umiri. Jutri čez 3 mesece grem delat.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
12.5.2008 20:54:49   
pajac
Peter zdaj spi in nekaj cvili ter se obrača user posted image Sicer je bil prej fullll zmatran in mogoče zato?? Upam, da ne bo zbolel zdaj ko greva...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
12.5.2008 20:57:14   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Peter zdaj spi in nekaj cvili ter se obrača user posted image Sicer je bil prej fullll zmatran in mogoče zato?? Upam, da ne bo zbolel zdaj ko greva...user posted image

A gresta sama? Z avionom?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?