Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 14:10:11
|
|
|
|
*lenc@*
|
Midva jutri prideva, samo malo kasneje, ker imava prej telovadbo. tudi mi2 , ko se zbudi, mal čez pol 12h če bo tako kot danes
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 14:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
z eno besedo Antilopa...čudovito Sem ti že zadnjič rekla, kako ste vsi luštni, evo še enkrat to povem, pa seveda odlične slikce
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 14:14:56
|
|
|
|
*lenc@*
|
oooo, poospie, si kaj bolje? še smrkaš?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 14:15:58
|
|
|
|
Talika19
|
Antilopa, ful lepe slikice. Tvoja otroka sta pa meni takoooo lepa.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 14:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* oooo, poospie, si kaj bolje? še smrkaš? ne, danes sem ful dobro ampak sem še zmeraj utrujena... hvala za skrb
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 14:25:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Antilopa, ful lepe slikice. Tvoja otroka sta pa meni takoooo lepa. podpis
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 14:25:47
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* oooo, poospie, si kaj bolje? še smrkaš? ne, danes sem ful dobro ampak sem še zmeraj utrujena... hvala za skrb
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 14:42:49
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Antigona, zdjle sem gledala spletno stran tvojega moža....ne morem verjeti kakšne slikce dela , res kapo dol...nimam besed samo to vem, da ko sem mi2poročiva hočem tvojega moža, za slike seveda !! Res , odličen je!! Ja itak, ni panike... Sej za kej druzga ga ne dam ... Sam glede datuma se bosta mogla pa kr ornk prej zment, ker drgač boš brez ostala, mislim fotografa
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 14:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Antigona, zdjle sem gledala spletno stran tvojega moža....ne morem verjeti kakšne slikce dela , res kapo dol...nimam besed samo to vem, da ko sem mi2poročiva hočem tvojega moža, za slike seveda !! Res , odličen je!! Ja itak, ni panike... Sej za kej druzga ga ne dam ... Sam glede datuma se bosta mogla pa kr ornk prej zment, ker drgač boš brez ostala, mislim fotografa čakam mojega da pride domov, da mu pokažem...mogoče me bo pa kr zaprosu ko bo videl čudovite slikce ... vSE SE BOMO(ups črke) prej zmenl ni straha... to je pa res zabavno , se dogovarjam s fotografom pa še zaročena nisem . Ampak sem se res zaljubila v njegove slikce, čudovito!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 14:51:07
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Antigona, zdjle sem gledala spletno stran tvojega moža....ne morem verjeti kakšne slikce dela , res kapo dol...nimam besed samo to vem, da ko sem mi2poročiva hočem tvojega moža, za slike seveda !! Res , odličen je!! Ja itak, ni panike... Sej za kej druzga ga ne dam ... Sam glede datuma se bosta mogla pa kr ornk prej zment, ker drgač boš brez ostala, mislim fotografa čakam mojega da pride domov, da mu pokažem...mogoče me bo pa kr zaprosu ko bo videl čudovite slikce ... vSE SE BOMO(ups črke) prej zmenl ni straha... to je pa res zabavno , se dogovarjam s fotografom pa še zaročena nisem . Ampak sem se res zaljubila v njegove slikce, čudovito!! Uuuuuuuuuuuuu napredujemo. Lansko leto smo bili na tem, da so najprej klicali Uroša kdaj ma še frej in sta se potem odločila za datum. Zdej se dogovarjamo še preden sta sploh zaročena
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 14:56:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Uuuuuuuuuuuuu napredujemo. Lansko leto smo bili na tem, da so najprej klicali Uroša kdaj ma še frej in sta se potem odločila za datum. Zdej se dogovarjamo še preden sta sploh zaročena ej, ziher je ziher ...raj prej, da ne bo kake panike pol .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 15:32:59
|
|
|
|
Petjana
|
ja res full lepe slikce-antilopa z družino A katera ugane kako je Petja danes dojela kako se puza........................no po vojaško je že prej..............................dala sem jo na tla zgoraj brez in jo je očitno malo zazeblo in se je dvignila na vse štiri.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 15:37:16
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana ja res full lepe slikce-antilopa z družino A katera ugane kako je Petja danes dojela kako se puza........................no po vojaško je že prej..............................dala sem jo na tla zgoraj brez in jo je očitno malo zazeblo in se je dvignila na vse štiri. maš pa ti dobre taktike . kako pa naj potem nitko prepričam da bo vsaj puzala???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 15:42:41
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: janana ja res full lepe slikce-antilopa z družino A katera ugane kako je Petja danes dojela kako se puza........................no po vojaško je že prej..............................dala sem jo na tla zgoraj brez in jo je očitno malo zazeblo in se je dvignila na vse štiri. maš pa ti dobre taktike . kako pa naj potem nitko prepričam da bo vsaj puzala??? dej pred njo neki kar rada je... mogoče bo palil Janana, a veš da Luka še zmer spi. Prej k sem dam pršla sem mu dala jest in ga dala v pojstlo. Je zaspal takoj, brez kakršnegakoli pregovarjanja zdej pa še kr spi... Bo šel zdej moj po Žana... Menda nekje v roku pol ure... Pa sej je hotu bit dlje v vrtcu...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 16:11:07
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Čestitke tudi od naju z Lukijem!!!! pa od naju
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 16:13:14
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija pa smo tudi mi dočakali- naš fant je postal mobilen- se plazi juhu čestitke!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 16:52:41
|
|
|
|
abc100
|
Joj, kok sem jezna. Je Jernej dobil odločbo in mene niso upošteval, tko da se bova prtožla in se bo spet vse zavleklo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 19:59:44
|
|
|
|
JORJA
|
Pozdravljene! Evo mene iz službe....noro, ful gužva, se vidi da sem že malo ven... Hvala za čestitke!! Bravo za vse plezalce!! Slike so fenomenalne....čisto od vseh, jaz jih tudi potem pošljem Zalenki. Pa malo se moram pohvaliti da je Avgustin včeraj po dolgem času sam zaspal in spal skoraj celo noč. Grem še malo za nazaj brat da bom lahko kaj pokomantirala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 20:33:09
|
|
|
|
pajac
|
Pozdravček Čestitke AVGUSTINU Čestitke Jaki za
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 20:35:37
|
|
|
|
pajac
|
Bejbe kmalu bomo vse avgustovke rabile tole:
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 20:38:15
|
|
|
|
pajac
|
Talika hvala za sms! Sem klepetala z Jumpy na kavi in nisem takoj odgovorila.. možgani pa mi več ne nesejo na daljše relacije Seveda prideva jutri. ****, a prinesem video???
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 20:44:02
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Bejbe kmalu bomo vse avgustovke rabile tole: za nas je že skoraj prepozno, jih ima že cisto obrabljene!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 20:47:14
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Evo mene. Mark spi že od 19:15, jaz sem en krog odtekla, oprala in posušila lase ter pojedla večerjo. Zdej pa si zaslužim tukaj malo čvekat, kajne? Danes je pa bil Mark ful priden in dobro razpoložen na plavanju, je celo sodeloval. No upam, da se mu je sedaj končno odprlo. Pajac, ni problema, glavno, da veš. Jaz včasih čisto pozabim na telefon, potem pa se naslednji dan spomnim nanj in sploh ne vem kje ga ima. Kako sem zmešana. Upam, da se ta raztresenost do službe kaj umiri. Jutri čez 3 mesece grem delat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 20:54:49
|
|
|
|
pajac
|
Peter zdaj spi in nekaj cvili ter se obrača Sicer je bil prej fullll zmatran in mogoče zato?? Upam, da ne bo zbolel zdaj ko greva...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 12.5.2008 20:57:14
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Peter zdaj spi in nekaj cvili ter se obrača Sicer je bil prej fullll zmatran in mogoče zato?? Upam, da ne bo zbolel zdaj ko greva... A gresta sama? Z avionom?
|
pleničkeklitiaKakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom?
Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.Pampers (
43%)

Huggies (
7%)

znamka dm (
31%)

znamka Mueller (
15%)

znamka tuš (
0%)

znamka spar (
3%)
Število vseh glasov: 67Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!