Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:23:16
|
|
|
|
April
|
stevo oz. njegovi so me pa fajn ostrigl. ampak ne dam več tok dnarja.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:23:32
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tikca Jaz pa niti vem ne katera je April , niti katera je ena iz piknika s kratkimi rdečimi lasmi, očali se mi zdi, pa med prvimi je bla tam Razsvetlite mi obzorje prosim April ni bilo na pikniku Tisto je bila pa srursa( Urša) O dankešnel poopsika
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:25:03
|
|
|
|
*lenc@*
|
poopsie, imaš odg na ZS
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: **** A res Poopsika da niso dragi? Mamo mi v Kranju tud Miča..................ne pismo Stevota mamo..................ne ......ne vem grem prašat Še neki,kako lahko šopingirate pred porodniško-to je resno vprašanje?Midva sva pri najinih bogih plačah in izdatkih že 5 brez dnarja mojo teto so enkrat tko pošišal, da se je skor zjokala doma... pa revca je bla še noseča...kasira pa ful a pr stevotu? al miču? jst zmeraj ko ptidem frizerju povem točno kaj hočem in kaj NOČEM! in zmeraj ko striže gledam in če mi kej ne paše povem....ker mi je to pomembno psloh če drago plačaš...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:25:28
|
|
|
|
tikca
|
En fajn pa pocen frizer je tam nasprot CP v križišču greš levo namest desno k CP v blokih spodaj. Tja sem jaz hodila, zdej mi je pa mal predelč, oz. nisem bla pri frizerju od julija lani
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tikca Jaz pa niti vem ne katera je April , niti katera je ena iz piknika s kratkimi rdečimi lasmi, očali se mi zdi, pa med prvimi je bla tam Razsvetlite mi obzorje prosim April ni bilo na pikniku Tisto je bila pa srursa( Urša) O dankešnel poopsika bitešen
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:25:36
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Jaz pa niti vem ne katera je April , niti katera je ena iz piknika s kratkimi rdečimi lasmi, očali se mi zdi, pa med prvimi je bla tam Razsvetlite mi obzorje prosim April ni blo na pikniku. Kratki rdeči lasje pa so od Srurse...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:26:48
|
|
|
|
Jumpy
|
Jaz pa hodim v Simple in sem ful zadovoljna. Za striženje sem nazadnje dala 20 eur, pa me je pošišala iz dolgih na paž.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:27:26
|
|
|
|
kawasakica
|
sem se mogla zdaj za usta drža ko sem se smejala da ne bi Lukca zbudla. Babe, jaz mam občutek, da bo moj sin rdečelasec - malo se tega bojim, ful se bakreno sveti na sončku. Upam, da ne bo ktera jezna, ker se tega bojim Ful mam neke fobije, ko sem bla noseča sem se bala da bo imel vlko glavo - svašta
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:27:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Lenča hvala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:28:37
|
|
|
|
Jumpy
|
In, dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:29:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica sem se mogla zdaj za usta drža ko sem se smejala da ne bi Lukca zbudla. Babe, jaz mam občutek, da bo moj sin rdečelasec - malo se tega bojim, ful se bakreno sveti na sončku. Upam, da ne bo ktera jezna, ker se tega bojim Ful mam neke fobije, ko sem bla noseča sem se bala da bo imel vlko glavo - svašta men so pa otročki z rdečkasto oranžnimi lasmi pa s pegicami po vrhu takoooooooo lepi, res Ne govor o strahovihm, mene so celo nosečnsot strašili, da ima Taša malo majhno glavico..mislm
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:30:24
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica sem se mogla zdaj za usta drža ko sem se smejala da ne bi Lukca zbudla. Babe, jaz mam občutek, da bo moj sin rdečelasec - malo se tega bojim, ful se bakreno sveti na sončku. Upam, da ne bo ktera jezna, ker se tega bojim Ful mam neke fobije, ko sem bla noseča sem se bala da bo imel vlko glavo - svašta sej ne vem če je smešno, sam si mi smešno napisala. A ima kdo od vas rdeče lase natur? Pa ne mi govort o veliki glavi. Men je na pregledu moja G rekla, da ima proti trupu veliko glavo , men se je kr mešat začel, sm že marsovca vidla Pol sem šla še na en privat UZ, da me je mal pomirila. Nč ne mislijo kaj govorijo tile G, itak da nosečnico vse prestraši. No sej zdaj ma res mal širšo glavo, samo to je po tatu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:30:26
|
|
|
|
Jumpy
|
Kawasakica, jaz sem si pa želela rdečelasca , ker so mi tolk simpatični. Pa ga nimam. Bova mogla za možem še enkrat al dvakrat probat. Kako motor?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Jaz pa hodim v Simple in sem ful zadovoljna. Za striženje sem nazadnje dala 20 eur, pa me je pošišala iz dolgih na paž. Jst sem bla enkrat v Simplu( v koloseju) pa mi ni bilo kul. Seveda vsak ima svoje izkušnje, marsikdo pa ni zadovoljen z Mič stylingom jst pa ful
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Kawasakica, jaz sem si pa želela rdečelasca , ker so mi tolk simpatični. Pa ga nimam. Bova mogla za možem še enkrat al dvakrat probat. Kako motor? meni tudi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:32:18
|
|
|
|
Jumpy
|
Čestitke vsem plazečim! Čestitke vsem, ki praznujejo!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:34:06
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Jaz pa hodim v Simple in sem ful zadovoljna. Za striženje sem nazadnje dala 20 eur, pa me je pošišala iz dolgih na paž. Jst sem bla enkrat v Simplu( v koloseju) pa mi ni bilo kul. Seveda vsak ima svoje izkušnje, marsikdo pa ni zadovoljen z Mič stylingom jst pa ful Itak je odvisno na kakšnega frizerja naletiš, pa naj bo to mičstiling, simple al pa karmen,... Eni frizerji so res mojstri, drugi pa niti ne.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:35:12
|
|
|
|
April
|
poopsika pri miču, tam pri ljubljanici. no mal čudna je res bla, ful previsok frfru, pa kar eno čelado namest frizure. jaz pa ne vem kaj bi rada, pol se pa kar v bistvu prepustim domišliji frizerja. zdaj pa spet mal gruntam, da bi frufru mela.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:35:16
|
|
|
|
Jumpy
|
Sara, čimprej se pozdravi!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:35:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Jaz pa hodim v Simple in sem ful zadovoljna. Za striženje sem nazadnje dala 20 eur, pa me je pošišala iz dolgih na paž. Jst sem bla enkrat v Simplu( v koloseju) pa mi ni bilo kul. Seveda vsak ima svoje izkušnje, marsikdo pa ni zadovoljen z Mič stylingom jst pa ful Itak je odvisno na kakšnega frizerja naletiš, pa naj bo to mičstiling, simple al pa karmen,... Eni frizerji so res mojstri, drugi pa niti ne. zelo dobro napisano sploh zadnji stavek
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika pri miču, tam pri ljubljanici. no mal čudna je res bla, ful previsok frfru, pa kar eno čelado namest frizure. jaz pa ne vem kaj bi rada, pol se pa kar v bistvu prepustim domišliji frizerja. zdaj pa spet mal gruntam, da bi frufru mela. jst sem senkrat tako opekla, da sem bla tih in me je frizer strigel po svoje...never ever!!! Si kr predstavljam tvojo priajteljico...brrr...te čelade grejo men tolk na živce, zakaj skoraj vsi frizerji tko strižejo Zato jst zmeraj povem kaj hočem in kaj ne. Pa kaj če me imajo za tečno, sej jim dobr plačam...pa ko zapustim salon sem zadovoljna. Kar se pa tiče frufruja, sem pa jst tolk zadovoljna da ga ne spustim stran , ful mi je všeč, tolk sem se navezala na njega da ne vem če bo še kdaj kaj drugače . Pa tudi tebi bi pasal se mi zdi, tko malo daljši..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:38:35
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica sem se mogla zdaj za usta drža ko sem se smejala da ne bi Lukca zbudla. Babe, jaz mam občutek, da bo moj sin rdečelasec - malo se tega bojim, ful se bakreno sveti na sončku. Upam, da ne bo ktera jezna, ker se tega bojim Ful mam neke fobije, ko sem bla noseča sem se bala da bo imel vlko glavo - svašta sej ne vem če je smešno, sam si mi smešno napisala. A ima kdo od vas rdeče lase natur? Pa ne mi govort o veliki glavi. Men je na pregledu moja G rekla, da ima proti trupu veliko glavo , men se je kr mešat začel, sm že marsovca vidla Pol sem šla še na en privat UZ, da me je mal pomirila. Nč ne mislijo kaj govorijo tile G, itak da nosečnico vse prestraši. No sej zdaj ma res mal širšo glavo, samo to je po tatu tud meni so po glavici dali rok 5.8, rok sem pa iimela 24.8., te veš kak sem se bala. Moj ma vmes v bradi rdeče dlake, ful malo, se ne opazi, če si ne pusti malo daljših - evo slikica poznam enega, ki je rdeč in tiste pegice, pa bleda koža, no pa čuden karakter je bil...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:39:02
|
|
|
|
Jumpy
|
Lepo se imejte pri Orehku! Jaz bom tudi ta teden depresirala kar tule okoli Kamnika. Ne bom nič hodila naokoli, samo v četrtek moram it kupit nekaj za oblečt, ker imamo v nedeljo eno "pomembno" kosilo. ****, kaj, ko bi se za drug teden na Gibi-gibu zmenile, pa da pridejo vse, ki bodo želele malo izleta??? Upam, da bo vreme, pa, da bomo zdravi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
tvoj možek je pa ful simpatičen , upam, da ne zameriš to je mišljeno pohvalno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?