Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:00:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April daj pejmo enkrat na bled. spotoma pa še mašolinko poberemo. Ja,bom na razcepu za Bled čakala pri cesti z otroki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:01:32
|
|
|
|
April
|
prav, bodi v nizkem štartu..bom sam vrata oprla, da se ne bomo preveč zamudil
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:01:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: April daj pejmo enkrat na bled. spotoma pa še mašolinko poberemo. Ja,bom na razcepu za Bled čakala pri cesti z otroki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Aril te držim za besedo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:02:44
|
|
|
|
April
|
lahko že naslednji teden al pa še en potem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:03:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April prav, bodi v nizkem štartu..bom sam vrata oprla, da se ne bomo preveč zamudil Pol bosta šli pa dve deprovki proti Bledu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Aril te držim za besedo TAKO je aril
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:04:41
|
|
|
|
April
|
a ktera kakšnega fajn frizerja priporoča...pa da je pocennnnnnn
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Aril te držim za besedo TAKO je aril
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April a ktera kakšnega fajn frizerja priporoča...pa da je pocennnnnnn Priporočam Mič Styling v CP. Res so dobri tam Cenovno pa nai niti tolk drago , res ne.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:07:29
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: April prav, bodi v nizkem štartu..bom sam vrata oprla, da se ne bomo preveč zamudil Pol bosta šli pa dve deprovki proti Bledu gliha skup štriha al kok se že reče dejmo se res zmeniz no, na en lep dan. pa gremo mal račke pogledat. pa na kremšnite--ok jaz ne smem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:09:31
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April a ktera kakšnega fajn frizerja priporoča...pa da je pocennnnnnn Priporočam Mič Styling v CP. Res so dobri tam Cenovno pa nai niti tolk drago , res ne. to se ni treba najavt, kne kok pa je to ugodno. striženje recimo ne sme bit več kot 25 evrov. ma nisem bla 100 let pri frizerju, pa res nimam pojma kakšne so cene. a me pride ktera za rokco držat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:13:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April a ktera kakšnega fajn frizerja priporoča...pa da je pocennnnnnn Priporočam Mič Styling v CP. Res so dobri tam Cenovno pa nai niti tolk drago , res ne. to se ni treba najavt, kne kok pa je to ugodno. striženje recimo ne sme bit več kot 25 evrov. ma nisem bla 100 let pri frizerju, pa res nimam pojma kakšne so cene. a me pride ktera za rokco držat je fino če prej pokličeš ampak ni take gužve tko da dobiš še isti al pa naslednji dan termin. Jst sem dala pr njih 30 € striženje ampak me je res ful ful postrigel. Pa mislim, da je odvisno tud kako striženje je...Al modno al samo š**** ... Ko si grem pa frufru tja postrižt pa nič ne plačam, mi zmeraj zastonj naredijo! Men so res kul.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:13:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej Aril pridi do mene pa greva skupaj h Karmen.naju naročim.Pa mojga s sabo vzamem,da bo otroke merkal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:15:32
|
|
|
|
*lenc@*
|
Se mi je pa ena ziza upokojila. saj ne vem al je smešno al ne, ziuhr je pa posrečeno napisano
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:16:00
|
|
|
|
April
|
bom rekla, da želim moško striženje -to je ponavad cenej bom res enkrat zvečer šla, ker zdaj tamal tko lepo spi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:16:34
|
|
|
|
Anonimen
|
A res Poopsika da niso dragi? Mamo mi v Kranju tud Miča..................ne pismo Stevota mamo..................ne ......ne vem grem prašat Še neki,kako lahko šopingirate pred porodniško-to je resno vprašanje?Midva sva pri najinih bogih plačah in izdatkih že 5 brez dnarja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:18:08
|
|
|
|
tikca
|
Jaz pa niti vem ne katera je April , niti katera je ena iz piknika s kratkimi rdečimi lasmi, očali se mi zdi, pa med prvimi je bla tam Razsvetlite mi obzorje prosim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:18:16
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ej Aril pridi do mene pa greva skupaj h Karmen.naju naročim.Pa mojga s sabo vzamem,da bo otroke merkal kter karmen...čak da najprej mal shujšava, da bova pol še bl lepe
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:18:24
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: April ja se pogliha. potem sta obedve božici, eno revše od joške. Upam,da se res,ker to bi bla pa katastrofn Mene je Maša precej scuzala in sem imela potem ko čajne vrečke ampak po pool leta so se mi pa dvignile in napihnile.ne morš verjet Tako da tdaj računam na isto ne da bom ko črnka z listnatimi joškami
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:19:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Lenča, imaš ZS
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:19:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Jaz pa niti vem ne katera je April , niti katera je ena iz piknika s kratkimi rdečimi lasmi, očali se mi zdi, pa med prvimi je bla tam Razsvetlite mi obzorje prosim April ni bilo na pikniku Tisto je bila pa srursa( Urša)
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:20:12
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Se mi je pa ena ziza upokojila. saj ne vem al je smešno al ne, ziuhr je pa posrečeno napisano saj upam, da bo enkrat spet zalaufala na polno...kaj pa vem, mogoče se mi pa ne bo več dal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:20:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A res Poopsika da niso dragi? Mamo mi v Kranju tud Miča..................ne pismo Stevota mamo..................ne ......ne vem grem prašat Še neki,kako lahko šopingirate pred porodniško-to je resno vprašanje?Midva sva pri najinih bogih plačah in izdatkih že 5 brez dnarja Vi imate Stevota
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 13.5.2008 9:22:03
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A res Poopsika da niso dragi? Mamo mi v Kranju tud Miča..................ne pismo Stevota mamo..................ne ......ne vem grem prašat Še neki,kako lahko šopingirate pred porodniško-to je resno vprašanje?Midva sva pri najinih bogih plačah in izdatkih že 5 brez dnarja mojo teto so enkrat tko pošišal, da se je skor zjokala doma... pa revca je bla še noseča...kasira pa ful
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?