|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
13.5.2008 9:23:16   
April
stevo oz. njegovi so me pa fajn ostrigl. ampak ne dam več tok dnarja.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
13.5.2008 9:23:32   
tikca
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Jaz pa niti vem ne katera je April user posted image , niti katera je ena iz piknika s kratkimi rdečimi lasmi, očali se mi zdi, pa med prvimi je bla tamuser posted image  Razsvetlite mi obzorje prosim user posted image

April ni bilo na piknikuuser posted image

Tisto je bila pa srursa( Urša)user posted image

O dankešnel poopsika user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
13.5.2008 9:25:03   
*lenc@*
poopsie, imaš odg na ZSuser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
13.5.2008 9:25:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

IZVIRNO SPOROČILO: ****

A res Poopsika da niso dragi?
Mamo mi v Kranju tud Miča..................ne pismo Stevota mamo..................ne ......ne vemuser posted image grem prašatuser posted image

Še neki,kako lahko šopingirate pred porodniško-to je resno vprašanje?Midva sva pri najinih bogih plačah in izdatkih že 5 brez dnarjauser posted image

mojo teto so enkrat tko pošišal, da se je skor zjokala doma... pa revca je bla še noseča...kasira pa ful

a pr stevotu? al miču?
jst zmeraj ko ptidem frizerju povem točno kaj hočem in kaj NOČEM! in zmeraj ko striže gledam in če mi kej ne paše povem....ker mi je to pomembno psloh če drago plačaš...

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
13.5.2008 9:25:28   
tikca
En fajn pa pocen frizer je tam nasprot CP v križišču greš levo namest desno k CP v blokih spodaj. Tja sem jaz hodila, zdej mi je pa mal predelč, oz. nisem bla pri frizerju od julija laniuser posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
13.5.2008 9:25:35   
Anonimen

Jaz pa niti vem ne katera je April user posted image , niti katera je ena iz piknika s kratkimi rdečimi lasmi, očali se mi zdi, pa med prvimi je bla tamuser posted image  Razsvetlite mi obzorje prosim user posted image

April ni bilo na piknikuuser posted image

Tisto je bila pa srursa( Urša)user posted image

O dankešnel poopsika user posted image user posted image

bitešenuser posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
13.5.2008 9:25:36   
Antigona

April ni blo na pikniku. Kratki rdeči lasje pa so od Srurse...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
13.5.2008 9:26:48   
Jumpy
Jaz pa hodim v Simple in sem ful zadovoljna. Za striženje sem nazadnje dala 20 eur, pa me je pošišala iz dolgih na paž.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
13.5.2008 9:27:26   
kawasakica
sem se mogla zdaj za usta drža ko sem se smejala da ne bi Lukca zbudla.
Babe, jaz mam občutek, da bo moj sin rdečelasec - malo se tega bojim, ful se bakreno sveti na sončku. Upam, da ne bo ktera jezna, ker se tega bojimuser posted image
Ful mam neke fobije, ko sem bla noseča sem se bala da bo imel vlko glavo - svaštauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
13.5.2008 9:27:51   
Anonimen
Lenča hvalauser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
13.5.2008 9:28:37   
Jumpy
In, dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
13.5.2008 9:29:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Babe, jaz mam občutek, da bo moj sin rdečelasec - malo se tega bojim, ful se bakreno sveti na sončku. Upam, da ne bo ktera jezna, ker se tega bojimuser posted image
Ful mam neke fobije, ko sem bla noseča sem se bala da bo imel vlko glavo - svaštauser posted image

men so pa otročki z rdečkasto oranžnimi lasmi pa s pegicami po vrhu takoooooooo lepi, res

Ne govor o strahovihm, mene so celo nosečnsot strašili, da ima Taša malo majhno glavico..mislmuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
13.5.2008 9:30:24   
tikca

user posted image user posted image  sej ne vem če je smešno, sam si mi smešno napisala. A ima kdo od vas rdeče lase natur?

Pa ne mi govort o veliki glavi. Men je na pregledu moja G rekla, da ima proti trupu veliko glavouser posted image , men se je kr mešat začel, sm že marsovca vidlauser posted image  Pol sem šla še na en privat UZ, da me je mal pomirila. Nč ne mislijo kaj govorijo tile G, itak da nosečnico vse prestraši. No sej zdaj ma res mal širšo glavo, samo to je po tatuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2088
13.5.2008 9:30:26   
Jumpy
Kawasakica, jaz sem si pa želela rdečelascauser posted image , ker so mi tolk simpatični. Pa ga nimam.user posted image  Bova mogla za možem še enkrat al dvakrat probat.user posted image

Kako motor?user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
13.5.2008 9:30:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Jaz pa hodim v Simple in sem ful zadovoljna. Za striženje sem nazadnje dala 20 eur, pa me je pošišala iz dolgih na paž.user posted image

Jst sem bla enkrat v Simplu( v koloseju) pa mi ni bilo kul.
Seveda vsak ima svoje izkušnje, marsikdo pa ni zadovoljen z Mič stylingom jst pa fuluser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2090
13.5.2008 9:31:36   
Anonimen

Kawasakica, jaz sem si pa želela rdečelascauser posted image , ker so mi tolk simpatični. Pa ga nimam.user posted image  Bova mogla za možem še enkrat al dvakrat probat.user posted image

Kako motor?user posted image

meni tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2091
13.5.2008 9:32:18   
Jumpy
Čestitke vsem plazečim! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem, ki praznujejo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
13.5.2008 9:34:06   
Jumpy

Seveda vsak ima svoje izkušnje, marsikdo pa ni zadovoljen z Mič stylingom jst pa fuluser posted image

Itak je odvisno na kakšnega frizerja naletiš, pa naj bo to mičstiling, simple al pa karmen,...user posted image

Eni frizerji so res mojstri, drugi pa niti ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
13.5.2008 9:35:12   
April
poopsika pri miču, tam pri ljubljanici. no mal čudna je res bla, ful previsok frfru, pa kar eno čelado namest frizure.
jaz pa ne vem kaj bi rada, pol se pa kar v bistvu prepustim domišliji frizerja. zdaj pa spet mal gruntam, da bi frufru mela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
13.5.2008 9:35:16   
Jumpy
Sara, čimprej se pozdravi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
13.5.2008 9:35:55   
Anonimen

Itak je odvisno na kakšnega frizerja naletiš, pa naj bo to mičstiling, simple al pa karmen,...user posted image

Eni frizerji so res mojstri, drugi pa niti ne.user posted image

zelo dobro napisanouser posted image
sploh zadnji stavekuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2096
13.5.2008 9:38:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

poopsika pri miču, tam pri ljubljanici. no mal čudna je res bla, ful previsok frfru, pa kar eno čelado namest frizure.
jaz pa ne vem kaj bi rada, pol se pa kar v bistvu prepustim domišliji frizerja. zdaj pa spet mal gruntam, da bi frufru mela.

jst sem senkrat tako opekla, da sem bla tih in me je frizer strigel po svoje...never ever!!!
Si kr predstavljam tvojo priajteljico...brrr...te čelade grejo men tolk na živce, zakaj skoraj vsi frizerji tko strižejouser posted image

Zato jst zmeraj povem kaj hočem in kaj ne. Pa kaj če me imajo za tečno, sej jim dobr plačam...pa ko zapustim salon sem zadovoljna.

Kar se pa tiče frufruja, sem pa jst tolk zadovoljna da ga ne spustim stranuser posted image , ful mi je všeč, tolk sem se navezala na njega da ne vem če bo še kdaj kaj drugačeuser posted image . Pa tudi tebi bi pasal se mi zdi, tko malo daljši..

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.5.2008 9:38:35   
kawasakica

user posted image user posted image  sej ne vem če je smešno, sam si mi smešno napisala. A ima kdo od vas rdeče lase natur?

Pa ne mi govort o veliki glavi. Men je na pregledu moja G rekla, da ima proti trupu veliko glavouser posted image , men se je kr mešat začel, sm že marsovca vidlauser posted image  Pol sem šla še na en privat UZ, da me je mal pomirila. Nč ne mislijo kaj govorijo tile G, itak da nosečnico vse prestraši. No sej zdaj ma res mal širšo glavo, samo to je po tatuuser posted image

tud meni so po glavici dali rok 5.8, rok sem pa iimela 24.8., te veš kak sem se bala.
Moj ma vmes v bradi rdeče dlake, ful malo, se ne opazi, če si ne pusti malo daljših - evo slikica

user posted image
poznam enega, ki je rdeč in tiste pegice, pa bleda koža, no pa čuden karakter je bil...

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.5.2008 9:39:02   
Jumpy
Lepo se imejte pri Orehku!

Jaz bom tudi ta teden depresirala kar tule okoli Kamnika. Ne bom nič hodila naokoli, samo v četrtek moram it kupit nekaj za oblečt, ker imamo v nedeljo eno "pomembno" kosilo.

****, kaj, ko bi se za drug teden na Gibi-gibu zmenile, pa da pridejo vse, ki bodo želele malo izleta??? Upam, da bo vreme, pa, da bomo zdravi.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.5.2008 9:39:49   
Anonimen
tvoj možek je pa ful simpatičenuser posted image , upam, da ne zameriš to je mišljeno pohvalnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?