|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
13.5.2008 10:10:12   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Čestitke vsem, ki praznujejo!

danes nobenuser posted image user posted image user posted image

saj vem kak misliš....lepo od tebe, jaz se pa zezam ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nisem mislila le na naše pikije.user posted image user posted image  Nas drugi berejo, pa ziher ker praznuje.user posted image

Res pa je, da nisem preverjala seznama.user posted image

user posted image user posted image user posted image  jest bom umrlauser posted image user posted image user posted image

prav naglas se smejimuser posted image user posted image user posted image smešne smo...

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.5.2008 10:13:37   
*lenc@*
Čakam, da se zbudi in šibava v LJ.Kosilo sem dala kar v termosko pa je.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.5.2008 10:16:37   
Jumpy
Šibam....user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.5.2008 10:17:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Šibam....user posted image

Kamuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.5.2008 10:18:02   
JORJA
user posted image

Poopsika nekaj zate!!!user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
13.5.2008 10:32:19   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

user posted image

Poopsika nekaj zate!!!user posted image

kak lep pogled

R. K.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
13.5.2008 10:34:45   
JORJA
ja tale pogled je bil namenjen mojmu user posted image . očitno ji je bil simpatičen ker ga je skoz gledala.user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
13.5.2008 11:08:33   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: janana

Tisa je dobila zgornjo enko Se pravi tretji zobek

Dobro jutro.
Sisy upam,da Sara ne bo huje zbolelauser posted image user posted image user posted image Je pa zdele baje tolk prehlajenih.No pri nas smo vsi4jeuser posted image

Tisa je dobila zgornjo enkouser posted image user posted image user posted image Se pravi tretji zobekuser posted image

petja tudi včeraj-zgornjo levo enko.

user posted image user posted image user posted image samo zobkiuser posted image

janana , a veš da sem jst tvojega moža na pikniku zamenjala za bodočega moža od Ladyuser posted image user posted image

hmmmmmmmuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.5.2008 12:30:58   
zalenka
ola babe žabe. jes vams ploh več ne sledim. no zdej sm vse za nazaj prebrala in se narežala.

aniti sm pa uturila en fajn kos jabuka, da je mela za neki časa. zdej pa že proti laptopu rine user posted image

zdele kosilo zanjo kuhaval, pol pa na fth. prej sva ble pa zunej. dons sm se celo spomnila namazat, ker me je po ramah tolk sonce zasmodu da kar mal pisano vidim, ko se me anita dotakne. pa še neč ni nežna user posted image user posted image

po fth pa šibam v šoping, tak da se lepo mejte na srečanju in se beremo zvečer, ko sem bom prišla považit kaj vse sem kupla. upam da niste rudnika čist izropale. morm nitki mal poletne garderobe nabavit user posted image

ej kdaj gremo pa v živalski vrt???? če nau kej izrednega bi jaz tud prišla na uni gibi gib al kva je. a to je v kranju?

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.5.2008 12:32:30   
zalenka
zanimive probleme ste si delale v nosečnosti - velke glave in rdeče lase user posted image user posted image user posted image

no nas so pa resno prestrašle ciste na jajčnikih pri aniti. ste me spomnle da morm zdej pediatrinji omenit kdaj bo mela spet kontrolo.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
13.5.2008 12:33:26   
zalenka

Sem si šla to stran ogledat.Kar zanimivo.Kakšna pa je kaj poštnina?

njihove izdelke majo tud v kalčku. so pa res ful fajni, nitka najbolj obožuje proseno kašo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
13.5.2008 14:08:57   
Antigona
No jaz sem iz srečanja, pa še v službi sem bla... Sem pa Lukija celo pot domov žgečkala po nogi da mi ni zaspal. Sem mu dala še kosilo zdej pa že čori ko tavelik. Se spet ni nič pritoževal. Je pomojem komi čakal da pojstlo vid....

Bova očitno mela takle ritem, da odspi eno rundo tam nekje do desetih, greva ven do enih pol dveh, pojest kosilo in drnjohat za kake dve urci. Če bo le tako kot včeraj... Upam da bo. Bi mi blo tole čist všeč, ker ravno v tem času ponavadi kuham kosilo...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
13.5.2008 14:09:57   
Antigona
A ja, pa na srečanju je blo fino smo se malce načvekale, kako stvar polile itd user posted image  user posted image  user posted image
Zalenka ni se treba bat, nismo zropale rudnika ker nismo bile tam user posted image , smo ble v BTC-ju...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
13.5.2008 15:12:13   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

ola babe žabe. jes vams ploh več ne sledim. no zdej sm vse za nazaj prebrala in se narežala.

aniti sm pa uturila en fajn kos jabuka, da je mela za neki časa. zdej pa že proti laptopu rine user posted image

zdele kosilo zanjo kuhaval, pol pa na fth. prej sva ble pa zunej. dons sm se celo spomnila namazat, ker me je po ramah tolk sonce zasmodu da kar mal pisano vidim, ko se me anita dotakne. pa še neč ni nežna user posted image user posted image

po fth pa šibam v šoping, tak da se lepo mejte na srečanju in se beremo zvečer, ko sem bom prišla považit kaj vse sem kupla. upam da niste rudnika čist izropale. morm nitki mal poletne garderobe nabavit user posted image

ej kdaj gremo pa v živalski vrt???? če nau kej izrednega bi jaz tud prišla na uni gibi gib al kva je. a to je v kranju?

mi smo bili ravno v nedeljo.Je tamali full dogajal. Skor bolj zanimivo ji je bilo kot janu.  No  tole je pa ena slika iz zoo-ja.
user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
13.5.2008 15:23:58   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: janana

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

mi smo bili ravno v nedeljo.Je tamali full dogajal. Skor bolj zanimivo ji je bilo kot janu.  No  tole je pa ena slika iz zoo-ja.
user posted image

Tale je pa huda. Ti je tvoj kr roge nataknu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
13.5.2008 15:39:13   
*lenc@*
MUFFINI
2 skodelici moke
1/2 skodelice sladkorja
1 pecilni prašek
1 ščepec soli
1 jajce (jaz dam ta veliko)
1 vanilijev sladkor
70 g zmehčanega ali stopljenega masla
1 skodelica pomarančnega soka
nasekljana čokolada (po želji - okoli 100 g)
olupljena naribana jabolka (skodelica ali dve)
rozine (50 do 100 g, po okusu)
suho sadje, narezano na koščke (po okusu, kot rozine)
oreški (po okusu, kot rozine)

Dobro namastimo modelčke za muffine (če jih imamo) ali pa položimo po dve papirnati posodici drugo v drugo in jih damo na pekač. Nasekljamo čokolado in oreške, če jih bomo uporabili in narežemo suho sadje na koščke, rozine lahko namočimo v mlačno vodo ali rum. Pečico segrejemo na 225 stopinj.

Moko, pecilni prašek, sladkor in vanilijev sladkor ter sol zmešamo v eni posodi, v drugi pa razžvrkljamo ali zmeljemo jajce, maslo in pomarančni sok ter oboje narahlo zmešamo skupaj, le toliko, da se suhe sestavine rahlo navlažijo. Na koncu zelo zelo na hitro primešamo še naribana jabolka, nasekljano čokolado in rozine ali/in drugo suho sadje in /ali nasekljane oreške.

Modelčke takoj, ko je testo zmešano, napolnimo do cca 2/3 in pečemo približno 15 minut pri 225 stopinjah.

Zalenka, si ga hotla...

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
13.5.2008 15:45:04   
Petjana
mene pa zanima tist štrudl od Sisy na pikniku. od katerega proizvajalca je bil. skutni je bil tok dobr, da se ne splača doma packat.user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
13.5.2008 16:09:06   
Sisy
Janana-Eurospinuser posted image  ful dober pa zlo ugodna cenauser posted image

Punce škoda ker se dons nismo srečale...Sem krožla okol Orehka pa nikjer nobene,pa sem potem ravno kolegico srečala....Sem pa Poopsiko klicala pa me ni nazaj poklicala...Tko da sem potem kar tam s tisto kolegico kavo spila...No potem sem srečala še Taliko,Pajac pa Lenčo...Lenča-klobuček sva pozabiliuser posted image ..... no v glavnem moram drugič še kakšno drugo zvrcnt.....user posted image

Potem sva pa še z Mony H&M oropale...user posted image

Tamala je kul, nima vročine,očitno so samo zobki...Je bla ceu dan ful pridna,zdele pa panča....

Nč grem kosilo kuhat...vas berem kasneje....

< Sporočilo je popravil Sisy -- 13.5.2008 16:10:13 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
13.5.2008 16:34:06   
*lenc@*
ja, sisy klobuček, pa mela sem ga s sabo, škoda... saj se kaj vidmo ne?

janana, lušna slikca, nagajiva. Ja, fajn je blo spet na kavi.

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
13.5.2008 18:55:28   
*lenc@*
kaj res ni nobena nič novga napisala? kar zanimivuser posted image

čeprav pa res ura še ni velik, mala naša pa spi...ji kar teče iz nosa, je mali revček.user posted image da le sam pr tem ostane.

ste se neki za izlet menile, jaz mam ju3 sistematskega, pa če bo tamala še prehlajena, ne bi šla še. V četrtek pa
lažje no odvisno od Lininga zdravja. Poopsie, bodo sam plohe, pa še to loh da ne.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
13.5.2008 19:02:17   
Talika19
Evo Mark že spi, je bil že čisto crknjen.

Kakšne probleme sem imela danes zapravit 28 eur.user posted image  Si človek ne bi mislil, kajne? Ampak v tem Arielu res nimajo nič več pametnega. No na koncu sem vzela 2 bodija, 1 kompletek hlačke in pulover, plastičen kozarček in krožniček ter bazenček. Sem bila pa notri več kot eno uro in gledala kaj bi vzela.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
13.5.2008 19:04:46   
*lenc@*
Talika, so že vse pokupil kar se je splačal ne. Saj to je že neki časa ta razprodaja in se vidi ja. Tud naša spi, vendar skoz bevska med spanjem k ne more čez nos dihat in grem tud jaz danes prej spat k ne vem kaj bo ponoči.

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
13.5.2008 19:05:34   
Talika19
Kako se je pa sedaj bedno vozit čez dan ker je tako vroče. Skoz mi je laufala klima, pa Mark je bil samo v bodiju s kratkimi rokavi in hlačkami, pa je bil, ko sva prišla domov, čisto premočen. Pri klimi pa se bojim, da ne bo premrzlo in se bo prehladil. user posted image  Pa pod glavo sem mu dala pleničko, pa ni bilo skoraj nič bolje. Ne vem kako bo ko bo zunaj čez 30 st. Se bo treba kar malo izogibat sredini dneva, ali kako.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
13.5.2008 19:05:36   
*lenc@*
me pa kar firbec matra kok je Lina velika in težka.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
13.5.2008 19:06:22   
*lenc@*
Ne vem kako bo ko bo zunaj čez 30 st. Se bo treba kar malo izogibat sredini dneva, ali kako.

jp

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?