kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Kawasakica, jaz sem si pa želela rdečelasca , ker so mi tolk simpatični. Pa ga nimam. Bova mogla za možem še enkrat al dvakrat probat. Kako motor? men so punčke luštne, fantki pa ne Motor? preden sem zanosla sma z mojim imela vsak svojega, pa na morje sem znala samo z motorjem it. No ko sem zanosla, sem se še par mesecev samo na zadnjem zicu vozla, ko se mi je pa trebuh že vidu, sem skapirala kak neodgovorno je, da se vozim in se nisem do prejšnjega tedna vsedla gor. Vem, da je še vedno neodgovorno, ampak ne moram si pomagat. Pa nikol se ne boma skupaj vozla...grozno vem, ampak za vsak slučaj. Saj ne divjama, ampak saj veš kaj vse lahko pride Ne, kaj se opravičuješ. To je hobi, ki ti je všeč in, če si previdna, da voziš s pametjo, je vse o.k. Res je, da vozniki avtomobilov zakrivijo veliko motorističnih nesreč, na to pa nimaš vpliva. Nesrečo maš lahko hudo tudi z avtom, ne le z motorjem, ne? Jaz sem tak vprašala, ko vem, da maš novega. Je bil filing, a, ko si se vsedla gor in odpeljala en krog? Jaz nimam izpita, sva pa z mojim - pazi to - z vespo prevozila pol Slovenije. Res je blo luštno, sam rit je bolela pa noro. ko sem stopla dol so se mi roke tak tresle od navdušenja - ne spomnim se kdaj bi se mi to zgodilo svetovno - čist drugi filing je na motorju,ne? Glede riti pa mi sploh ne govori, kot da ti nekdo nekaj nekam potisne
|